Erről árulkodik a testbeszéded az első találkozáskor
Az önkéntelen gesztusai mindenkit lelepleznek. Nézd meg, hogyan!

Dia

 	Pillantás 	Ha elkapod a férfi tekintetét, és csak egy fél másodperccel tovább tartod a szemkontaktust, mint a szokásos, aztán félrenézel, majd újra rápillantasz, ez azt árulja el számára, hogy imponál, amit látsz.

Pillantás

Ha elkapod a férfi tekintetét, és csak egy fél másodperccel tovább tartod a szemkontaktust, mint a szokásos, aztán félrenézel, majd újra rápillantasz, ez azt árulja el számára, hogy imponál, amit látsz.

Dia

 	Visszafogott mosoly 	A visszafogott mosoly, ha szimmetrikus, vagyis a szemek is részt vesznek benne, olykor sokkal inkább árukodik a szimpátiáról, mint a teliszájas vigyor. Azt jelzi a másiknak, hogy kíváncsi vagy rá.  

Visszafogott mosoly

A visszafogott mosoly, ha szimmetrikus, vagyis a szemek is részt vesznek benne, olykor sokkal inkább árukodik a szimpátiáról, mint a teliszájas vigyor. Azt jelzi a másiknak, hogy kíváncsi vagy rá.  

Dia

 	Szemkontaktus 	Bár a szemkontaktus az udvariasság és a figyelem jele, ha túl sokáig tartod, vagyis sohasem nézel félre, kihívó lehet, és megfélemlítheti a beszélgetőpartnered.

Szemkontaktus

Bár a szemkontaktus az udvariasság és a figyelem jele, ha túl sokáig tartod, vagyis sohasem nézel félre, kihívó lehet, és megfélemlítheti a beszélgetőpartnered.

Dia

 	Félrenézés 	Ha viszont alig nézel a beszélgetőpartneredre, netán körbe tekintgetsz, miközben bemutatkozik vagy magyaráz, úgy érezheti, lenézed, de legalábbis terhes számodra a társasága.

Félrenézés

Ha viszont alig nézel a beszélgetőpartneredre, netán körbe tekintgetsz, miközben bemutatkozik vagy magyaráz, úgy érezheti, lenézed, de legalábbis terhes számodra a társasága.

Dia

 	Hajcsavargatás 	Az ember általában akkor babrálja a haját vagy igazgatja a ruháját, ha úgy érzi, hogy figyelik és szeretne biztos lenni abban, hogy a lehető legjobban néz ki. Ez nemcsak némi zavarról, idegességről vagy bizonytalanságról árulkodhat, de ismerkedési helyzetben arról is, hogy észrevetted, hogy valaki szemet vetett rád, és tetszeni igyekszel neki.

Hajcsavargatás

Az ember általában akkor babrálja a haját vagy igazgatja a ruháját, ha úgy érzi, hogy figyelik és szeretne biztos lenni abban, hogy a lehető legjobban néz ki. Ez nemcsak némi zavarról, idegességről vagy bizonytalanságról árulkodhat, de ismerkedési helyzetben arról is, hogy észrevetted, hogy valaki szemet vetett rád, és tetszeni igyekszel neki.

Dia

	Keresztezett kezek	A test előtt kersztezett kéz tipikus határjelző barrikád, de kétféleképpen értelmezhető. Ha a bordáidat érinted, bizonytalanságot vagy unalmat tükröz, ha a felkarodat érinted, azt jelzi a beszélgetőpartnerednek, hogy nem akarsz vele társalogni.

Keresztezett kezek

A test előtt kersztezett kéz tipikus határjelző barrikád, de kétféleképpen értelmezhető. Ha a bordáidat érinted, bizonytalanságot vagy unalmat tükröz, ha a felkarodat érinted, azt jelzi a beszélgetőpartnerednek, hogy nem akarsz vele társalogni.

Dia

 	Keresztezett láb 	A keresztezett láb arra utal, hogy védeni igyekszel magad vagy szégyenlős vagy.

Keresztezett láb

A keresztezett láb arra utal, hogy védeni igyekszel magad vagy szégyenlős vagy.

Dia

 	Tükrözés 	A másik testtartásának, vagy mozdulatainak tükrözése azt demonstrálja, hogy egy hullámhosszon vagytok - vagy legalábbis ezt hivatott előidézni. A tükrözés egészen apró, alig észrevehető mozdulatokban is megjelenhet, mint például, ha ugyanolyan magasan tartod az italod, mint a másik.

Tükrözés

A másik testtartásának, vagy mozdulatainak tükrözése azt demonstrálja, hogy egy hullámhosszon vagytok - vagy legalábbis ezt hivatott előidézni. A tükrözés egészen apró, alig észrevehető mozdulatokban is megjelenhet, mint például, ha ugyanolyan magasan tartod az italod, mint a másik.

Dia

 	Elfordulás 	Ha álló helyzetben elfordulsz a beszélgtőtársadtól, az arra utal, hogy nem érdekes a számodra a diskurzus, és talán elhagynád már a helyzetet. Ülőhelyzetben, társalágáskor vagy tárgyaláskor viszont bíztatóbb a 45 fokos szög, mert nem annyira kihívó, mint a teljes szembefordulás, és bátorítóbb a beszélgetőpartner számára.

Elfordulás

Ha álló helyzetben elfordulsz a beszélgtőtársadtól, az arra utal, hogy nem érdekes a számodra a diskurzus, és talán elhagynád már a helyzetet. Ülőhelyzetben, társalágáskor vagy tárgyaláskor viszont bíztatóbb a 45 fokos szög, mert nem annyira kihívó, mint a teljes szembefordulás, és bátorítóbb a beszélgetőpartner számára.

Dia

 	Érintés 	Az érintés nemcsak a közvetlenség jele, vagy a figyelemfelhívás eszköze lehet, de van, aki bizalmaskodó gesztusnak értékeli, éppen, mert gyakran a személyes határokat feszegeti. A flörtben a férfi számára ez az első szexuális gesztus - ami gyakran viszonzást követel.

Érintés

Az érintés nemcsak a közvetlenség jele, vagy a figyelemfelhívás eszköze lehet, de van, aki bizalmaskodó gesztusnak értékeli, éppen, mert gyakran a személyes határokat feszegeti. A flörtben a férfi számára ez az első szexuális gesztus - ami gyakran viszonzást követel.

Dia

 	Zsebre tett kéz 	A zsebre tett kéz akkor is zárkózottságot, elzárkózást tükröz, ha a testbeszéd más jelei ennek ellentmondanak. Gyakran őszintétlenséget sejtenek mögötte, és sokan udvariatlanságnak, flegmaságnak érzik, ha így beszélsz velük.

Zsebre tett kéz

A zsebre tett kéz akkor is zárkózottságot, elzárkózást tükröz, ha a testbeszéd más jelei ennek ellentmondanak. Gyakran őszintétlenséget sejtenek mögötte, és sokan udvariatlanságnak, flegmaságnak érzik, ha így beszélsz velük.

Dia

 	Pirulás 	Sokan elpirulnak stresszhelyzetben, gyakran azért, mert szoronganak, vagy kellemetlennek tartják, ha a figyelem középpontjába kerülnek. Ám sok férfi vonzónak találja a női arc e színeváltozását.

Pirulás

Sokan elpirulnak stresszhelyzetben, gyakran azért, mert szoronganak, vagy kellemetlennek tartják, ha a figyelem középpontjába kerülnek. Ám sok férfi vonzónak találja a női arc e színeváltozását.

Ezt is szeretjük
Fotó: