Milyen a Facebook-profilképed?
Ezt gondolják rólad a férfiak
Jól válaszd meg! Facebook-profilképed többet mesél rólad, mint gondolnád.

Dia


            	Csücsörítős, alulöltözött, tükrös
            	Hármat egy csapásra! Bármelyik is legyen, nem sok jót árul el az illetőről a pasik számára. Egy ilyen kép könnyűvérűséget sugall, és tízezer kilométerről ordít, hogy aki rajta van, nagyon szexi akart lenni, ami viszont a megmosolyogtató és a szánalmas közt billeg valahol borotvaélen. A komoly férfiakat ez kiábrándítja.

Csücsörítős, alulöltözött, tükrös

Hármat egy csapásra! Bármelyik is legyen, nem sok jót árul el az illetőről a pasik számára. Egy ilyen kép könnyűvérűséget sugall, és tízezer kilométerről ordít, hogy aki rajta van, nagyon szexi akart lenni, ami viszont a megmosolyogtató és a szánalmas közt billeg valahol borotvaélen. A komoly férfiakat ez kiábrándítja.

Dia


            	Művészi
            	A művészi képek arról árulkodhatnak, hogy a profil tulajdonosa profilképét az önkifejezés eszközeként alkalmazza, de - a kép jellegétől függően - utalhat arra is, hogy kissé exhibicionista hajlamú. A férfiak nagy többségénél az ilyen képek tetszenek, mert esztétikusak és titokzatosak.

Művészi

A művészi képek arról árulkodhatnak, hogy a profil tulajdonosa profilképét az önkifejezés eszközeként alkalmazza, de - a kép jellegétől függően - utalhat arra is, hogy kissé exhibicionista hajlamú. A férfiak nagy többségénél az ilyen képek tetszenek, mert esztétikusak és titokzatosak.

Dia

	Portré	Ezzel nem nagyon lehet mellélőni, így az az illető, aki ilyen képet tesz fel magáról a Facebook-profiljához, feltehetően biztosra akar menni. Mindemellett komoly, önmagát is komolyan vevő személyiségről is árulkodik egy portré. A férfiak szemében ez szimpatikus, ugyanakkor kissé merev, távolságtartó is.

Portré

Ezzel nem nagyon lehet mellélőni, így az az illető, aki ilyen képet tesz fel magáról a Facebook-profiljához, feltehetően biztosra akar menni. Mindemellett komoly, önmagát is komolyan vevő személyiségről is árulkodik egy portré. A férfiak szemében ez szimpatikus, ugyanakkor kissé merev, távolságtartó is.

Dia

	Barátnők koszorújában	Ha valakinek a profilképe olyan fotó, amin többen is vannak, például barátnőkről készült, az arról árulkodik, hogy az illető számára fontos a barátság, de arról is, hogy nem túl magabiztos, nem önálló, egyedül szinte nem is létezik. A pasik szemében ez pozitív, hiszen a kép egy olyan személyt mutat be, aki barátságos, és akit szeretnek.

Barátnők koszorújában

Ha valakinek a profilképe olyan fotó, amin többen is vannak, például barátnőkről készült, az arról árulkodik, hogy az illető számára fontos a barátság, de arról is, hogy nem túl magabiztos, nem önálló, egyedül szinte nem is létezik. A pasik szemében ez pozitív, hiszen a kép egy olyan személyt mutat be, aki barátságos, és akit szeretnek.

Dia

 	Semmi 	Ha valaki nem tölt fel magáról profilképet, az utalhat arra, hogy elégedetlen a külsejével, de arra is, hogy zárkózott természet, aki a lehető legkevesebb információt akarja elárulni magáról, vagy szimplán nem érdekli a Facebook. Ez a férfiak rémálma, mert semmitmondó.

Semmi

Ha valaki nem tölt fel magáról profilképet, az utalhat arra, hogy elégedetlen a külsejével, de arra is, hogy zárkózott természet, aki a lehető legkevesebb információt akarja elárulni magáról, vagy szimplán nem érdekli a Facebook. Ez a férfiak rémálma, mert semmitmondó.

Dia

	Nyári fotó	Egy napsütéses nyári fotó, ami nem a bikinis verzió, pozitív, életvidám személyiségről árulkodik. Ha azonban ugyanez a fotó szerepel egész évben, télen-nyáron, arra enged következtetni, hogy az illető kevés képét találja igazán jónak, ezért, ha egy sikerül, amellett lecövekel.

Nyári fotó

Egy napsütéses nyári fotó, ami nem a bikinis verzió, pozitív, életvidám személyiségről árulkodik. Ha azonban ugyanez a fotó szerepel egész évben, télen-nyáron, arra enged következtetni, hogy az illető kevés képét találja igazán jónak, ezért, ha egy sikerül, amellett lecövekel.

Dia

	Túrán készült kép	A túrabakancsos, dzsekis, hátizsákos kép azt üzeni mások felé, hogy a képen szereplő személy természetbarát, igazi örökmozgó, sportkedvelő lélek. Mindemellett fityiszt mutat mindazoknak, akik szerint csak talpig sminkben lehet fotózkodni. A természetességet kedvelő pasiknak ez szimpatikus.

Túrán készült kép

A túrabakancsos, dzsekis, hátizsákos kép azt üzeni mások felé, hogy a képen szereplő személy természetbarát, igazi örökmozgó, sportkedvelő lélek. Mindemellett fityiszt mutat mindazoknak, akik szerint csak talpig sminkben lehet fotózkodni. A természetességet kedvelő pasiknak ez szimpatikus.

Dia

	Bulis kép	Ha valaki egy ilyen fotót tesz fel magáról profilképnek, az arra utal, hogy aktív éjszakai életet él, szeret bulizni, nem veszi túl komolyan a dolgokat és nem akar elköteleződni. A pasik számára egy ilyen fotó maximum akkor igazán vonzó, ha nem hosszú távú partnert keresnek.

Bulis kép

Ha valaki egy ilyen fotót tesz fel magáról profilképnek, az arra utal, hogy aktív éjszakai életet él, szeret bulizni, nem veszi túl komolyan a dolgokat és nem akar elköteleződni. A pasik számára egy ilyen fotó maximum akkor igazán vonzó, ha nem hosszú távú partnert keresnek.

Dia

	Selfie	Aki selfie-t csinál magáról, és azt teszi fel a Facebookra profilképnek, egyrészt követ egy divathullámot, ami napjainkban erősen jelen van, másrészt valószínűleg nem elégedett azokkal a képekkel, amik készülnek róla, így inkább maga csinál fotót. Ez hiúságra utal. A férfiak egy része sablonosnak találja a selfie-ket, másik részüknek tetszenek.

Selfie

Aki selfie-t csinál magáról, és azt teszi fel a Facebookra profilképnek, egyrészt követ egy divathullámot, ami napjainkban erősen jelen van, másrészt valószínűleg nem elégedett azokkal a képekkel, amik készülnek róla, így inkább maga csinál fotót. Ez hiúságra utal. A férfiak egy része sablonosnak találja a selfie-ket, másik részüknek tetszenek.

Dia

	Állat	Ha valaki a profilképe helyére a kedvence képét teszi, az az iránta érzett mérhetetlenül nagy szeretetét fejezi ki. Amennyiben nem a saját, hanem csak egy számára kedves állat képét tölti fel profilképnek, azt jelenti, nem szeretne szabad támadási felületet hagyni másoknak, illetve elégedetlen külsejével. Az ilyen profilképet nem csípik a pasik.

Állat

Ha valaki a profilképe helyére a kedvence képét teszi, az az iránta érzett mérhetetlenül nagy szeretetét fejezi ki. Amennyiben nem a saját, hanem csak egy számára kedves állat képét tölti fel profilképnek, azt jelenti, nem szeretne szabad támadási felületet hagyni másoknak, illetve elégedetlen külsejével. Az ilyen profilképet nem csípik a pasik.

Dia

	Az arc egy része	Ha valaki az arcának egy részéről, például szeméről, szájáról, fél arcáról tesz fel fotót, az arra utal, hogy nem teljes mértékben elégedett a külsejével, de van olyan külső vonása, amire viszont büszke. A férfiak az ilyen képeket nem annyira szeretik, mivel nem látszik a teljes arc.

Az arc egy része

Ha valaki az arcának egy részéről, például szeméről, szájáról, fél arcáról tesz fel fotót, az arra utal, hogy nem teljes mértékben elégedett a külsejével, de van olyan külső vonása, amire viszont büszke. A férfiak az ilyen képeket nem annyira szeretik, mivel nem látszik a teljes arc.

Dia

	Szinte felismerhetetlen	Ha a profilképet furcsa szögből - például hátulról - fotózták, vagy a Photoshop segítségével eltorzították, erősen átszínezték úgy, hogy a rajta szereplő személy szinte felismerhetetlen legyen, az zárkózott, önbizalom-hiányos személyiségről árulkodik. A férfiak ezt találhatják titokzatosnak, de értelmezhetik stoptáblaként is.

Szinte felismerhetetlen

Ha a profilképet furcsa szögből - például hátulról - fotózták, vagy a Photoshop segítségével eltorzították, erősen átszínezték úgy, hogy a rajta szereplő személy szinte felismerhetetlen legyen, az zárkózott, önbizalom-hiányos személyiségről árulkodik. A férfiak ezt találhatják titokzatosnak, de értelmezhetik stoptáblaként is.

Dia

	Gyerekkori kép	Ha olyan fotó van feltöltve profilképnek, amin a profil tulajdonosa még gyerek, az gyermeki, egyben nosztalgikus személyiségről árulkodhat, de utalhat arra is, hogy az illető úgymond elbújik kiskori képe mögött a kíváncsiskodó szemek elől. A pasik ezt találhatják aranyosnak, de vonzónak nem.

Gyerekkori kép

Ha olyan fotó van feltöltve profilképnek, amin a profil tulajdonosa még gyerek, az gyermeki, egyben nosztalgikus személyiségről árulkodhat, de utalhat arra is, hogy az illető úgymond elbújik kiskori képe mögött a kíváncsiskodó szemek elől. A pasik ezt találhatják aranyosnak, de vonzónak nem.

Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: