A legrosszabb helyszínek az első randihoz
Óriás képgalériával
Bár talán nem mindig tulajdonítasz neki túl nagy jelentőséget, sok mindent eldönthet a helyszínválasztás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első szervezett találkozó helyszíne meghatározó lehet további sorsotokban és a kapcsolat folytatásában, hiszen amit itt átélsz, arról a másik fog eszedbe jutni, és fordítva - attól függetlenül, hogy ő idézte elő, vagy nem.

Ezért jobb, ha kizárod azokat a programokat, melyek könnyen balul sülhetnek el. Persze, előfordulhat, hogy neked épp az válik be, ami a többségnek nem, vagy annyira egy hullámhosszon vagytok, hogy úgy érzed, nem lehet elrontani a kettőtök közt lévő összhangot.

De a hosszabb lélegzetű, messzebbre vezető programokat érdemes az ismeretség későbbi fázisára időzítenetek.

Ha bizonytalan vagy a randi kimenetelében vagy a férfiban, a választásnál tartsd szem előtt a következő dolgokat. Olyasmit tervezzetek, ami mindkettőtökhöz közel áll, és kényelmesen érzitek magatokat benne. Vagyis érdemes elkerülni azt, hogy valamelyikőtök erődemonstrációra, magamutogatásra használja ezt az alkalmat, hogy bebizonyítsa, mennyire otthon van egy bizonyos területen - ahol a másik kívülállóként mozog.

Az a lényeg, hogy egymásra tudjatok koncentrálni, és minél kevesebb figyelemelterelő tényező álljon ennek útjába. Igyekezzetek a külső tényezők befolyását minél kisebbre csökkenteni. Olyan helyet válasszatok, ahol nem túl hangos a zene vagy az alapzaj, olyan helyzetet, melyben viszonylag otthonosan mozogtok mindketten.

Hagyj menekülési útvonalat, amit igénybe vehetsz, ha a másik társasága kezdene kellemetlenné válni.

Az is fontos, hogy időben megbeszéljétek a találkozó időpontját és részleteit, mert, bár jól is elsülhet, ha az utolsó pillanatban improvizáltok, vagy nem beszélitek meg, mit fogtok csinálni, kapkodáshoz is vezethet, és feszültséget kelt, ha nem juttok dűlőre. A nagy sietségben könnyebb igent mondani egy kevésbé vonzó ajánlatra.

Bár előzőleg célszerű tervezni, búcsúzáskor nem olyan fontos, sőt. Jobb, ha egyik fél sem akarja tudni rögtön, hogy mikor és hol lesz a következő találkozó, mert ez kiábrándító lehet, különösen, ha a másik még bizonytalan. Hagyd nyitva ezt a kérdést, bár, ha már biztos vagy abban, hogy újra találkoznál a férfival, megmondhatod neki, hogy lenne kedved a folytatáshoz, és csörögjön majd, ha ő is így érzi. Persze, a legjobb, ha ő teszi világossá előbb, hogy ezután is látni szeretne.

Ezt is szeretjük