18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A popsiszex rejtelmei

Tabu témáról, őszintén

A téma tabu, bár mindenkit érdekel. A szexuális együttlét legintimebb formája ez, és mint a „hagyományos” szexnek, ennek is tudni kell a módját.

Szerte a világon férfiak és nők egyaránt alkalmazzák, annak ellenére, hogy tényleg tabuként könyvelte el a társadalom. Az anális szex a tévedések elkerülése végett, nem csak a popsiban történő közösülésről szól. Ahhoz, hogy ezen az úton szerezzen örömet a partnered (vagy te neki), egyéb módszerekhez is folyamodnotok kell.

Tudnod kell, hogy a végbélnyílás és környéke igen gazdagon hálózott idegvégződésekkel, melyek éppen úgy erogén zónák, mint a nemiszervek.

Ha ki akarod próbálni, akkor érdemes a következő alapvető tudnivalókkal tisztában lenned:
  • Pszichológiája

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedünk a szex ilyen formájáról. Sokan gusztustalannak, perverznek, vagy visszataszítónak tartják, mások pedig épp a gyönyör második legnagyobb forrását látják benne. Egyes vallások tiltják is, mert ezen az úton a nő nem eshet teherbe, ők pedig a szexuális együttlét céljaként a gyermeknemzést tűzték ki.

Épp ezért azt javaslom, csak akkor olvasd tovább, ha elég nyitottnak érzed magad a témához!

  • Tisztaság

Szeretkezés előtt mindenképp szakíts időt az alapos tisztálkodásra. Mivel alap esetben a végbélen át távoznak szervezetedből a salakanyagok, így természetesen baktériumok is találhatóak benne!
  • Védekezés

Az anális szexhez mindig használjatok óvszert! A popsi záróizmai könnyen megsérülhetnek – ha nem elég óvatos a partnered -, és bármilyen nemi betegséget elkaphatsz.


Praktikák

Fontos, hogy felkészülj rá testileg-lelkileg, ha még soha nem próbáltad! Lehetőleg ne egyéjszakás kaland alkalmával próbáld ki, hanem inkább párkapcsolaton belül!
  • Ellazulás

Akkor tudod igazán élvezni, ha tökéletesen ellazultál. Ahhoz, hogy megbarátkozz a témával, simogasd magad a végbélnyílás környékén, maszturbáció, vagy zuhanyzás, fürdőzés közben. A mély lélegzetvétel is segíti a végbél lazítását. Hagyd, hogy finoman megérintsen a partnered, anélkül, hogy behatolna. Ha ezt sikerült elfogadnod, egy lépéssel közelebb kerültél az anális szexhez.
  • Egy kis anatómia

A végbél nyílásánál két izomgyűrű található, amik egymástól függetlenül működnek. A külső gyűrűt a nyílástól befelé körülbelül egy centire találod és akaratoddal össze tudod húzni, vagy elernyeszteni. A második záróizom egy picit beljebb helyezkedik el és vegetatív idegrendszerünk működteti. Ahogy ez az izmocska reagál, úgy viszonyulsz tudat alatt a popsiszexhez! Ne aggódj, ha eleget gyakoroljátok megtanulják az izmaid, hogy nem ellenség közeledik, hanem barát…
  • Orgazmus a végbélen keresztül

A végbél falán, éppen úgy, mint a hüvelyben, rengeteg idegvégződés található. Nőknél érezhető a G-pont hátsó része és néha hosszabb, erőteljesebb orgazmushoz vezet az ebből az irányból való ingerlése. A férfiaknál a prosztata található a végbél túlsó falán, amelynek izgatása szintén a gyönyör egyik forrása. Náluk plusz élvezetet okoz, hogy a heréket és a pénisz alsó részét is éri a behatolás.

Ha az elsődleges cél az anális együttlét

A popsiszex egyik sarkalatos pontja a behatolás. Mindegy, hogy kézzel, vagy nemi szervvel, de mindenképp érdemes síkosítót használnotok, ugyanis – ellentétben a hüvellyel -, a végbél nem nedvesedik még izgatás hatására sem. Így elkerülhetőek a fizikai fájdalmak, sőt, inkább erősödik a szexuális izgalom. Tehát, síkosítóból bőségesen legyen kéznél!
Semmiképp ne hagyd, hogy erőltesse a partner, mert sérülést okozhat! Először érdemes csak egy ujjal megpróbálni a gyűrű lazítását, majd mikor kellően ellazultál (vagy a partnered), jöhet a következő ujj, vagy a pénisz. A popsi ingerlése nem okozhat fájdalmat, ha megfelelő technikával végzitek.

Hüvelyi és anális érintkezés

Nagyon sokan szeretik, ha hüvelyi közösüléskor a végbélnyílásukat, végbelüket is izgatják. Tehetitek ezt ujjal, vagy vibrátorral, vagy egyéb szexuális segédeszközzel. Ezek esetén is szükséges a bőséges síkosító használata! Tudnod kell, hogy mivel nem természetesen „használjátok” a hátsó bejáratot, ezért az reagálni is fog. Mégpedig úgy, hogy összerándul. Ekkor ne ess pánikba, hanem lazíts.
És mint mindent, ezt is csak gyakorlással tanulhatod meg!

Segédeszközök:

Exkluzív shop »


Intim butik »


Segédeszköz »


Szerelemshop »

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük