Az Igazi 4 ismérve
Milyen pasi mellett találhatod meg a szerelmet?
Aki elsőre szívdöglesztőnek tűnik, hamar csalódást okozhat. Tudd meg, kit keress!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy az lenni szokott, a szerelem többnyire nem ott talál rá a nőre, ahol teljes erőbevetéssel keresi. Az a bizonyos férfitípus, aki annyira neked való lenne, hogy annál tökéletesebbet már el sem tudnál képzelni, valószínűleg nem a te kegyeidért verseng.

Ha azonban kicsit dinamikusabbra állítod a pasiszenzorodat, nagyobb esélyed van arra, hogy belefuss a nagy ő-be. A pasi ugyanis, aki mellett megtalálod a szerelmet, több, mint valószínű, hogy nem hasonlít egy hercegre fehér lovon, de számos fontos kritérium alapján éppen melléd való.

Tudd meg, melyek a legfontosabb ismérvek, ami alapján felismerheted azt, aki nem az álmaidban, hanem a való életben lehet a párod!

Nem tökéletes

A nagy ő mindenekelőtt nem tökéletes. Ha tehát meg szeretnéd találni, felejtsd el azt a jóképű, vagány, ugyanakkor felelősségteljes és kedves fickót, aki a fejedben él, és adj esélyt azoknak is, akik nem akarják az első találkozás után körbeutazni veled a világot, hogy utána rögtön családot alapíthassatok. Ha netán az ágyig is eljutottatok, és ott szeretnéd tesztelni a pasit, ne várd el tőle, hogy a hálóba hozza neked a kávét, majd, mialatt előre enged a zuhanyzóba, lovagiasan elmosogasson.

Ha azonban reggel a mosolyára ébredsz, és azt mondja, milyen szép vagy, valószínűleg jó embert engedtél be a hálószobádba. A mosogatást illetően kiegyezhettek később is, hogy mi legyen a rendszer: ne számíts arra, hogy találsz olyat, akivel mindenben elsőre passzoltok. A pároknak időbe telik, mire összecsiszolódnak, még azoknak is, akik néhány sajátos jelből vagy szóból megértik egymást.

Elérhető

A nők valami rejtélyes oknál fogva buknak azokra a pasikra, akik nem velük képzelik el a jövőt. A megszelídíthetetlen kalandorok, a nőcsábászok igazán ellenállhatatlanok tudnak lenni, de gondolj arra, hogy a párkapcsolat nem arról szól, hogy valakit megváltoztass, hanem, hogy elfogadd olyannak, amilyen.

Az, aki párkapcsolatpárti, és nem facér pasasként képzeli el magát, valószínűleg nem okoz majd csalódást, és a második hét után sem válik számára terhessé a szerelem.

Lehet, hogy első pillantásra kevésbé szívdöglesztő egy rendes pasas, de attól még, hogy nincs barátnője, miközben megpróbál téged elcsábítani, lehet értékes ember, sőt, olyan is, aki szabadidejében nem mond nemet a különös kalandokra. Az pedig, ha valaki nem a nőkben keresi a változatosságot, hanem szeret új dolgokat kipróbálni, ami lehet akár egy étterem vagy egy hegymászó túra, nem feltétlenül hátrány, főleg, ha ehhez igényli a társaságot is, a személyedben.

Felelősségteljes

A szerelem olyan érzés, amitől meg kell egy kicsit őrülni. Talán éppen ezért könnyű belehabarodni azokba a pasikba, akik már lángolás nélkül is némileg felelőtlenek, ám éppen emiatt okozhatnak később annál nagyobb csalódást. Aki mellett hosszú távra szeretnéd megtalálni a boldogságot, az legyen felelősségteljes, legalább akkor, ha rólatok van szó.

Az sem árt persze, ha minimum egy hét távlatában biztos abban, hogy lesz miből élnie, ha azonban te sem vagy az a típus, aki fél évre előre megtervezi az utazásait, a bőröndbe pakolós listával együtt, nem biztos, hogy egy hasonlóan komoly fickó való melléd. Lehetőség szerint azonban ne ő legyen a kapcsolat szűk keresztmetszete, hiszen végső soron a férfi az, aki mellett biztonságban kell érezned magad, tehát nem neked kell kiszámíthatóbbnak lenned.

Te legyél az első

Van az a pasi, akinek a munka az első, és egy másik, akinek egy tuti koncert a haverokkal halaszthatatlanabb program, mint az, hogy téged elkísérjen az orvoshoz. Egyik sem a nagy ő. Aki mellett ugyanis jó eséllyel megtalálod a szerelmet, annak te vagy az első.

Természetesen átmenetileg mindenki életében lehet olyan időszak, amikor más dolgok kerülnek előtérbe, ezt pedig neked is meg kell értened, ha viszont te kerülsz nehéz helyzetbe, a pasin a sor, hogy háttérbe szorítsa a kevésbé fontos dolgokat.

Aki tehát már az első randin azzal indít, hogy két órája van rád, de aztán a barátaival kell találkoznia, valószínűleg nem életed nagy fogása. A telitalálat az, aki hasonló helyzetben lemondja a baráti programot, vagy legalábbis, ha valóban halaszthatatlan az esemény, felveti neked, hogy menj el vele.

Mindenekelőtt azonban azt is figyeld, a szíved mit súg. Ha úgy érzed, ezúttal nemcsak egy ellenállhatatlan férfiba botlottál, de tőle te is megkapod azt, amire vágysz, biztos lehetsz benne, hogy ez a románc nem két hétig fog tartani.

Ezt is szeretjük