Szeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek
Nézd meg azokat a dolgokat, amelyekre szükséged lesz.

Dia

Kis fekete ruhaA csábító nő kelléktárából nem hiányozhat a kis fekete ruha, amelyet bármikor lehet elegáns vagy éppen lezserebb kiegészítőkkel kombinálni.

Kis fekete ruha

A csábító nő kelléktárából nem hiányozhat a kis fekete ruha, amelyet bármikor lehet elegáns vagy éppen lezserebb kiegészítőkkel kombinálni.

Dia

ParfümAz illat a legintenzívebb szexuális fegyvered lehet: viseld kedvenc parfümöd, ami aromájával személyiségedet és vonzerődet is még határozottabbá teszi!Kapcsolódó cikk:Az 5 legfinomabb tavaszi parfüm - Szerintünk »

Parfüm

Az illat a legintenzívebb szexuális fegyvered lehet: viseld kedvenc parfümöd, ami aromájával személyiségedet és vonzerődet is még határozottabbá teszi!

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legfinomabb tavaszi parfüm - Szerintünk »

Dia

KörömlakkHa igazán szexi szeretnél lenni, nem feledkezhetsz meg a körmeidről sem. Ügyelj rá, hogy mindig ápoltak legyenek, és ha hódítani akarsz, megbolodíthatod az összhatást egy vadító körömlakkal is.

Körömlakk

Ha igazán szexi szeretnél lenni, nem feledkezhetsz meg a körmeidről sem. Ügyelj rá, hogy mindig ápoltak legyenek, és ha hódítani akarsz, megbolodíthatod az összhatást egy vadító körömlakkal is.

Dia

RúzsA telt ajkak hihetetlenül csábítóak. Ha szád nem hasonlít Angelina Jolie-ére, egy szép rúzzsal vagy szájfénnyel optikailag vastagabbá varázsolhatod.Kapcsolódó cikk:Nagy szexi rúzs-körkép »

Rúzs

A telt ajkak hihetetlenül csábítóak. Ha szád nem hasonlít Angelina Jolie-ére, egy szép rúzzsal vagy szájfénnyel optikailag vastagabbá varázsolhatod.

Kapcsolódó cikk:
Nagy szexi rúzs-körkép »

Dia

BorotvaMindegy, hogy borotvával, gyantával vagy epillátorral teszed-e simává a terepet, de ha nem szeretnéd, hogy néhány kósza szőrszál árnyékot vessen vonzerődre, gondoskodj a csupasz lábról és a makulátlan fazonról is!Kapcsolódó cikkek:Így lesz sima és csókolnivaló odalent »

Borotva

Mindegy, hogy borotvával, gyantával vagy epillátorral teszed-e simává a terepet, de ha nem szeretnéd, hogy néhány kósza szőrszál árnyékot vessen vonzerődre, gondoskodj a csupasz lábról és a makulátlan fazonról is!

Kapcsolódó cikkek:
Így lesz sima és csókolnivaló odalent »

Dia

MelltartóSenkinek sincs tökéletes, eszményi formájú cicije, és a legtöbb nő a mellbőségével is elégedetlen. Egy megfelelő formájú és méretű melltartóval azonban könnyen segíthetsz a helyzeten, hiszen hála a push-up melltartónak hibátlan dekoltázsod lehet.Kapcsolódó cikk:Milyen formájú a cici? - Íme az ideális formájú cicifix! »

Melltartó

Senkinek sincs tökéletes, eszményi formájú cicije, és a legtöbb nő a mellbőségével is elégedetlen. Egy megfelelő formájú és méretű melltartóval azonban könnyen segíthetsz a helyzeten, hiszen hála a push-up melltartónak hibátlan dekoltázsod lehet.

Kapcsolódó cikk:
Milyen formájú a cici? - Íme az ideális formájú cicifix! »

Dia

NyakláncEgy megfelelő hosszúságú nyaklánc rafináltan kiemeli dekoltázsodat. Ügyelj rá, hogy ne legyen se túl hosszú, se túl rövid, ha ugyanis nem a legtökéletesebb nyakéket viseled, elterelheted a pasi figyelmét bájaidról.

Nyaklánc

Egy megfelelő hosszúságú nyaklánc rafináltan kiemeli dekoltázsodat. Ügyelj rá, hogy ne legyen se túl hosszú, se túl rövid, ha ugyanis nem a legtökéletesebb nyakéket viseled, elterelheted a pasi figyelmét bájaidról.

Dia

Szexi bugyiA bugyi, amit viselsz, árulkodik rólad. Ha nem szeretnéd kivillantani fehérneműdet az első estén, akkor sem árt, ha kifejezetten szexi darabot veszel fel, hiszen kisugárzásod is ragyogóbb lesz tőle. Arra feltétlenül ügyelj, hogy a bugyi testalkatodhoz illő legyen, és ne lógjon ki a nadrág fölött.Kapcsolódó cikk:5 popsi, 5 szexi bugyi »

Szexi bugyi

A bugyi, amit viselsz, árulkodik rólad. Ha nem szeretnéd kivillantani fehérneműdet az első estén, akkor sem árt, ha kifejezetten szexi darabot veszel fel, hiszen kisugárzásod is ragyogóbb lesz tőle. Arra feltétlenül ügyelj, hogy a bugyi testalkatodhoz illő legyen, és ne lógjon ki a nadrág fölött.

Kapcsolódó cikk:
5 popsi, 5 szexi bugyi »

Dia

FűzőA legszexibb női ruhadarabot akkor érdemes randiruhád alá rejtened, ha biztos vagy benne, hogy az este nem csak egy visszafogott búcsúcsókkal fog végződni. A buja szerelésben garantáltan elkápráztatod partnered, de a levételnél lehet, hogy szüksége lesz a segítségedre.Kapcsolódó cikkek:Szexi fehérneműk körképe árakkal »

Fűző

A legszexibb női ruhadarabot akkor érdemes randiruhád alá rejtened, ha biztos vagy benne, hogy az este nem csak egy visszafogott búcsúcsókkal fog végződni. A buja szerelésben garantáltan elkápráztatod partnered, de a levételnél lehet, hogy szüksége lesz a segítségedre.

Kapcsolódó cikkek:
Szexi fehérneműk körképe árakkal »

Dia

Kecses magassarkúHa nincsenek Barbie-t megszégyenítő, hosszú vékony lábaid, optikailag hatásosan nyújthatod alakodat egy szexi magassarkúval. Lehetőleg ne viseld hosszú szoknyával, inkább szűk nadrággal vagy minivel hordd.

Kecses magassarkú

Ha nincsenek Barbie-t megszégyenítő, hosszú vékony lábaid, optikailag hatásosan nyújthatod alakodat egy szexi magassarkúval. Lehetőleg ne viseld hosszú szoknyával, inkább szűk nadrággal vagy minivel hordd.

Dia

Igéző sminkRejtsd el a bőrhibáidat és fess magadnak igéző szemeket, de ügyelj rá, hogy mindenből csak egy leheletnyit használj! Csak annyira sminkeld magad, hogy ne legyen túl hivalkodó, és arcod természetes vonásai érvényesülhessenek.Kapcsolódó cikk:Így fess hatalmas, igéző szemeket! »

Igéző smink

Rejtsd el a bőrhibáidat és fess magadnak igéző szemeket, de ügyelj rá, hogy mindenből csak egy leheletnyit használj! Csak annyira sminkeld magad, hogy ne legyen túl hivalkodó, és arcod természetes vonásai érvényesülhessenek.

Kapcsolódó cikk:
Így fess hatalmas, igéző szemeket! »

Dia

Elbűvölő mosolyJessica Alba az egyik legszebb mosolyú hollywoodi sztár, nem véletlen tehát, hogy szerény színészi képességei ellenére is a legszexibbek közé tartozik. Ha te is szeretnél vadító lenni, ne szégyelld a mosolyodat, hiszen ez az egyik legtutibb fegyver, amivel behálózhatod a pasit.

Elbűvölő mosoly

Jessica Alba az egyik legszebb mosolyú hollywoodi sztár, nem véletlen tehát, hogy szerény színészi képességei ellenére is a legszexibbek közé tartozik. Ha te is szeretnél vadító lenni, ne szégyelld a mosolyodat, hiszen ez az egyik legtutibb fegyver, amivel behálózhatod a pasit.

Dia

Szép hajHa fénytelen, töredezett és kócos a loboncod, nem leszel annyira sikeres a pasik körében, mint ha ápolt, ragyogó és nőies frizurával állítasz közéjük. Nem árt, ha tudod azt is, hogy a frizuradivat dacáras a legtöbb pasi a hosszú hajú nőket kedveli.Kapcsolódó cikk:Dús, tömött, fényes lobonc »

Szép haj

Ha fénytelen, töredezett és kócos a loboncod, nem leszel annyira sikeres a pasik körében, mint ha ápolt, ragyogó és nőies frizurával állítasz közéjük. Nem árt, ha tudod azt is, hogy a frizuradivat dacáras a legtöbb pasi a hosszú hajú nőket kedveli.

Kapcsolódó cikk:
Dús, tömött, fényes lobonc »

Dia

Csábos tekintetA nagy napra készítsd elő legvadítóbb pillantásodat, ami Aishwarya Rai igéző szemeit is maga mögé utasítja! A nyílt, érdeklődő vagy éppen flörtölő tekintet elengedhetetlen ahhoz, hogy a pasi felfigyeljen rád.

Csábos tekintet

A nagy napra készítsd elő legvadítóbb pillantásodat, ami Aishwarya Rai igéző szemeit is maga mögé utasítja! A nyílt, érdeklődő vagy éppen flörtölő tekintet elengedhetetlen ahhoz, hogy a pasi felfigyeljen rád.

Dia

BeszélgetésHa a csábítás összes elemével felkészültél arra, hogy nyerő lehess a pasiknál, még mindig nem biztos, hogy sikeres leszel. Ami ugyanis a külsőn túl szintén fontos, az az, hogy kedves, érdeklődő és kommunikatív legyél.Kapcsolódó cikk:4 szexi pasifogó praktika - Magányos csajoknak »

Beszélgetés

Ha a csábítás összes elemével felkészültél arra, hogy nyerő lehess a pasiknál, még mindig nem biztos, hogy sikeres leszel. Ami ugyanis a külsőn túl szintén fontos, az az, hogy kedves, érdeklődő és kommunikatív legyél.

Kapcsolódó cikk:
4 szexi pasifogó praktika - Magányos csajoknak »
Ezt is szeretjük
Fotó: