Erre panaszkodik a legtöbb férfi a párkapcsolatban

A te párod vajon elégedett?

Ismerd meg, mi irritálja legjobban a párodat!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy párkapcsolatban mindig adódnak olyan apróságok, amelyek a férfiakból szemöldökráncolást váltanak ki. Tudd meg, hogy melyek ezek, és azt is, hogyan tehetsz ellenük! Nem is hinnéd, miféle jelentéktelennek tűnő dolgok mennek az ellenkező neműek agyára!

- Miért nem bírják ki a nők beszéd nélkül az ágyban?

A beszéd elvonja a pasik figyelmét a szex örömeiről. Emlékszel arra a titokra, hogy azért nem tudnak a férfiak egyszerre beszélni és szeretkezni, mert ahhoz agyuk két különböző féltekéjét kellene használniuk? Ugyanez vonatkozik arra is, ha partnerüket kell hallgatniuk az ágyban.

Agyuk beindul, hogy földolgozza és megértse a hallottakat. Minél többet beszélsz, annál nagyobb mennyiséget kell földolgozni, és ha egy férfi gondolkodik, leállnak az érzelmei. Még ha izgató dolgokat mondasz is, annyira összpontosít a megértésre, hogy az érzelmeire már nem tud figyelni, és elmúlik a vágy.

A férfiak feltételezik, hogy ha szólsz hozzájuk, felelniük kell. És mivel mindenféle külső kényszert nehezen viselnek, ingerültté válnak, és lelohad bennük a szexuális késztetés. Ez a folyamat teljesen független attól, hogy vársz-e választ, vagy sem - mindenképpen egyfajta nyomásként élik meg. Ezért jobb, ha nem az ágyban próbálod megvitatni pároddal a holnapi menüt vagy azt, hogy milyen napod volt.

- Miért a férfi anyagi helyzetét tartják a nők a legfontosabbnak?

Ha el akarsz vadítani magadtól egy férfit, csak hozd föl az anyagiak kérdését. Ez a téma bőszíti föl legjobban az ellenkező neműeket, ugyanis gyűlölik, ha a bankszámlájuk alapján ítélik meg őket. Ez körülbelül ahhoz az érzéshez hasonlítható, amit akkor élnek át a nők, ha a mellük nagysága vagy alakjuk tökéletessége alapján válogatnak közülük.

A legidegesítőbb szokások, melyek tönkretehetik a kapcsolatot

Nézegess képeket!

Elolvasom

A férfiak az élet minden területen sikerre és tökéletes teljesítményre törekszenek. Ha egy nő pusztán anyagi helyzetük alapján választja vagy taszítja el őket, joggal sértődnek meg, hiszen önmagukba vetett hitük rendül meg. Érzelmi biztonság nélkül egyetlen kapcsolat sem életképes. Ha elvárod a párodtól, hogy azért szeressen, amilyen vagy, nem pedig a szépségedért, neked is hasonlóképpen kell cselekedned.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Miért olyan veszettül komoly némelyik nő?

A humorérzék fontos része a férfiak életének. Mindent tökéletesen akarnak csinálni, hatalomra, sikerre vágynak. Időnként szükségük van a nevetésre, hogy feloldják a feszültséget. Ehhez a viccelődés, bohóckodás, mókázás a legegyszerűbb eszköz. A férfiak viszolyognak az olyan nőktől, akiknek lehetetlen mosolyt csalni az arcukra.

A férfiak a humor révén engedik szabadjára a bennük lakozó kisfiút. Tehát, ha te nem veszel részt ebben a játékban, vagy nem hagyod játszani a benned rejtőző kislányt, párod kiszolgáltatottnak fogja érezni magát, és elveszti beléd vetett bizalmát.

Cikkünk megírásában dr. Barbara De Angelis Férfiak titkai, amelyeket minden nőnek ismernie kell című könyve segített.

Ezt is szeretjük