Nem ilyen esküvői fotókat kérnek a párok, mégis ezek taroltak idén: különleges felvételek a nagy napról
Mutatjuk az FdB Awards pályázat győztes képeit: ezeket választották az év legjobbjainak.

eskuvoi fotok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei év mindenki számára borzasztóan nehéz, és rengeteg ember elé állít komoly akadályokat, kihívásokat. Bármilyen sok minden változott is az elmúlt időszakban, a szerelemnek semmi sem tudott gátat szabni. 

Most is sok pár mondta ki a boldogító igent világszerte, és bár év elején sok országban ezt még korlátlanul tehették meg, tavasztól az esküvők eléggé megváltoztak. Ennek ellenére rengeteg gyönyörű felvétel készült a nagy napokról, egy versenyen pedig a legkülönlegesebbeket díjazták.

Különleges esküvői fotók 2020-ból

Az FdB Awards pályázatán esküvői fotósok válogatták ki a legjobb képeket: a hagyományos, romantikus felvételek mellett most a díjazottak között jócskán helyet kaptak olyanok is, melyek eltérnek a megszokottól. Néhány egyáltalán nem olyan, mint amilyet a legtöbb pár kérni szokott, mégis kivívták a bírák elismerését.

Mayte Cruz képén az aranyló napsugarak gyönyörűen körülveszik a szerelmespárt, akiknek esze ágában sem volt kiöltözni a fotózáshoz. Kissé szokatlan módon tornacipőben, farmerban és pulcsiban vannak, amitől csak még természetesebb, intimebb lett a felvétel.

A fotós nem csupán a menyasszony meghatottságát, hanem fia örömkönnyeit is megörökítette.

Az elegáns vendégek egy cigaretta társaságában élvezik a lagzit.

A nagymama nem bírta könnyek nélkül a megható ceremóniát, a kisfiú pedig szeretettel, csodálkozva nézi reakcióját.

Ilyen kép ritkán készül egy esküvőről, de az biztos, hogy gyönyörűre sikerült.

Az sem éppen mindennapi, hogy snowboardozás közben, öltönyben és menyasszonyi ruhában kapják le a szerelmeseket. Ilyen esküvői fotója rajtuk kívül valószínűleg nem sok embernek van.

Nem muszáj, hogy egy esküvői képen tökéletes legyen a beállítás, és mindenki egyformán mosolyogjon. A hangulatot és az érzelmeket spontánabb képek is át tudják adni.

Hihetetlenül szép felvételt eredményezett ez a különleges beállítás.

Ilyen az igazi, felhőtlen öröm és szórakozás a lagzin. 

Vicces esküvői képek

A következő párok mindent elkövettek, hogy elkészítsék a gyönyörű esküvői fotókat, de aztán valami vagy éppen valaki belerondított a képbe, és az eredményen mindenki csak nevetett - persze, a szerelmeseket kivéve, mert ők nem biztos, hogy ilyen humorosnak találták a helyzetet. A párok néha észre sem vették, mi zajlik a háttérben.

Ezt is szeretjük