3 ajándék, amit minden 30 feletti férfi imádna a fa alatt

Ha nem sablont akarsz

Sokaknak okoz fejtörést, hogy mit lehet adni egy férfinak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az évek során bizonyára kitapasztaltad, hogy a férfiaknak bizony nagyon nem könnyű olyan ajándékot választani, amitől biztosan nem lohad le arcukon a mosoly, sőt, örülnek is neki.

A következőkben három ötlettel szeretnénk neked segíteni a karácsonyi vásárlásban. Édesapád, párod, bátyád, öcséd, nagybácsid vagy más 30 feletti férfi ismerősöd is örömmel láthatja majd, mit rejt a csomag, ha ezek valamelyikét választod.

Ajándékozz élményt!

Harmincas évei felett járó férfi családtagod bizonyára örömmel fogadna egy emlékezetes élményt ajándékba. Sok szolgáltatónál kapható kupon vagy vásárolható meg előre jegy.

Személyiségétől függően válassz: ha a sportok szerelmese, kedvenc csapata mérkőzésére vagy egy extrém sport kipróbálására szóló jegy, ha a játékoké, akkor pedig egy szabadulós játékra szóló jegy izgalmas meglepetés lehet számára.

Ha az autókért rajong, egy ajándék vezetés egy luxusminőségű vagy éppen oldtimer kocsival nagy élményt jelenthet a számára.

Kikapcsolódás karácsonyra

A harmadik ikszen túl minden férfi örülhet valamilyen ajándék kikapcsolódásnak. Kisebb költségvetéssel például egy masszázs- vagy szaunabérlet, nagyobb költségvetéssel egy kellemes hétvégi út egy wellness-pihenőhelyre remek ötlet lehet.

Egy ellazító masszázs, egy egészséges, méregtelenítő hatású szauna nemcsak a nőknek, de a férfiaknak is üdítő lehet. Idősebb családtagjaid pedig, ha például reumatikus panaszaik vannak, kiváltképp örülhetnek, ha eljuthatnak egy gyógyvizes medencékkel, gyógymasszázs-szolgáltatással rendelkező helyre.

Fókuszban a hobbi

Ha olyasmit szeretnél venni, ami maradandó, tehát valamilyen tárgy, akkor jó ötlet lehet egy, a megajándékozott hobbijához köthető tárgyat tenned a fa alá, hiszen bármit, ami azzal összefügg, nagy valószínűséggel örömmel fogad majd.

A túrázást kedvelő férfi rokonod például bizonyára örülne egy túrázáskor mindig magánál hordható túlélősípnak, melyet vész esetén használhat, a horgászatot kedvelő nagypapa pedig egy horgászkiegészítőkből - például úszók, csalik - összeállított csomagnak.

Fontos, hogy vásárlás előtt tájékozódj, és szánj időt elmélyülni kicsit a témában. Nézd meg, milyen márkáról mit írnak a neten, pillants bele fórumokba, így biztosan a jó termékekből választasz majd. Mindemellett a bolti eladók segítségét is vedd igénybe. A legjobb, ha a megajándékozott barátját, illetve egy másik családtagot magaddal viszel, aki ugyancsak otthon van a férfi rokonod által kedvelt hobbiban, így ő segíthet neked jól választani.

Ezt is szeretjük