77 év házasság után tartották meg lagzijukat: az otthon dolgozói szervezték meg az álomesküvőt az idős párnak
Esküvői képeiken látszik, mennyire szeretik egymást 77 év házasság után is.

idos par eskuvo cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Royce és Frankie King 1944. szeptember 16-án fogadtak örök hűséget egymásnak, ám a körülmények nem tették lehetővé, hogy romantikus, emlékezetes esküvőt szervezzenek, sőt még fotók sem készültek a ceremóniáról.

Royce hadnagyként állomásozott a légierőnél, és egy nagyon rövid kimenőt kapott, mikor már fél éve jegyesek voltak. Úgy döntöttek, megtartják a szertartást még azelőtt, hogy a fiatal férfit külföldre küldik. Frankie-nek még menyasszonyi ruhát sem volt lehetősége vásárolni, de akkor nem is ez számított: csak össze akarták kötni az életüket.

77 év után tartották meg a lagzit

Bár a most 97 éves Frankie azt mondta, házasságuk kárpótolta őket a szerény esküvőért, ám amikor a hospice-ház dolgozói megtudták, hogy még fotók sem készültek életük nagy napjáról, úgy döntöttek, ez nem maradhat így. Mozgósították az egész csapatot, és egy álomesküvőt szerveztek a 77 éve házas szerelmeseknek fotóssal, esküvői ruhával és tortával együtt. Csodálatos képek készültek az idős párról, akiken jól látszik, hogy a mai napig őszintén szeretik egymást.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük