18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A hibátlan csiklóizgatás 4 alapszabálya (18+)

A nők legegyszerűbben a csikló izgatásával juthatnak el az orgazmushoz. Mégsem mindegy, hogyan csinálod!

Egész idáig azt hitted, hogy a csiklóizgatáshoz semmiféle trükkre vagy tanácsra nincs szükséged? Úgy gondolod, jól csinálod? Olvasd el cikkünket, hátha mégis ér egy-két meglepetés!

A csiklómasszázs a világ egyik legjobb dolga, ezt bármelyik nő megerősítheti. Azonban arról egyikőjük sem mesél, hogyha folyamatosan ugyanúgy csinálod, vagy épp túl gyakran váltogatod a technikát, akkor az zsibbadást vagy épp fájdalmat okozhat.

Amikor orálisan izgatod párodat, azt gondolhatod, hogy a nyelved puszta pörgetésével extázist érhetsz el, de tévedsz. Ettől még egy nő sem élvezett el. A következő csiklóizgatási tanácsok kipróbáltak és működnek, ezért, ha tényleg le akarod nyűgözni a partnered, akkor próbáld ki!

Orális izgatás

A csikló nagyon érzékeny játékszer, aminek a túl erős vagy folyamatosan ugyanolyan ingerlése fájdalmat okozhat. Ugyanakkor az sem jó, ha állandóan más technikát használsz, hiszen a sok és hirtelen váltásra nem izgalommal reagál a női test. Mielőtt a csikló megtelik vérrel, bátran izgathatod erőteljesebben is, azonban miután az izgalmi állapot bekövetkezett, nagyon óvatosan kell bánni vele. Amikor a csikló megtelt vérrel, érdemes úgy játszanod vele, hogy az választékos legyen.

Amikor száddal izgatod a csiklót, vigyázz, hogy a csikló kis sapkáját ne húzd nagyon hátra, mert maga a klitorisz nagyon érzékeny. Fogadd meg a jó tanácsot, ha a nyelveddel pöccintgeted a csiklót, akkor néha hajtsd hátra a bőrt, majd hagyd visszahúzódni a csiklót, és figyelj arra, hogy ne mindig ugyanolyan irányba izgasd. Amennyiben egy ideig fel-lefelé irányuló mozgást végeztél a nyelveddel, akkor válts át körkörös mozgásra vagy vízszintes irányú mozgásra, és ezeket a mozdulatokat próbáld kombinálni.
Ne csak a nyelved használd, hanem az ajkaidat is, a fogaidat azonban soha. Óvatosan szívogathatod is, de ezt valóban nagyon vigyázva tedd.
Természetesen minden nő másképp szereti, így a legjobb, ha megkérdezed kedvesed, hogy pontosan mit tegyél. Mikor csináld erősebben, mikor gyengédebben, mi a kedvence.

Nyelvlecke

Az izgatás lényege, hogy a nyelveden kívül semmi mással ne dolgozz! A hüvelynyílástól haladj felfelé a csikló irányába, nyelveddel állj meg néha, és erősebb nyomó hatást fejts ki egy-egy ponton. A dolog lényege, hogy amikor elérted a csikló hegyét, ne emeld fel a nyelved, hanem kapcsolj hátramenetbe, és nyelved hátsó részével haladj visszafelé, de úgy, hogy közben puha, nedves ütéseket mérj az érzékeny részekre nyelveddel. Amennyiben ezt oda-vissza kitartóan ismételed, és még a sebességet is váltogatod, partnernőd hamarosan a mennyben fogja érezni magát.

Femina-tipp: Ahogy a nő közeledik az orgazmus felé, a férfi biztosra akar menni. Ezért sokan változtatnak a technikán. Ne tedd, mert ha megváltoztatod a mozgás irányát, a csikló nem kap megfelelő ingert, és ezzel megtörheted az épp előtörő orgazmust.

Finom masszázs

Az orális izgatás vélhetően minden csikló rózsaszínű álma, és azt gondolhatod, hogy ennél többet már nem is tehetsz a kedvesedért. Azonban vannak nők, akik nem szeretik annyira, ha szájjal csinálod, mert ez valami negatív érzést vagy szégyenérzetet kelt bennük.
Szerencsére van két kezed, amit használhatsz. A kézzel való csiklóingerlés során azonban még több játékszabályt kell betartani, hiszen itt sokkal könnyebb hibát elkövetni.

Nem szabad elfelejtened, hogy a száraz ingerlés fájdalmas. A nedvesedés nem a csikló környékéről indul, ha tehát száraz a bőr, az nem azt jelenti, hogy partnered nem élvezi a dolgot. Nyálazd be az ujjad, és finoman vezesd a hüvelybe, ahol már valószínűleg nedvességet találsz. Igyekezz úgy ingerelni, hogy a csiklót védő bőrcsuklyát ne húzd fel. A csuklyán keresztül nyomó- és körkörös mozgást is végezhetsz az ujjaiddal. Ezt akkor is alkalmazhatod, ha partnernőd még egyáltalán nem nedves.

Amennyiben megfelelően nedves a csikló környéke, úgy bátran nekikezdhetsz a masszázsnak. Fontos, hogy nem szabad folyamatosan és célzottan a csiklót ingerelni. A hüvelybemenettől a csikló feje búbjáig igen nagy terület található, melyek masszírozásának következtében a csikló megkeményedik. Ezután a csikló környékére érdemes összpontosítani, és körkörös, átlós mozdulatokat cserélve néha nyomó hatást kifejtve izgathatod a csiklót. A visszajelzésekből érzékelni fogod, hogy melyik pont, irány vagy épp tempó a legizgatóbb számára.

Femina-tipp: Soha ne siettesd az izgalmat, és ne kövesd el azt a hibát, hogy ujjadat megnyálazva benedvesíted a csikló környékét, hogy felgyorsítsd az eseményeket. Amennyiben a partnernőd nem kezd el nedvesedni, úgy az előjáték körül lehet probléma, így érdemes oda visszalépni, és kivárni azt az időt, mikor a legintimebb testrész is készen áll a játékra.

A száj és kéz variánsa

A legjobb persze, ha a fenti kettőt összekevered. A legjobb pozíció ezen trükk megvalósításához, ha partnernőd hátán fekszik, és te a lábai közé fekszel. Mindegy, melyikkel kezdesz, de győződj meg róla, hogy a megfelelő mozdulatokat végzed.

Azt javasoljuk, hogy előbb a száddal csináld, majd folytasd a kezeddel. Természetesen részesítheted kedvesedet csak orális örömökben is. A női test önkéntelenül válaszol: amikor a legmagasabb izgalmi állapotba lép, enyhén elkezd mozogni a csípő.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ekkor nyugodtan használhatod az ujjaidat, amit óvatosan vezess a hüvelybe. A hüvely ritmikus izgatása az orális csiklómasszázzsal a legtökéletesebb út a biztos orgazmus felé.

Femina-tipp: Ami nagyon fontos, hogy légy türelmes magadhoz és partnernődhöz. Adj időt magadnak, hogy a kisebb-nagyobb technikai hibákat kiküszöböld, és tökélyre fejleszd kapcsolatod nem csak pároddal, de csiklójával is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük