A jó nő az, akivel szex után beszélgetni is van kedvem
Férfiak őszintén
Ilyen nőre vágynak a férfiak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gondolkodtál már azon, hogy a férfi számára a külső vagy a belső értékek fontosabbak az ismerkedésnél?

Íme, 20 és 50 év közötti férfiak őszinte véleménye arról, hogy számukra melyek a jó nő attribútumai.

Ádám, 35 éves:

Hogy ki a jó nő? Az, aki hatást tud kiváltani, és eléri, hogy a férfi felfigyeljen rá. Elbűvöl a stílusával, azzal, ahogy hordja, viseli magát, és már azzal vágyat ébreszt, ahogy mozdul. Számomra sokkal inkább a belső jegyek teszik vonzóvá a nőt, mint a küllem. Persze, legyen azért igényes, és nem árt, ha összhang van a ruhája és a kiegészítői között. 

Attila, 42 éves:

Mivel számomra nagyon fontos a szex, nálam sokat számít a külső. Vagyis az, hogy ha ránézek, akkor fogjon meg, varázsoljon el. Külsőleg ennél több nálam nincs behatárolva, a belső viszont kemény dió.

Egy jó nő szerintem mindenekelőtt őszinte. Ha még nem is tapasztalt, de nyitott és spontán. Értelmes, intelligens, okos, kitartó, aki képes harcolni az életért, a boldogságért. Az sem árt, ha nem jön zavarba nagyobb társaságban sem.

Robi, 27 éves:

Röviden írhatnám azt, hogy legyenek hosszú vörös körmei és finom keze, de inkább azt írom, hogy legyen okos, értelmes, magas, nőies, ápolt. Ciciméretre nincs ideálom, a kicsi is lehet vonzó, és a nagy is tud unalmas lenni.

Én a gyári kivitelt kedvelem, az utólagos extra beépítéseket annál kevésbé. Bár néha elbizonytalanodom: lehet, hogy egy butuska, ám dekoratív libácskával egyszerűbb volna az egész párkapcsolatosdi? Kellenek a kihívások, vagy ideje lenne megállapodnom? 

Ákos, 25 éves:

Számomra a Nő: a magassága mindegy, bár a saját magasságom miatt is szebbnek tartom a magas nőket. Testalkata normális, azaz ne legyen anorexiás, de molett se. Szeretem, ha egy nő cicis, mellmániás vagyok. Ne legyen vastag bokája, ha lehet, legyen hosszú haja, ápolt és igényes legyen. Ami a belsőt illeti: legyen véleménye, önálló gondolatai, céljai, és törekedjen a megvalósításukra. Legyen gondoskodó, aggódó, megbízható, megértő. Legyen partner, egyenrangú fél. Összességében legyen nőies, kívül-belül a normális értékekkel. De ha itt-ott eltér, az lehet, hogy csak érdekesebbé, szerethetőbbé teszi.

András, 32 éves:

A jó nő az, akivel szex után van még kedvem beszélgetni. Vagány, belevaló, ki tud feküdni a rétre, bámulni a csillagos eget, van kedve szeretkezni a természetben, ha épp ott kívánjuk meg egymást.

Krisztián, 38 éves:

A jó nő érti a világot. Nemcsak azzal foglalkozik, hogy neki mi a jó, hanem azzal is, mi lehet a számára fontos embereknek jó. Ha ezt megfejtette, és figyel ezekre az emberekre, akkor egy nő tud harmóniát teremteni a környezetében, kiegyensúlyozott lesz, és az emberek keresik a társaságát. Nézzen ki bárhogy, erős kisugárzása lesz, mert erős és magabiztos. Ez a kisugárzás jön át nekünk, férfiaknak, a többi csak körítés.

Cikkünk megírásában Tóth Mercédesz Online szerelem című könyve segített.

Taktikai útmutató ez a könyv az online szerelem világához. Ahhoz a világhoz, ahol könnyű a sorok mögé bújni, ahol egy fotó, egy bemutatkozás nem mindig valósághű, és a szavak sokféle szándékkal, egyszerre több személy felé is haladhatnak az éterben. A világhoz, ahol valójában a bizalom működteti a társkereső rendszert, és ahol éppen emiatt a bizalom a legsérülékenyebb. A szerző nőként, volt társkeresőként és pszichológus szakemberként segíti olvasóit, hogy az elkerülhető csapdahelyzeteket, a hamis közeledéseket és a bugyivadászokat felismerve meghatározó lépést tegyenek a boldog párkapcsolat felé vezető úton.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó
Ára: 2600 Ft
A könyvet itt rendelheted meg  »
Ezt is szeretjük