18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legizgatóbb szexhelyszín a lakásban (18+)
Muszáj kipróbálnod!
Távol állnak tőled a szabadtéri helyszínek? Szerencsére a négy fal között is számos lehetőség kínálkozik.

Ha az ágy kínálta lehetőségeket maximálisan kihasználtátok, és rátok férne némi újdonság, próbáljátok ki a változatos helyszíneket! Ha nem vonz a gondolata, hogy a szabad ég alatt szeretkezzetek, a nyilvános terepnél sokkal kézenfekvőbb megoldás, ha a négy fal között kerestek új lehetőségeket.

Így garantáltan átélhetitek az újdonság izgalmát, emellett azonban attól sem kell tartanotok, hogy az idegen tekintetek miatt kellemetlen helyzetbe kerültök. Tudd meg, melyek lehetnek a legizgalmasabb szexhelyek a lakásban, ha az ágyon kívüli területeket is fel kívánjátok fedezni a pasiddal!

Konyha

A főzés birodalma nem csak egy romantikus vacsorára alkalmas, hiszen a legjobb terepet biztosítja egy spontán szeretkezéshez is, a nap bármely szakában. Ha esetleg a párod épp egy kis nasi után kutat, tökéletes alkalom kínálkozik a csábításhoz. A váratlan helyzet őt is lázba hozza majd, és biztos, hogy azonnal beindul a fantáziája, hogyan is lehetne kihasználni a lakrész adta lehetőségeket.

Ám te is irányíthatod őt egy számodra izgalmas pozitúra felé, hiszen, ha már a csábításkor felpattansz az üres konyhapultra, és szexi tekinteteddel hívogatod magadhoz, garantáltan élvezettel merül el az örömökben. De, ha mögé osonsz, és simogatni, csókolgatni kezded, számíthatsz rá, hogy hamarosan a pultnak támaszkodva találod magad, így pedig mély és intenzív gyönyöröket élhetsz át.

Fürdőszoba

A nedves terep is több variációt rejt magában, különösen akkor, ha a mosógépnek is itt találtatok helyet. A legklasszikusabb, sokak által kipróbált és bevált alternatíva a zuhany alatti páros játék. Hiszen a gőz és a vízsugár masszírozó hatása mind vágyfokozó hatással lehet, ha pedig egymás megmosdatásával indítotok, kellően intim hangulatba is kerülhettek.

A kényelmesebb élvezethez viszont inkább vegyetek egy közös, habos, forró fürdőt. Bár egy normál méretű kád elég szűkös helyet enged számotokra, ha egy meghitt együttlétről van szó, ez nem szabhat gátat a beteljesedésnek. Amennyiben pedig valami vibrálóbb újdonságra vágytok, nyugodtan használjátok ki a mosógép centrifugáját. A megfelelő póz megtalálása és megtartása okozhat mókás pillanatokat, ezért ne is tekintsetek erre a lehetőségre másként, mint egy vággyal teli bolondos kísérletre, ami egy próbát talán megér.

Garázs

Ha van saját garázsotok, az ide tett látogatás trükkös módja lehet annak, hogy a ház biztonságot nyújtó falain kívül töltsetek el néhány forró pillanatot, ugyanakkor elrejtőzzetek a kíváncsi tekintetek elől. A tudat pedig, hogy a vágytól vezérelve kiadott szexi hangokat akár a szomszédok is meghallhatják, még izgalmasabbá teheti az együttlétet.

Hiszen, ha még az elején oda is figyeltek erre, a gátlások minden bizonnyal felszabadulnak, amint teljesen átadjátok magatokat a gyönyörnek. Az ideális póz tekintetében ötleteket adni ebben az esetben nehéz, hiszen akár a kocsi motorháztetejét is birtokba vehetitek, de egy stabil dobozt vagy egy használaton kívüli széket is kiszúrhattok magatoknak álló vagy akár ölben ülő helyzethez is.

Lépcső

Mivel lakáson belüli helyszínekről van szó, a társasházak lépcsőházát inkább zárd ki, hiszen ez külsős terep, ráadásul igen magas a lebukás veszélye. Ha viszont kétszintes házban laktok, netán a lakás galériázott, a lépcsőfokokat alkalmi szexhelyszínként is használhatjátok.

A hagyományos lépcső a testmagasságotok kiegyenlítése révén nyújthat újdonságot, feltéve, hogy álló pozícióban kívántok szeretkezni. Természetesen akármilyen ülő, térdelő helyzet felvételére is lehetőséget kínál a különleges terep, ebben az esetben azonban nem árt, ha néhány párnával teszed kényelmesebbé.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük