18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legszexibb mondat, amit minden férfi hallani akar

Nem csak ételekkel, de ügyesen forgatott szavakkal is rabul ejtheted a pasit. Íme, a legjobb mondatok!

Van, aki azt vallja, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, de, ha nem vagy a legjobb a konyhában, akkor sincs minden veszve. Könnyen meghódíthatod akkor is, ha a fülét veszed célba: amennyiben szeretnéd az ujjad köré csavarni a pasit, csak jól kell megválogatnod a szavaidat. Akár együtt vagytok már, vagy éppen most van bontakozóban valami, minden alkalomra lehet egy tuti mondatod, mellyel megbabonázhatod.

- Lehetne intimebb a kapcsolatunk? Unom már, hogy csak barátok vagyunk.

Bár nem az első pillanatban ideális nőként kezdeményezned, a vágyaidat fölösleges örökre véka alá rejteni. Ha valami kétesélyes bontakozik ki közöttetek, a pasi minden bizonnyal örülne neki, ha te lennél az, aki elsőként kimondja: ideje lenne a parkban tett sétát valakinek a lakásán befejezni. Feltéve ugyanis, hogy nem egy régi egyetemi csoporttársról vagy gyerekkori jóbarátról van szó, a baráti közeledés hátterében a legtöbbször igencsak férfias vágyak lapulnak.

Ha tehát éjfélig sétálgat veled a pasas, és a kapualjban is egy puszival köszön el, valószínűleg csak azért teszi, mert kifejtetted, hogy épp most ért véget az előző kapcsolatod, és nem akarsz túl gyorsan egy újba belevágni. Ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy nem bánná, ha kijelentenéd: ezúttal végre mindent szabad.

- Nem túl kicsi a fenekem ebben a ruhában?

A férfi, akinek tetszel, azt fogja észrevenni rajtad, amit előnyösnek talál, és nem a szépséghibáidat szúrja ki röntgenszemével - amivel még egy árnyalattal sötétebb hajfestéket is képtelen felismerni. Azzal azonban, ha folyton azt hangsúlyozod partnerednek, hogy mennyire zavar a kis úszógumi a pocakod körül, vagy nagynak látod a fenekedet, garantáltan kiüldözheted a világból.

És nem azért, mert ő is észre fogja venni, hogy valóban lehetnél karcsúbb, hanem, mert az önbizalomhiánnyal lehetetlen versenyre kelni, ha a szex felé szeretné terelni a gondolataidat. Éppen ezért sokkal szexibb lehetsz, ha inkább büszkélkedsz a testeddel, és a szépségeit hangsúlyozod a számára. Erről ugyanis az jut majd eszébe, hogy milyen lenne ruha nélkül a kezében tartani, illetve simogatni az említett testrészedet, és nem fog tiltakozni az ellen, ha erre lehetőséget is adsz neki.

- Nekem nem számít a méret. A tiéd a legügyesebb!

Az ágyba csábító önbizalom után némi dicséret is elkél, ha szeretnéd az ujjad köré csavarni partneredet. Ezen a téren pedig úgy lehetsz a legsikeresebb, ha egyenesen a férfiasságát veszed célba, és felmagasztalod. Ami a méretet illeti, nem kell termetesnek hazudnod, ha történetesen csak a középmezőnybe tartozik, hiszen ezen adottságával nyilván a párod is tisztában van.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sokkal jobb, ha inkább az élményre helyezed a hangsúlyt, bókolj tehát azzal a pasidnak, hogy ekkora gyönyört még senki nem okozott neked, és amúgy sem érdekel a méret. Ezzel garantáltan dobhatsz a férfi hiúságán, és, ha a valóságban nem is a legnagyobb, néhány arasszal hosszabbnak fogja érezni magát.

Az egész mérethűhó ugyanis, amit a férfiak maguk körül csapnak, nem szól másról, mint a női élvezetről: mindenki szeretne remekül teljesíteni az ágyban, és, ha ez megvan, már mindegy, mekkora szerszám vitte sikerre.

- Nyugodtan találkozz a kolléganőddel, nem zavar, amíg bízhatok benned.

Végül pedig a bizalom a legszexibb dolog, amivel megajándékozhatod a pasit. Bár ezt a tulajdonságot a párkapcsolat alapköveként szokás emlegetni, a féltékenység sok pasi mindennapjait nehezíti meg. Korántsem biztos azonban, hogy azzal óvhatod meg a kapcsolatodat, ha gyanakvással figyeled a párod naptárában, hogy mikor és kivel találkozik. Amennyiben ugyanis bizalmat szavazol neki, és engeded, hogy legyen egy kis szabadsága, könnyen lehet, hogy szívesebben mond nemet a csábításra, mint amikor azt lesed, hogy kire lehetsz féltékeny.

Nem azért akar a pasi a kolléganőjével találkozni, hogy az ágyban is megtapasztalja szakmai rátermettségét: valószínűleg csak üzleti ügyről van szó. De, ha a tudtára adod, hogy téged cseppet sem izgat ez a randevú, valószínűleg annál lelkesebben és felszabadultabban siet majd haza hozzád.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük