A legérzékenyebb pontok a pasin
Térképezd fel az erogén zónáid, és vess be változatos eszköztárat, hogy az érintésed maradandó élmény legyen a férfinak.

Dia

 	Nyakszirt  	Ha szeretnél bizsergést kiváltani a férfi egész testében, kóstolgasd végig a nyakát az ajkaiddal! A fogaidat is bevetheted, mert az apró harapások különösen izgatóak, de sokaknak csak addig, amíg nem vámpírral állnak szemben.

Nyakszirt

Ha szeretnél bizsergést kiváltani a férfi egész testében, kóstolgasd végig a nyakát az ajkaiddal! A fogaidat is bevetheted, mert az apró harapások különösen izgatóak, de sokaknak csak addig, amíg nem vámpírral állnak szemben.

Dia

	A kar belső oldala	Külösen a csukló és az alkar belső oldalának finom bőre érzékeny terület, de a felkar is hasonló tulajdonságokkal bír. Ennek a területnek a cirógatása előkészítés lehet a vadabb érzékiség felé.

A kar belső oldala

Külösen a csukló és az alkar belső oldalának finom bőre érzékeny terület, de a felkar is hasonló tulajdonságokkal bír. Ennek a területnek a cirógatása előkészítés lehet a vadabb érzékiség felé.

Dia

 	Száj  	A tantrikus tanítások szerint a nyelv és a nemi szervek közvetlen összeköttetésben állnak, de az ajkakban található temérdek idegvégződés miatt egyébként is fontos szerepük van az igazán érzéki élményben.

Száj

A tantrikus tanítások szerint a nyelv és a nemi szervek közvetlen összeköttetésben állnak, de az ajkakban található temérdek idegvégződés miatt egyébként is fontos szerepük van az igazán érzéki élményben.

Dia

	Fej	Az érzékeny fejbőr simogatása és masszírozása kellemes, lazító  hatással van a férfira. Előjáték előtt, és lezárásként is érdemes bevetned.

Fej

Az érzékeny fejbőr simogatása és masszírozása kellemes, lazító  hatással van a férfira. Előjáték előtt, és lezárásként is érdemes bevetned.

Dia

 	Mellkas  	A férfi melle és mellbimbója is érzékeny terület. Simogathatod a kezeddel vagy cirógathatod az ujjaiddal, de a nyelveddel is körüljárhatod - a hatás biztosan nem marad el.

Mellkas

A férfi melle és mellbimbója is érzékeny terület. Simogathatod a kezeddel vagy cirógathatod az ujjaiddal, de a nyelveddel is körüljárhatod - a hatás biztosan nem marad el.

Dia

 	A comb belső oldala  	A belső combrész igen érzékeny terület, van akinél egészen csiklandós is lehet. Különös kétértelműsége abból is adódik, hogy közel van a legnemesebb részekhez, ezért ha szeretnéd feszíteni a húrt, hagyj időt a kényeztetésére.

A comb belső oldala

A belső combrész igen érzékeny terület, van akinél egészen csiklandós is lehet. Különös kétértelműsége abból is adódik, hogy közel van a legnemesebb részekhez, ezért ha szeretnéd feszíteni a húrt, hagyj időt a kényeztetésére.

Dia

 	Fenék  	Vitathatatlan, hogy a férfi bolondul a női fenékért, de ez gyakran fordítva is igaz. Az egyik legszexibb testrész kihagyhatatlan szereplője a szerelmi együttlétnek: tapasztald ki, hogy merre érdemes kóborolnod a domborulatokon.

Fenék

Vitathatatlan, hogy a férfi bolondul a női fenékért, de ez gyakran fordítva is igaz. Az egyik legszexibb testrész kihagyhatatlan szereplője a szerelmi együttlétnek: tapasztald ki, hogy merre érdemes kóborolnod a domborulatokon.

Dia

 	Tarkó  	A keleti tanok szerint a tarkó simogatása aktiválja a gerincen áramló szexuális energiát, így fontos előkészítője lehet az élvezetnek.

Tarkó

A keleti tanok szerint a tarkó simogatása aktiválja a gerincen áramló szexuális energiát, így fontos előkészítője lehet az élvezetnek.

Dia

 	Hát  	A gerinc mellett futó idegek fontos energiapályák. Ezek simogatása vagy karcolgatása a legtöbb férfi számára izgalmasan borzongató élmény.

Hát

A gerinc mellett futó idegek fontos energiapályák. Ezek simogatása vagy karcolgatása a legtöbb férfi számára izgalmasan borzongató élmény.

Dia

 	Has és köldök  	A köldök környékének vékony bőrrétege miatt különösen érzékeny ez a területet. Mielőtt azonban hevesebb izgatásba kezdenél, apró csókokkal tapogatózz.

Has és köldök

A köldök környékének vékony bőrrétege miatt különösen érzékeny ez a területet. Mielőtt azonban hevesebb izgatásba kezdenél, apró csókokkal tapogatózz.

Dia

 	Szem  	A szem nemcsak a vizuális ingerek kulcsszerepe miatt kap jelentőséget az érzékiségben. A szemöldök alatti rész és a szemhéj finom finom bőre különösen fogékony az apró csókok kényeztetésére.

Szem

A szem nemcsak a vizuális ingerek kulcsszerepe miatt kap jelentőséget az érzékiségben. A szemöldök alatti rész és a szemhéj finom finom bőre különösen fogékony az apró csókok kényeztetésére.

Dia

 	Fül  	A férfifül néha még a nőkénél is érzékenyebb. A fülcimpa, a fül mögötti terület, de akár a fülkagyló is izgalmas játszótér lehet az ujjak vagy a nyelv számára.

Fül

A férfifül néha még a nőkénél is érzékenyebb. A fülcimpa, a fül mögötti terület, de akár a fülkagyló is izgalmas játszótér lehet az ujjak vagy a nyelv számára.

Ezt is szeretjük
Fotó: