Gyönyörű esküvői fotók! Meríts ihletet mások ötleteiből egy helyen
Nézz körül a Pinteresten, ha egy kis inspirációra van szükséged az esküvődhöz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyár van, az esküvődömping tökéletes időszaka. Eddig a lányok és az esküvőszervezők katalógusokat, weboldalakat böngésztek, szakkönyveket, tematikus újságokat bújtak, képeket vágtak ki és gyűjtöttek füzetekbe, milliónyi boltot, áruházat bejártak virtuálisan és a városban egyaránt, hogy megtervezzék a tökéletes esküvőt.

Ha minderre nincs időd, vagy akkor is, ha csak szeretnél előzetesen tájékozódni, nézz körül a Pinteresten!

Így használd!

Ha a hatalmas virtuális faliújságot segítségül hívod a tervezéshez, ötleteléshez, időt spórolhatsz és inspirációt meríthetsz. Ráadásul a rendszerezésben is segít, hiszen ha regisztrálsz is, külön táblákra gyűjtheted magadnak a cipőket, virágcsokrokat, esküvői tortákat, ruhákat és más kellékeket.

Ha kedvedre való dologra bukkansz az interneten, egyből kiteheted a megfelelő táblára, így nem vész el semmi. A tematikus Pinterest-oldalak, felhasználók, keresőszavak pedig nagy segítségedre vannak a keresésben. Hiszen melyik közösségi oldal is lenne hasznosabb ha dizájtermékekről, dekorációról, ruhákról beszélünk, mint a Pinterest, amit nem véletlenül használnak nagyobb arányban a nők.

Inspiráció

Nyilván a személyes ruhapróbát, a helyszín előzetes megtekintését fizikailag nem helyettesítheti a Pinterest, és a zenekart sem szervezi le helyetted, de nem is az esküvő teljes kivitelezése a célja.

De nagyon rövid idő alatt igazi kis brainstormingot végezhetsz rajta keresztül, és könnyedén kialakulhat az a kép, ahogy az esküvőt elképzeled. A Pinterest nagy segítsége az az inspiráció, amit az összegyűjtött képek adnak. Ráadásul rengeteg márka is fent van már az oldalon, amelyek termékei között keresgélhetsz.

Laura Simpson, az Empire PR vezetője saját bevallása szerint a Pinterestet használva mindössze másfél hét alatt kitalálta, pontosan hogyan nézzen ki az esküvője, és a konkrét elképzelést követően ezt már nagyon egyszerű volt tető alá hozni. Laura a húga Pinterest-fiókjában, egy Wedding Ideas névre keresztelt táblán kezdte gyűjteni ötleteit, de a Pinterest hamar beszippantotta, és már nem volt megállás. Ahogyan egyre szűkítette a kört hatalmas ötletkollekciójában, megtalálta azokat a dolgokat amelyekre szüksége van, és azokat fizikailag is be tudta szerezni.

A legjobb esküvői oldalak a Pinteresten

Íme, néhány hasznos esküvői oldal a Pinterestről, mely megkönnyíti az esküvői ötletvadászok dolgát. Itt böngészhetsz a hangulatképek, cipők, ruhák, sütemények között:

 

Tippek a közösségi médiához!

Szeretnél tippeket kapni ahhoz, hogyan gyűjthetsz minél több rajongót a Facebook-oldaladra? Érdekelnek a közösségi médiával kapcsolatos legfrissebb hírek, pletykák, esettanulmányok, szórakoztató videók?

Nincs ötleted arra, hogy mivel tartsd fenn a meglévő rajongók érdeklődését? Mindenre választ kaphatsz hazánk legnagyobb közösségi média hírportálján, a SocialTimes.hu-n, kattints ide!
Ezt is szeretjük