18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legkínosabb kérdés az orális szexben (18+)
A nyelni vagy nem nyelni kérdése a párkapcsolatok többségében problémát okoz. Muszáj róla álszenteskedés nélkül beszélni.

Az orális szexben - akárcsak az anális együttlét esetében - a pasik imádják az ötletet, hogy olyanra vegyék rá párjukat, amit ők még legvadabb képzeletükben sem próbálnának ki. Próbálkozásaikat gyakran siker koronázza, hiszen elég határozottak, kimondják vágyaikat – amit nekünk, nőknek egyébként érdemes megtanulni -, mi pedig igyekszünk boldoggá tenni őket, még akkor is, ha nem feltétlenül okoz gyönyört és teljes élvezetet a dolog.

Nyelni vagy nem nyelni?

Ne idegenkedj a gondolattól, hogy párod folyékony szerelmét lenyeled, sőt, tedd meg, ha te is élvezed és izgat. Azonban, ha nem okoz örömet, undor fog el, vagy nem szereted az ízét, esetleg hasfájást okoz, akkor semmiképp ne add be a derekad csak azért, hogy a párod a világ tetején érezze magát.

A férfi bátor: kér és mer – és mint mondtuk, érdemes tanulni a példából. Légy te is bátrabb, és mondd el, mit szeretnél, és mi az, amit nem vállalsz be. Légy praktikus, őszinte és előrelátó, tanuld meg nyíltan kifejezni szexuális vágyaidat.

Légy praktikus!

Ha nem szereted az ízét, egész egyszerűen mondd ki. Ne töprengj a hogyanon, hiszen erről nem tehetsz, és párod sem várja el, hogy olyat tegyél, ami nem okoz számodra örömet. Ha mégis úgy érzed, hogy nem fogadja el, vagy annyira izgatja a dolog, hogy nem képes lemondani róla, akkor igyekezz rávenni, hogy próbálja meg ő azt, amit kér tőled. Hidd el, hirtelen megérti, miért is utasítod el a kérését.

Légy ügyes!

Próbáld meg kideríteni, miért is fontos ez ennyire neki. Elképzelhető, hogy a kíváncsiság hajtja, és csak azért szeretné, hogy megtudja, hajlandó vagy-e megtenni neki, ugyanúgy, mint bármi mást, amit kér tőled. A másik gyakori ok, hogy a férfiak az érzelmi kötődés kialakításában alapkőnek tekintik a nyelést, mivel ez jelenti számukra a teljes elfogadást.

Légy magaddal őszinte!

Teljesen természetes, hogy a férfiak és nők szexuális és érzelmi igényei különbözőek egy kapcsolatban, viszont a legtöbb ember jellemzően úgy éli meg kapcsolatait, mintha ez nem így lenne. Kirívóan sok pár valamiért abban a tévhitben él, hogy majd idővel cselekedeteiken keresztül megismerik egymás ki nem mondott, felszín alatti vágyait. Ha te is hasonlóan gondolkodsz, sajnos rossz hírünk van: nem működik. Egy kapcsolatban ugyanis mindkét fél saját, egyedi vágyaival bújik ágyba, és alapjaiban rengeti meg a kapcsolatot, ha téves képet alkotsz partneredről. Nem csoda, hogy ilyen esetekben gyakran válnak frusztrálttá és összezavarodottá a nők, hiszen nem azt kapják, amit szeretnének.

Akkor most megtedd vagy ne?

A férfiak – szerencsére – egyszerűbbek, mint mi, nők. Nem kombinálnak, nem bonyolítják agyon a dolgokat. Éppen ezért szerencsés helyzetben vagy: mondd ki – bármennyire is kellemetlennek vagy megalázónak érzed -, mit szeretnél, hiszen te vagy saját szexuális vágyaid egyetlen ismerője. Ha nehezen fogadja el, hogy ellenérzésed van a kérésével kapcsolatban, akkor pedig alkudozz! Kérj cserébe olyat, amit te szeretnél nagyon, de tudod, hogy ódzkodik tőle. Így rávezetheted, hogy miért alakult ki benned ellenérzés.

A legfontosabb tehát, hogy csak akkor nyeld le, ha valóban és őszintén izgat, vagy örömet okoz, egyébként megundorodhatsz párodtól, ami nagyon komoly párkapcsolati problémákhoz vezet, vagy akár – az évek múlásával - egy kapcsolat végét is jelentheti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük