18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

7 tűzforró szexpóz a hatalmas orgazmusért
18 éven felülieknek!
Vannak egyszerű, ám biztos orgazmust kiváltó pozíciók. Ismerd meg a legjobbakat!

Ugyan a vad, őrült pózok teszik izgalmassá a szerelmi életed, de ha a gyönyörrekord megdöntése a cél, akkor az alapokhoz kell ragaszkodnod. Ha a bonyolult akrobatikára koncentrálsz, az elvonja a figyelmed magáról a szexről - állítja az egyik szakértő. A legegyszerűbb pózok a legjobbak, és egy kis változtatással több élvezetet nyújthatnak, mint először gondolnád.

A klasszikus

A misszionárius póz eddig sosem látott formája, amikor hanyatt fekszel, a feneked alá egy párnát teszel, megemeled a csípőd, és minél közelebb próbálod emelni a lábaid a válladhoz. Ez a póz könnyebb és mélyebb behatolást tesz lehetővé mindkettőtök örömére, ráadásul remek elérést biztosít a G-ponthoz. De ez csak a bemelegítés, amivel előkészíted a terepet az intenzív orgazmushoz. Amikor úgy érzed, már közel vagy a csúcshoz, ereszd le a lábaid, így a csiklódhoz is jobb hozzáférést engedsz.

Lemenni kutyába

Valószínűleg próbáltad már a négykézlábas pózt. A kutyapóz alapvetően is sok élvezetet nyújt, de ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki belőle, kicsit változtatnod kell rajta, méghozzá úgy, hogy hasra fekszel, és kissé megemeled a csípőd a könnyebb behatolás érdekében. A párod ezzel egy fekvőtámaszhoz hasonló testtartást vesz fel, amivel olyan gyönyörhöz juttathat, amiről nem is álmodtál eddig.

Keresztbe-kasul

A sok tekeredéssel és csavarodással a szex néha inkább kardioedzés, mint élvezeti forrás. Éppen ezért fontos, hogy olyan módját válaszd a szexnek, amely mély lelki orgazmust is nyújt számodra. Amikor a hátadon fekszel, párod feküdjön az oldalára feléd fordulva. Tedd át mind a két lábad a csípőjén és a combján, és hagyd, hogy lassan beléd hatoljon.

Ha időre van szükséged a csúcsra éréshez, ez a tökéletes póz. Nem túl akrobatikus, ezért nem fogtok idő előtt elfáradni. Így akár a kezével is segíthet neked, hogy életed legjobb szeretkezésében legyen részed.

Kerekedj felül

Nem véletlenül népszerűek azok a pozitúrák, ahol a nő van felül, ugyanis így te diktálod a tempót és a behatolás mélységét, és könnyebben elérheted a kéjközpontod. De még ezt is lehet fokozni, ha megfordulsz, és arccal a lábai felé leszel. Ha összezárod a combjaid, akkor sokkal szűkebbé teheted magad, párod legnagyobb örömére. Ezzel a pozícióval vulkánszerű kéjt élhetsz át te is.

Asztalfoglalás

Néha a szokásos helyszín megváltoztatása is sokat segíthet, nem is kell ehhez más, mint egy asztal. Feküdj az asztalra úgy, hogy a feneked a szélén legyen, a lábaid közé fogadd a párod, aki a csípődbe kapaszkodjon. A nagyobb öröm elérése érdekében lábaid akár a vállára is felteheted. Mivel derékszögben találkoztok, könnyebben tudja stimulálni a csiklód. Az óriási gyönyör eléréséhez emeld meg a csípőd, így a vér még gyorsabban áramlik testedben a kívánt helyre.

Szenvedélyes öltánc

Ez mindig nagy kedvenc, a párod ül, te pedig arccal felé helyet foglalsz az ölében.
Így te irányítasz mindent; a tempót, a behatolás szögét és a mozgás irányát. Ahelyett, hogy csak fel-le mozognál, csúszkálj előre-hátra is, így a csiklód folyamatosan izgatod. A póz előnye az is, ha kicsit hátradőlsz, tűz alá kerül a G-pontod.

Szorosan mögötted

Az orgazmushoz fontos az érzelmi kötődés, márpedig ennél a póznál nincs meghittebb. Simán feküdj az oldaladra, a pasid pedig mögéd, a ki-be mozgás helyett inkább benned lesz, gyengéd nyomást gyakorolva vaginád elülső felére.

Ez folyamatosan izgatni fogja a G-pontod, ami elengedhetetlen az eget rengető orgazmushoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük