160 kilométert vezetett a férj, mire rájött, hogy baj van - Csak a szerencsén múlott, hogy megtalálta feleségét

Enyhén szólva későn kapcsolt!

GettyImages-1182252662
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden emberrel megesik, hogy elhagy, vagy nem talál dolgokat. Zsebből kiesett fülhallgató, otthon felejtett pénztárca, táska alján rejtőző kulcscsomó. Vagy egy benzinkúton hagyott feleség...

Na jó, az utóbbi talán nem annyira gyakori - az 55 éves Boontom Chaimoonnal mégis ez történt. 

160 kilométert vezetett, mire rájött, hogy baj van

Az eset 2022 karácsonyának hajnalán történt Thaiföldön, amikor is Boontom és 49 éves felesége, Amnuay Chaimoon az éjszaka folyamán a Maha Sarakham tartománybeli szülővárosába tartott. A férjet hajnali háromkor hívta a természet, így leállt az útszéli benzinkúthoz könnyíteni magán. Miután Boontom kiszállt az autóból, felesége úgy döntött, ő is a mosdó felé veszi az irányt. Mikor azonban a nő visszatért, az autónak hűlt helye volt - telefonjával és pénztárcájával együtt.

Bár valószínűleg ebben a pillanatban enyhültek az érzelmei a férfi iránt, ha érdekel, mit okoz a női testben a szerelem érzése, kattints ide! De térjünk vissza történetünkhöz.

GettyImages-496984939
Fotó: Mark Leary / Getty Images Hungary

Mivel nem volt más választása, Amnuay több mint 20 kilométert gyalogolt az éjszaka közepén, egészen a következő városig. Végül hajnali 5 körül talált egy rendőrörsöt, ahol megkérte a helyi zsarukat, hogy segítsenek neki megtalálni férjét. A helyzetet súlyosbította, hogy nem tudta fejből a férje telefonszámát, és hiába hívta húszszor a saját telefonját, nem vette fel senki.

A férj eközben már 160 kilométerre kocsikázott, mire észrevette, hogy felesége eltűnt. Mivel az incidens előtt felesége a hátsó ülésen aludt, Boontom abban a hitben volt, hogy párja még mindig ott szunyókál. A férfi természetesen azonnal visszafordult, majd nem győzött magyarázkodni neki. A feleség könnyen túllendült az incidensen. Tanulság: mindig csekkold a hátsó ülést!

A taxisofőr hihetetlen történeteiért olvass tovább!

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Főtaxi sofőrjei döntöttek arról, hogy melyik munkatársuk kapja Az év taxisofőrje elismerést.

A Városligettől Bécsig vitt egy strandpapucsos férfit az év taxisofőrje: más hihetetlen történeteket is mesélt

Megint megválasztották az év taxisofőrjét.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük