18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az orális szex legkínosabb pillanata (18+)
Az orális szex a férfiak nagy kedvence. De hogyan csináld, hogy párod elégedett legyen? Most megtudhatod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az orális szex mindig is izgatta a férfiak fantáziáját, nem tartozott kezdetektől fogva az elfogadott kényeztetési formák közé. Nem véletlen, hogy a Káma Szútra is csak mellékesen említi a dolgot, és hozzá is teszi, hogy tisztességes férfinak hasonló törődést csak kurtizántól vagy masszőrtől szabad elfogadnia, a feleségétől semmi esetre sem.

Idővel azonban a társadalmi normák és a nők is lazábbak lettek. Így ma már az orális szex nemcsak megengedett a párkapcsolatban, de sok nő örömmel kényezteti ajkaival a partnerét, legalábbis előjáték gyanánt. Ott van ugyanis egy bizonyos pillanat, ami többek számára még ma is kínos és zavarba ejtő, mégpedig az, ami a pasinak a legjobb. A nyelni, vagy sem kérdésére nehéz egyértelmű választ adni, ezúttal azonban megtudhatod, mi lenne az ideális a férfi szemszögéből, és milyen lehetőségek közül választhatsz.

Férfiszemszög

Általánosságban véve a férfi szempontjából az az ideális, ha a kényeztetés az első perctől egészen az utolsóig zavartalanul folyik. Bár valószínűleg nem a hölgyek találták ki azt a mondást, miszerint az úrinő lenyeli, valójában a pasik sem gondolkodnak ilyen sarkosan a dologról.

úNem csak úgy lehetsz tehát vérforralóan szexi, ha az orális szex során azt is megteszed, amit nem tartasz éppen gusztusosnak, hiszen párod számára az aprócska részletnél sokkal fontosabb, hogy te is élvezd az együttlétet.

Igaz ugyan, hogy sokan kifejezetten szexinek tartják, ha a nő a kényeztetés végén nem bajlódik semmivel, hanem a lehető legegyszerűbben kezeli a kérdést, amennyiben azonban ez benned ellenérzést vált ki, az partnered élvezetét sem növeli.

Ahelyett tehát, hogy kényszernek éreznéd a dolgot, és csak emiatt ódzkodnál a szájmágiától, gondolj arra, hogy párodnak is úgy okozhatod a legnagyobb örömet, ha te is élvezettel kényezteted őt. Ha cseppet sem találod gusztusosnak, hogy párod testnedvét lenyeld, alkalmazd azt a megoldást, ami számodra a lehető legerotikusabb, és neki is így lesz teljes értékű élmény az orális szex!

Ízesített óvszer - kezdőknek
Ha még nem vagy kifejezetten járatos az orális szex terén, és nem csupán az ejakulátumot, de magát a péniszt sem találod túl gusztusosnak, könnyen legyőzheted kezdeti ellenérzésedet, ha ízesített óvszert használtok. Ha így megbarátkozol a folyamattal, könnyebb lesz elfogadnod azt természetes formájában, óvszer nélkül is, de, ha egy kis íz később is hiányzik, a különféle síkosítók segíthetnek.

Az ételek és az íz - ha csak az tart vissza

Amennyiben nem zárkózol el eleve attól, hogy lenyeld az ondót, csak éppen az íze zavar, könnyen segíthetsz a problémán. A zsíros ételektől, a húsoktól és a tejtermékektől előfordulhat, hogy az íze és a szaga is jóval kellemetlenebb. A leghíresebb ízjavítóként ismert ananász is pozitívan befolyásolhatja ezt az adottságot, ám nem hatásosabb, mint néhány szem eper vagy egy lime-os limonádé, hiszen bármilyen savas gyümölcs édeskés ízt kölcsönözhet párod testnedvének.

Ezzel szemben az alkohol, a cigi és a kávé biztos ízrombolók, ami nem feltétlenül csak abban a bizonyos pillanatban érvényesül, de az előváladéknak köszönhetően már az orgazmus előtt is érezheted. Bár az együttlétet ritkán szokás tervezni, ha szeretnéd elkerülni azt a kellemetlen helyzetet, hogy a legrosszabbkor hagyd abba a kényeztetést, kérd meg partneredet, hogy legyen rád tekintettel a dohányzási és kávézási szokásait illetően.

Ha ízlelni sem akarod

Amennyiben szóba sem jön számodra, hogy megízleld párod orgazmusának eredményét, sokkal szexibb megoldást is találhatsz annál, mint az, hogy csak előjátékként alkalmazod vadító szájtechnikáidat. Abban a legtöbb férfi egyetért, hogy, ha nem szeretnéd lenyelni az ondót, akkor a szájjal való kényeztetés helyett valami egészen más megoldást érdemes keresni a végső gyönyör pillanatára, ugyanis az a partnered számára megalázó, ha az orgazmus után azonnal meg kell szabadulnod attól, amit a szádban tartasz.

Mellbedobás

Az egyik legerotikusabb kompromisszum, ha folyamatosan figyeled párod testének jelzéseit, és amikor érzed, hogy elkerülhetetlenül közeledik a csúcs felé, úgy intézed, hogy a melledre élvezzen.

Így egészen a végsőkig izgathatod az ajkaiddal, és csak egy pillanatnyi megszakítást jelent, amikor a végén felemelkedsz, hogy a szád helyét a kebleiddel váltsd fel.

Ezzel a módszerrel kiküszöbölheted azt, amit a legkevésbé kedvelsz az orális szexben, de párod sem bánja majd, ha ezt választod. A férfiak számára ugyanis ez a befejezés nemcsak látványos, de hihetetlenül szexi is.

Befejezés kezekkel

Amennyiben a testeden sem érzed szívesen a végső gyönyör eredményét, még barátságosabb megoldást jelenthet, ha a kezeddel fejezed be, amit a száddal kezdtél. Ebben az esetben azonban fontos, hogy a váltásnál ügyelj arra, hogy tartsd a ritmust: kezeddel ugyanolyan sebességgel izgasd a férfi péniszét, mint ahogy az ajkaiddal. Könnyen lehet, hogy a végső gyönyörhöz ez a tempó nem lesz elég, hiszen a nyelveddel érzékibb élményt nyújthatsz, mint az ujjaiddal, de csak fokozatosan válts intenzívebb sebességre.

Ezt is szeretjük