Ezek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint
Íme, azok a dolgok, melyeknek a legtöbb férfi nehezen tud ellenállni.

Dia

 	Hang 	A női hang is a vonzerő kelléke a férfi szemében. A kutatások szerint a pasik a magasabb hangszínt részesítik előnyben egészen addig, amíg nem torkollik szélsőségekbe. 	Kapcsolódó cikk: 	Ilyen a jó nő a férfi szerint »

Hang

A női hang is a vonzerő kelléke a férfi szemében. A kutatások szerint a pasik a magasabb hangszínt részesítik előnyben egészen addig, amíg nem torkollik szélsőségekbe.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen a jó nő a férfi szerint »

Dia

 	Illat 	Több kutatás is megerősíti, hogy az emberek, más emlősökhöz hasonlóan elsősorban szag alapján tájékozódnak, ha párkeresésről van szó. Az összeillőségről mi sem ad pontosabb információt, mint az ember természetes illata, amit a parfüm csak ideig-óráig leplez. Persze, a jól megválasztott illat, harmonikus elegyet is alkothat a test sajátjával. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezek az illatok csökkentik a férfilibidót »

Illat

Több kutatás is megerősíti, hogy az emberek, más emlősökhöz hasonlóan elsősorban szag alapján tájékozódnak, ha párkeresésről van szó. Az összeillőségről mi sem ad pontosabb információt, mint az ember természetes illata, amit a parfüm csak ideig-óráig leplez. Persze, a jól megválasztott illat, harmonikus elegyet is alkothat a test sajátjával.

Kapcsolódó cikk:
Ezek az illatok csökkentik a férfilibidót »

Dia

 	Hosszú haj 	A férfiak női hajkorona iránti rajongása gyakran meglepő méreteket ölt. Úgy tűnik, a hosszú hajat részesítik előnyben, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Hosszú haj

A férfiak női hajkorona iránti rajongása gyakran meglepő méreteket ölt. Úgy tűnik, a hosszú hajat részesítik előnyben, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Dia

 	Arc 	Ha társat keresnek, a férfiak számára a női arc a legfontosabb tényező. Bár a szépség a kutatók szerint a szimmetrikus arányokkal egyenlő, mégsem a matematikailag tökéletes arc a legvonzóbb, hanem az átlagos arányokkal rendelkező. Mint mindenben, itt is a természetesség a legfontosabb. 	Kapcsolódó cikk: 	Így néz rád a férfi, ha hosszú távú társat lát benned »

Arc

Ha társat keresnek, a férfiak számára a női arc a legfontosabb tényező. Bár a szépség a kutatók szerint a szimmetrikus arányokkal egyenlő, mégsem a matematikailag tökéletes arc a legvonzóbb, hanem az átlagos arányokkal rendelkező. Mint mindenben, itt is a természetesség a legfontosabb.

Kapcsolódó cikk:
Így néz rád a férfi, ha hosszú távú társat lát benned »

Dia

 	Hasonlóság 	Ha hasonlítasz a férfira, vonzóbb vagy a szemében - állítják a szakértők, és mindenekelőtt a gének hasonlóságára gondolnak. A kutatások szerint a hasonló genetikai állománnyal rendelkező párok boldogabb házasságban élnek, az ismerősség pedig hamar bizalmat ébreszt mindkét félben. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezekkel a nőkkel nem szívesen randizik a férfi »

Hasonlóság

Ha hasonlítasz a férfira, vonzóbb vagy a szemében - állítják a szakértők, és mindenekelőtt a gének hasonlóságára gondolnak. A kutatások szerint a hasonló genetikai állománnyal rendelkező párok boldogabb házasságban élnek, az ismerősség pedig hamar bizalmat ébreszt mindkét félben.

Kapcsolódó cikk:
Ezekkel a nőkkel nem szívesen randizik a férfi »

Dia

 	Fenék 	Nem véletlenül mustrálják a pasik olyan szívesen a női hátsókat, hiszen ez a formás, gömbölyű fenék remek termékenységi mutató.

Fenék

Nem véletlenül mustrálják a pasik olyan szívesen a női hátsókat, hiszen ez a formás, gömbölyű fenék remek termékenységi mutató.

Dia

 	Mosoly 	Nemcsak a testi adottságok fontosak a férfi szemében, hanem az is, ki hogyan él mindezekkel. Alig akad férfi, aki egy bájos, személyre szóló női mosolynak könnyen ellent tudna állni. 	Kapcsolódó cikk: 	Képek! 10 rafinált flörtölési trükk, amivel felkeltheted a pasi figyelmét »

Mosoly

Nemcsak a testi adottságok fontosak a férfi szemében, hanem az is, ki hogyan él mindezekkel. Alig akad férfi, aki egy bájos, személyre szóló női mosolynak könnyen ellent tudna állni.

Kapcsolódó cikk:
Képek! 10 rafinált flörtölési trükk, amivel felkeltheted a pasi figyelmét »

Dia

 	Derék és csípő 	A derék és a csípő, vagyis a női áramvonal egyik első számú alakítója is kitüntetett figyelmet élvez a férfiak részéről. Ezek ideálisnak tekintett aránya kultúránként változó a kínaiak 0.6-osától az afrikaiak és dél-amerikaiak 0.9-éig.

Derék és csípő

A derék és a csípő, vagyis a női áramvonal egyik első számú alakítója is kitüntetett figyelmet élvez a férfiak részéről. Ezek ideálisnak tekintett aránya kultúránként változó a kínaiak 0.6-osától az afrikaiak és dél-amerikaiak 0.9-éig.

Dia

 	Ha alacsonyabb vagy 	Régen úgy tartották, a magas lányok nehezebben találnak magukhoz illő férfit, hiszen a pasik inkább náluk alacsonyabb nőt választanak. Bár azóta nőttek az átlagmagasságok, a kutatások szerint még mindig az alacsonyabb nők vannak előnyben, és ők büszkélkedhetnek több csemetével is. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyenek a közös képeitek? Ezt árulják el a kapcsolatotokról »

Ha alacsonyabb vagy

Régen úgy tartották, a magas lányok nehezebben találnak magukhoz illő férfit, hiszen a pasik inkább náluk alacsonyabb nőt választanak. Bár azóta nőttek az átlagmagasságok, a kutatások szerint még mindig az alacsonyabb nők vannak előnyben, és ők büszkélkedhetnek több csemetével is.

Kapcsolódó cikk:
Milyenek a közös képeitek? Ezt árulják el a kapcsolatotokról »

Dia

 	Járás 	A női járás gyakran erotikus mozdulatsornak tűnik a férfi szemében, mely messzemenő fantáziák elindítója lehet. Egyes kutatások szerint valóban lehet belőle következtetni a szexuális viselkedésre.

Járás

A női járás gyakran erotikus mozdulatsornak tűnik a férfi szemében, mely messzemenő fantáziák elindítója lehet. Egyes kutatások szerint valóban lehet belőle következtetni a szexuális viselkedésre.

Dia

 	Mell 	Vitathatatlan, hogy a mell sok férfi kedvenc női testrésze. Noha megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik méret a legszexibb, a szimmetria és az arányosság itt is mérvadó. 	Kapcsolódó cikk: 	Képek! 8 jel, hogy bejössz a pasinak »

Mell

Vitathatatlan, hogy a mell sok férfi kedvenc női testrésze. Noha megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik méret a legszexibb, a szimmetria és az arányosság itt is mérvadó.

Kapcsolódó cikk:
Képek! 8 jel, hogy bejössz a pasinak »

Dia

 	Gondoskodás 	A gondoskodás és az önzetlenség a levonzóbb női tulajdonságok közé tartoznak, megalapozzák a kapcsolat sikerét, de a családfenntartásét is. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezen a 6 tulajdonságon múlik a jövőd? »

Gondoskodás

A gondoskodás és az önzetlenség a levonzóbb női tulajdonságok közé tartoznak, megalapozzák a kapcsolat sikerét, de a családfenntartásét is.

Kapcsolódó cikk:
Ezen a 6 tulajdonságon múlik a jövőd? »

Ezt is szeretjük
Fotó: