18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egyéjszakás kaland vagy szerelem lesz? Tudd meg egy öleléséből

A férfi gesztusai árulkodóbbak, mint hinnéd. Tudd meg, hogy az Igazival van-e dolgod!

Az ölelés az egyik legintimebb gesztus. Amikor párod átölel, biztonságban érezheted magad, és bizonyos helyzetekben ennyi elég is ahhoz, hogy szikrázni kezdjen közöttetek a levegő. Nem minden ölelés olyan forró azonban, mint Rodin csókolózó szerelmespárjáé.

Az erotika története képekben (18+)

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebből az egy mozdulatból azt is kiolvashatod, ha a pasi nem akar tőled többet, mint egy forró éjszakát, és eszében sincs, hogy hosszú távra köréd fonja karjait.

Természetesen nem érdemes egyetlen gesztus alapján ítélkezned, hiszen lehet, hogy minden különösebb mögöttes szándék nélkül karol magához egy férfi, de azért szemmel tarthatod. Figyeld meg, kiszemelted hogyan ölel magához, és megtudhatod, mik a szándékai!

Heves szerető

Ha a pasi a karját köréd fonja, de kézfejét a popsidon felejti, az egyértelmű szexuális felhívás. Nem feltétlenül egyetlen éjszakára szól, de az biztos, hogy, ha így ölel, sűrűbben jár a fejében a szex, mint a szerelem. A pajzán gesztus arra utal, hogy a férfi nem kezeli szemérmesen az erotikát, ami előny lehet a hálószobában, de nagy társaság előtt annál kellemetlenebb.

Számíthatsz rá, hogy egy elegáns partin is szemrebbenés nélkül megfogja a feneked, és akár még szorosan magához is von egy csók erejéig, ami bizonyos körülmények között igen illetlen dolog. Nem csak a protokoll szempontjából okozhat azonban problémát párod heves ölelése. Ez a gesztus ugyanis arra utal, hogy a pasi teljes mértékben irányítani akarja a kapcsolatot, és nem biztos, hogy képes lesz egyenrangú partnerként kezelni téged.

Komoly csatákra számíthatsz mellette, hiszen nem lesz egyszerű a tudtára adnod, hogy a barátnőjeként nem csak egy ékszer vagy mellette. Az ágyban jól jöhet ez a hevesség, ha azonban hosszabb távú kapcsolatot szeretnél kialakítani ezzel az emberrel, talpraesettnek és határozottnak kell lenned.

Csak egy éjszakára akar

Az egy éjszakás pasit utólag könnyű felismerni: hamar távozik, és nem keres többet. Ha azonban megelőzni és nem túlélni szeretnéd a csalódást, jobb, ha már a találkozás pillanatában megfigyeled a gesztusait. Az, aki ágyba akar vinni, úgy ölel meg oldalról, hogy a válladat belesimítja a vállgödrébe, miközben könyöke a nyakad körül, kézfeje pedig a mellednél van. Ez az árulkodó gesztus arra utal, hogy a pasit jobban érdekli egy szenvedélyes éjszaka, mint néhány gyönyörű hónap.

A nőcsábász pasi csapdájába könnyű beleesni, hiszen kedves, közvetlen, és hajlamos az intimitásra, ráadásul sem az életben, sem pedig a szexben nem hagy ki semmit. Ha tehát egy feledhetetlen alkalomra vágysz, és nem zavar, ha soha többé nem látod, ez a kacér ölelés ígéretes lehet. Amennyiben azonban a nagy Ő-t, nem pedig a kalandokat keresed, egy határozott mozdulattal emeld le a válladról - vagy adott esetben a melledről - a pasi kezét, és állj tovább.

Aki mellett megtalálod a szerelmet

Egészen elveszettnek érzed magad partnered szoros ölelésében? Ez jó jel. Arról árulkodik, hogy sikerült egy szeretetteljes férfira bukkannod, aki nem fél attól, hogy mélyen belebonyolódjon egy kapcsolatba.

Ha szorosan összefonódva ölelitek egymást, érezhetitek egymás szívverését, illatát és bőrét, ez pedig óhatatlanul beindítja az érzelmeket. Minél szorosabban ölel a pasi, annál inkább kívánja a komoly kapcsolatot: a legromantikusabb szerelmes gesztus az, amikor mindkét karját a vállad köré fonja, és magához húz.

Ha te is átöleled a vállát, tested előremozdul, csípőtök egymáshoz ér, és az ártatlan mozdulat hamarosan szenvedélyes sóhajokhoz vezet. Az a pasi, aki így szorít magához, többnyire nem csak szexet akar tőled.

Számára te vagy a fontos, nem a tested, úgyhogy bátran nekiajándékozhatod a bizalmad: ő valószínűleg az a típus, aki már a randi másnapján hív majd, hogy megkérdezze: mikor láthat legközelebb.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyvének segítségével készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük