6 ajándékötlet, ami biztos siker lesz a fa alatt
Még az anyósod is garantáltan örülni fog neki
Ötleteinkkel te is időt spórolhatsz az ajándékok kitalálásakor.

Dia

	Wellness-fitnesz napijegy	Ahhoz, hogy kényeztető pihenést tudj ajándékozni, nem kell feltétlen egy egész hétvégére befizetned a megajándékozottat. A napijegyek már kedvező árakon elérhetőek, és ugyanolyan remek kikapcsolódást nyújtanak.	 

Wellness-fitnesz napijegy

Ahhoz, hogy kényeztető pihenést tudj ajándékozni, nem kell feltétlen egy egész hétvégére befizetned a megajándékozottat. A napijegyek már kedvező árakon elérhetőek, és ugyanolyan remek kikapcsolódást nyújtanak.
 

Dia

	Otthon készített kozmetikumok	Ha szereted a természetes kozmetikumokat, és szívesen ténykedsz a konyhában, akkor idén karácsonykor ajándékozz hajkondicionálót vagy testápolót rokonaidnak és barátnőidnek. Az otthon készíthető testvaj receptjéhez kattints korábbi cikkünkért.	 

Otthon készített kozmetikumok

Ha szereted a természetes kozmetikumokat, és szívesen ténykedsz a konyhában, akkor idén karácsonykor ajándékozz hajkondicionálót vagy testápolót rokonaidnak és barátnőidnek. Az otthon készíthető testvaj receptjéhez kattints korábbi cikkünkért.
 

Dia

	Memóriajáték a saját élményeitek fotóival	Ha olyan valakinek szeretnél ajándékot készíteni, aki szeret játszani, akkor a közös emlékeitek fotóival is csinálhatsz memóriajátékot. Csak válogasd ki a fotókat, nyomtass mindegyikből kettőt, és vágasd őket négyszögletű méretre. Vastag karton- vagy falapocskákra ragasztva már kész is a személyes memóriajáték.

Memóriajáték a saját élményeitek fotóival

Ha olyan valakinek szeretnél ajándékot készíteni, aki szeret játszani, akkor a közös emlékeitek fotóival is csinálhatsz memóriajátékot. Csak válogasd ki a fotókat, nyomtass mindegyikből kettőt, és vágasd őket négyszögletű méretre. Vastag karton- vagy falapocskákra ragasztva már kész is a személyes memóriajáték.

Dia

	Főzőiskola-utalvány	Annak, aki szeret főzni és új ízeket kipróbálni, remek ajándék lehet egy főzőiskolaworkshop-bérlet!

Főzőiskola-utalvány

Annak, aki szeret főzni és új ízeket kipróbálni, remek ajándék lehet egy főzőiskolaworkshop-bérlet!

Dia

	Kedvenc csemegék egy kis ládában	Viszont annak, aki inkább csak csemegézni szeret, főzni már kevésbé, állíts össze meglepetés csomagot egy fonott ládikában a kedvenc ínyencségeiből.	 

Kedvenc csemegék egy kis ládában

Viszont annak, aki inkább csak csemegézni szeret, főzni már kevésbé, állíts össze meglepetés csomagot egy fonott ládikában a kedvenc ínyencségeiből.
 

Dia


            	Ajándék mozijegy
            	Egy filmrajongónak keresve sem találhatnál jobb meglepetést, mint egy páros ajándék mozijegyet, amit három hónapig kedvére beválthat - remélhetőleg veled.

Ajándék mozijegy

Egy filmrajongónak keresve sem találhatnál jobb meglepetést, mint egy páros ajándék mozijegyet, amit három hónapig kedvére beválthat - remélhetőleg veled.

Ezt is szeretjük
Fotó: