A 3 legkínosabb helyzet, amibe párod szüleivel keveredhetsz
Így kezeld őket!
Többségüket a véletlen szüli, de ha figyelmes vagy, el is kerülheted őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A leendő anyóssal és apóssal eleinte gyakran nem nevezhető felhőtlennek és nyugodtnak a kapcsolat, hiszen a megfelelés és önmagad megszerettetésének kényszere árnyékolja be a találkozásokat. Mindez érthető is, hiszen szeretnéd, ha az idő múlásával teljes mértékben elfogadnának, és szinte fogadott gyermekükként tekintenének rád - ez lenne a legjobb.

Optimális esetben könnyen megúszod a jó kapcsolat kialakulását nehezítő kellemetlen helyzeteket, és az anyósjelölttel sem problémás a viszony.

Ám ha nem vagy résen, a legígéretesebb folyamatot is megbonyolíthatja egy olyan kínos szituáció, mely leginkább csak a véletlennek és Murphy munkálkodásának köszönhető.

Zavarba ejtő lebukás

Szinte tipikusnak is tekinthető az, amikor a pasiddal szeretkezve véletlenül rátok nyitnak a gyanútlan szülők. Bár a filmekben ez humorosabb jelenetnek számít, a valóság ennél kínosabb kevés van. Persze az anyósjelölték sem naivak, tisztában vannak azzal, hogy ez is a kapcsolatotok része, ám egyben olyan területe is, melybe semmiféle betekintést nem szeretnének - sem szem-, sem fültanúként.

A kezdeti feszengős pillanatok után lassan minden visszatér az eredeti medrébe, hiszen még az érzékenyebb lelkületű szülők is túl tudnak lendülni a látottak okozta meglepetésen.

A biztonság kedvéért azonban minden esetben jobban teszitek, ha kulccsal is magatokra zárjátok az ajtót, még akkor is, ha várhatóan több órátok is lenne meghitt kettesben, hiszen sosem lehet tudni, mikor változnak meg a dolgok.

Elkapott félmondatok

Nem árt óvatosnak lenned a közös programok, családi események idején megejtett telefonálásokkal sem. Lehet, hogy félrevonulsz, amikor a barátnőd vagy az anyukád felhív, ám a csevegésbe feledkezve könnyen megtörténhet, hogy nem veszed észre, ki került a közeledbe, aki fültanúja lehet majd az általad mondottaknak.

Lehet, hogy nem mondasz semmi olyat, amit ne hallhatna más, de elképzelhető, hogy az érdeklődő kérdések megválaszolása mégis kellemetlen helyzetbe hoz. Főleg, ha mégis elkottyintottál valamit, ami nem a legjobb színben tünteti föl az anyósjelöltet, legyen szó pusztán olyan apróságról, mint hogy nem ízlett a húslevese.

Akármelyik eset is érvényes, a jelenlévők és az egyéb tapasztalataid kibeszélése sosem szerencsés, hiszen egy elkapott rossz szót nagyon nehezen tudnál kimagyarázni, a pasid szüleinél pedig garantáltan fekete pontot szerzel. Na nem azért, mert valami nem tetszik, sokkal inkább azért, mert feltehetően az asztalnál még ízletesnek tartottad azt a levest.

Ahhoz, hogy ilyesmi ne történhessen meg, mindig tartsd szemmel a környezetedet, hiszen valószínűleg nem mindenkire tartoznak a privát beszélgetésed részletei. Az élménybeszámolót pedig igyekezz későbbre tartogatni!

Edit? Ja, bocs, Linda!

Főleg a szülőknek kínos, ha a párod exe után nosztalgiáznak, de téged is zavarba ejthet, ha az ebéd vagy a délutáni csevegés közben véletlenül az előző barátnő nevén szólítanak. Egy ilyen nyelvbotlás fölött még akár észrevétlenül, egy halvány mosoly kíséretében el lehet siklani, amennyiben a helyzet nem fokozódik. De a kellemetlenségi faktor attól is függ, hogy milyen régóta vagytok együtt, illetve, hogy a tévesztés elindít-e egy egész párbeszédet az exről, akiről már lassan mindent tudsz, mert a szülők még most is jóban vannak vele.

Előfordulhat, hogy akarva-akaratlanul téged is hozzá mérnek, főleg, ha sokáig voltak együtt a pároddal és nemrég lett vége a dolognak. Jönnek a kérdések, hogy te is szeretsz-e fallabdázni, mert Editkének az a kedvenc sportja, és hasonlók.

Tökéletes barátnő akarsz lenni?

Nézd meg, a férfiak milyen tulajdonságokat keresnek a nőben!

Ha a szülők nem veszik észre magukat, célszerű, ha előbb a pároddal beszélsz erről. Valószínűleg neki is feltűnik a szülei figyelmetlen viselkedése, és már azelőtt szóvá teszi, mielőtt te megkérnéd erre.

De a biztonság kedvéért nyomatékosíthatod, hogy téged zavar, ami történik, és örülnél, ha nem hoznának sem téged, sem magukat kellemetlen helyzetbe memóriabeli bakikkal.

Ezt is szeretjük