3 árulkodó jel, hogy a párod a Facebookon flörtöl
Megcsalás is lehet belőle?
Sok pasi használja titkos ismerkedésre a közösségi oldalt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a párkapcsolat laposodni kezd, előfordul, hogy egyik vagy mindkét fél külső kapaszkodókkal igyekszik friss energiákhoz jutni. Ilyenkor ahelyett, hogy a kapcsolat újjáélesztésére vagy megmentésére tennének erőfeszítéseket, ártatlannak tűnő virtuális flörtökbe kezdenek.

Hogy a közösségi oldalakon történő ismerkedési kísérletek vagy kalandozások mennyire számítanak megcsalásnak, arról megoszlanak a vélemények. A párkapcsolati szakértők és pszichológusok azonban abban egyetértenek, hogy, akár szimpla csevegésről, akár csetszexig fajult virtuális kalandról legyen szó, ha az érzelmi gubancokat okoz a másik félnek a kapcsolatban, igenis jogos a hűtlenség vádja.

Persze ettől még nem biztos, hogy az egész kapcsolatnak befellegzett, hiszen lehet, hogy egy nagytakarítással még új alapokra helyezhető. Épp ezért érdemes figyelni a közösségi flörtök árulkodó tüneteire.

Kényszeres kommunikátor

Nem arról van szó, hogy minden internet- vagy Facebook-függő automatikusan megkaphatja a csaló címkét is, de azért elgondolkodtató, ha a párod lassan több időt tölt a gép előtt, mint veled kettesben.

Ilyenkor valószínűleg minden Facebookon töltött pluszpercnek meglesz az igazolhatónak tűnő magyarázata: munkaügy, a másnapi értekezlethez nélkülözhetetlen eszmecsere a kollégákkal, ártatlan beszélgetés a haverokkal - örülj, hogy online ejti meg, és nem a kocsmában.

Ha esetleg rajtakapod, hogy egy számodra ismeretlen női név szerepel a csetablakban, szinte borítékolható a kérdésedre érkező kínos szünet, a zavart hebegés-habogás, de leginkább a célzott támadás, mi szerint már megint hárpiásan féltékenykedsz.

A fontos csevejek persze gyanúsan az esti vagy az éjjeli órákra korlátozódnak, amikor te már egyébként is alszol. Alkalmanként nyilván beeshet egy-egy hasonló eset, amikor nincsen semmiféle sumák a háttérben, de ha több alkalommal arra ébredsz, hogy a párod alvás helyett a számítógépnél időzik éjjelente, érdemes szembesítened azzal, hogy gyanakszol.

Árulkodó jelek

Ha a párod az utóbbi időben furcsán viselkedik? Nézd meg, mikor gyanakodhatsz megcsalásra.

Óvintézkedések

A legtöbb gyanakvásra mégsem önmagában az állandó online jelenlét, inkább az online jelenlét biztonságossá tétele adhat okot. Ha a párodnak van takargatnivalója, nagy eséllyel külön óvintézkedéseket tesz azért, hogy ne bukjon le előtted, vagy akár egy apró virtuális baki bogarat ültessen a füledbe.

Ezért előfordulhat, hogy privát körbe helyezi az ismerőseit, vagy használja a Facebookon azt a funkciót, amellyel elrejtheti a világ, de legfőképp a te szemed elől, hogy kik az - új - ismerősei. Biztos lehetsz benne, hogy vaj van a füle mögött, ha titkosítja az ismerőslistát, leveszi a közös fotóitokat, miközben a kapcsolati státusz rejtélyes módon nincs megjelölve az oldalán.

Nyom nélkül

Ha a pasid titkos Facebook-flörtöt folytat, alighanem gondja lesz arra, hogy minden gyanús jel eltűnjön. Ezek közé tartozik mindenekelőtt, hogy gondosan kitörli a gépről a böngészési előzményeket. Épp ezért, ha annak ellenére, hogy folyton a monitor előtt lóg, szinte semmi nyoma az online tevékenységének néhány híroldalon kívül, nem érdemes homokba dugnod a fejed.

A jelszavait nyilván hét lakat alatt őrzi, amivel egyébként nincs is semmi gond, hiszen a privát szféra ugyanúgy megilleti őt, ahogyan téged is. Ha azonban ismeretlen e-mail fiókot fedezel fel, felmerülhet a kérdés, miért van szüksége további e-mail címre. Ha ezeket tapasztalod, itt az ideje, hogy megvitasd vele az észrevételeidet.

OLVASD EL EZT IS!

aggodo pasi lead
  • párkapcsolat
  • családon belüli erőszak

4 dolog, amit nem kell elviselned egyetlen férfitól sem

Ezt is szeretjük