18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tűzforró 69-es szám (18+)
Miért imádják a pasik?
Van, aki franciázásként emlegeti, de a kölcsönös orális szex a nevétől függetlenül is különleges. Miért?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kölcsönös orális szexet egyesek a 69-es pozíció néven ismerik, hiszen a szám éppen a helyzet leegyszerűsített grafikai megjelenése. Szokás azonban a franciázás elnevezéssel is illetni.

Ez arra vezethető vissza, hogy állítólag az egykori fülledt párizsi bordélyvilágból ered a szexuális együttlét ezen formája, és ezért nevezték el a francia hölgyek csókjának. Akárhogy emlegeti is azonban a szakirodalom, az vitathatatlan, hogy a férfiak rajonganak érte. Tudd meg miért, és hogyan élvezheted te is!

Fantázia

A 69-es pozíció a fantázia szerint a kölcsönös gyönyörről szól, nem csoda hát, ha a pasik körében igen nagy népszerűségnek örvend. Szinte mindegyikük vágylistáján garantáltan szerepel, ami nem csupán annak tudható be, hogy lehetővé teszi, hogy két ember egyszerre juttassa el egymást orálisan az orgazmusig, hanem annak is, hogy a helyzet önmagában is különleges. Az alapvető pozíció során ugyanis, amikor a nő a pasi fölé hajol, hogy közelebb férkőzhessen az öléhez, ő a popsiját mutatja partnere felé, ami sokak számára kifejezetten izgató.

Arról nem is beszélve, hogy annál teljesebb élményt, mint kényeztetés közben kényeztetve lenni, kevesek tudnak elképzelni.

Nem csoda hát, hogy a 69-es felállás igen népszerű férfi szexfantázia, melyet sokan nem is titkolnak, hiszen nem az a fajta tabu, mintha két hölggyel szeretnék egyszerre élvezni a nemi örömöket. Persze a nők között sem tehető a kölcsönös orális szex az élből elutasítandó kategóriába, sokan ugyanis ugyanolyan kíváncsian tekintenek a kalandra, mint a férfiak, csak éppen jobban tisztában vannak a fantázia realisztikus oldalával.

A valóság

A valóságban a kölcsönös orális szex nem mindig úgy sül el, ahogy azt a fantáziaképek sejteni engednék, hiszen a nyelvek egyidejű játéka nem vezet magától értetődően a közös orgazmushoz.

A végső gyönyörért meg kell dolgozni, és a koncentráció olykor el is ronthatja a dolgot - főleg a nők részéről, hiszen számukra nem olyan könnyű eljutni a csúcsra. Ha tehát többször is próbáltad már, de valahogy a 69-es pozíció soha nem hozta el azt az élményt, amit vártál volna, nem benned van a hiba: ezzel sok más nő is hasonlóan van. Ugyanakkor a férfiaknál azért szerepelhet kevesebb rossz ponttal a különleges felállás, mert nekik kevesebb figyelemre van szükségük ahhoz, hogy egészen az orgazmusig juthassanak, így számukra az sem vesz vissza az élvezeti faktorból, hogy miközben őket kényeztetik, nekik is kényeztetniük kell. Éppen ezért lehet, hogy több férfi kedveli a kölcsönös orális szexet, mint ahány hölgy.

A 69-es póz vonzereje

Bár önzőnek hathat, hogy a pasikat nem zavarja a koncentráció, amit a 69-es póz igényel, hiszen ők így is képesek elmenni, ha a párod felveti, hogy ezúttal az egyoldalú kedveskedés helyett egyszerre játszhatnátok egymással, az biztosan nem azért van, mert neki egyre megy. A kölcsönös orális szex ugyanis az adás gesztusa is egyben a részéről, hiszen nem akarja, hogy csak te okozz neki örömet.

A franciázás egyik legnagyobb vonzereje, hogy mindkét félnek egyformán élvezetes lehet, de mégis valami extra törődés, ami más, mint a hagyományos aktus. Ha azonban ez nem valósul meg, vagyis számodra partnered minden igyekezete ellenére is a gyönyör rovására megy a koncentráció, nyugodtan mondd meg neki, hiszen ilyen áron valószínűleg ő sem fog ragaszkodni a felálláshoz.

Hogyan élvezd?

Ha nem megy, hogy úgy élvezd párod nyelvének játékát, hogy közben te is folyamatosan a péniszére próbálsz összpontosítani, néhány tippel te is közelebb kerülhetsz az élvezethez.

Nem muszáj mindig egyszerre ténykednetek egymáson: azt is kipróbálhatjátok, hogy amíg az egyik a végső gyönyör határáig izgatja a másikat, addig az pihen, majd átveszi az aktív fél szerepét, hogy ő kedvezhessen.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amennyiben pedig a pozíció zavar, próbáljátok ki a klasszikus felül a nő helyzet helyett az oldalt fekvőt, ami kevésbé feltárulkozó, illetve intimebb is. Ezt követően már csak azon múlik a siker, hogy kellőképpen el tudsz-e lazulni, és párod ebből a szögből is rátalál-e a megfelelő technikára. Ha úgy érzed, az élvezethez csak néhány megfelelő mozdulat hiányzik, segíts neki, hogy hogyan okozhatna örömet: akár azt is a tudtára adhatod, hogy nemcsak a nyelvével izgathat, de akár az ujjával is kiegészítheti a játékot.

Ezt is szeretjük