18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 szexkérdés, amit a barátnődnek sem mernél feltenni (18+)
Ha kíváncsi vagy néhány dologra, de nincs kitől megkérdezned, nálunk megtalálod a választ!

Bár kétségtelen, hogy a szex a világon az egyik legnagyszerűbb dolog, előfordulhatnak gondok, melyeket időben meg kell oldani, hogy később ne vezessenek nagyobb konfliktusokhoz. Most választ adunk néhány szemérmetlenül őszinte kérdésre, mely lehet, hogy benned is felmerült már, de senkitől nem merted megkérdezni.

A barátom imád orálisan kielégíteni, de nekem ez semmi örömet nem okoz, és kínosnak találom. Velem van a baj?

Az orális szex sok nő kedvence, de nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja élvezetesnek az ágyban. Lehet, hogy egyszerűen csak párod technikai felkészültsége hagy némi kívánnivalót maga után: ez esetben úgy segíthetsz rajta és magadon egyaránt, ha aktus közben szóbeli utasításokkal próbálod irányítani.

Ha netán gátlásos vagy, és zavarba hoz téged a helyzet, oszd meg vele aggályaidat, és próbáljatok közösen megoldást találni arra, melyik pozíció vagy milyen szituáció segíthet neked az ellazulásban.

Amennyiben azonban nem segítenek sem a tanácsok, sem a relaxációs gyakorlatok, a legegyszerűbb megoldás jelentheti a végső sikert: kérd meg párodat, hogy más, számodra élvezetesebb módon kényeztessen. Nem veled van a baj, ha nem szereted az orális szexet, egyszerűen csak mondd meg a pasidnak, hogy sokkal jobban kedveled, ha melletted fekszik, és az ujjaival izgat odalent.

Sok nő számára a testi közelség nélkülözhetetlen a nemi együttlét során, ha tehát te sem kedveled, amikor a párod nőgyógyászt játszik, nem kell erőltetni a dolgot. Valószínűleg a partnered is abban lelné a leginkább örömét, ha valóban ki tudna elégíteni ezzel a technikával, ha azonban más módszerrel ez sikerülhet neki, hamarosan azt is legalább ennyire megkedveli.

A pasim folyton azt kérdezgeti tőlem, nincs-e kedvem meghívni a barátnőmet egy hármasra. Megtegyem?

Amennyiben párod csak hármasban érezné kielégítőnek a szexet, érdemesebb azt fontolóra venned, hogy miért vagy vele. Ő sem gondolhatja komolyan, hogy egy barátnőddel szeretnél osztozni rajta.

Más az, hogy sok férfi fejében felrémlik a kép szexábránd szinten, de többnyire senki nem várja el a barátnőjétől, hogy egy másik nőt is beengedjen a hálószobába, és ez nem véletlen. Amennyiben ugyanis egy intim viszonyba csöppen egy harmadik fél, ott nagy a lelki sérülések kockázata, nem érdemes tehát csak a pasid kedvéért bevállalnod hasonló kalandokat.

Ha úgy érzed, párod túl sokat akar, nem árt még időben és őszintén tisztáznotok a dolgot, nehogy a kapcsolatotok rovására menjen az újítás! Arra is bátran rákérdezhetsz, miért éppen a barátnődet szeretné bevonni az együttlétbe: akár meglepő dolgok is kiderülhetnek. Semmi esetre se hagyd, hogy párod akaratod ellenére rábeszéljen a kalandra, hiszen a hármas szexszel a legintimebb pillanataitokba vontok be egy kívülállót, ezzel az érzéssel pedig lehet, hogy nagyon nehéz lenne megküzdened. Éppen ezért cseppet sem kell rosszul érezned magad, ha a nemre hajlasz.

A partnerem legalább tízszer pozíciót vált szex közben. Normális a részemről, hogy a tornagyakorlatoktól elmegy a kedvem?

A nőknek többnyire lassú, folyamatos ingerlésre van szükségük ahhoz, hogy igazán élvezzék a szexet, így teljesen természetes, hogy nem esik jól, ha párod percenként más helyzetben folytatná. Magyarázd meg neki, hogy könnyebben elélvezel, ha csak egy-két pózban szexeltek, de abban lehetőleg sokáig.

Próbáljatok ki egy igazán vérforraló testhelyzetet: lovagold meg, és játszadozz magaddal addig, míg el nem jutsz a csúcsra. Amikor látja, milyen izgató tud lenni egyetlen póz, és neked ez mennyire tetszik, könnyen lehet, hogy ő is lazít majd, és nem próbál elkápráztatni tornagyakorlatokkal. Ha ez a megoldás sem segít, feltétlenül próbáld megbeszélni vele őszintén, hogy mi a problémád, hiszen mindenképp kompromisszumot kell kötnötök a kérdésben, hogy mindez ne legyen rossz hatással akár a párkapcsolatotokra is.

A barátom bizalmatlan velem, mert rendszeresen önkielégítek. Abbahagyjam?

Amennyiben hasonló helyzetben vagy, próbáld elmagyarázni párodnak, hogy nem azért maszturbálsz, mert nem vagy elégedett vele, hanem pusztán azért, mert örömet okoz. Nem kell, hogy bűntudatod legyen, hiszen nincs abban semmi rossz, ha a saját tested nyújtotta örömöket élvezed. Ugyanakkor az ő nézőpontját is érdemes figyelembe venned: gondolj bele, te hogyan éreznéd magad, ha netán rajtakapnád, amint magának szerez örömet.

Az önkielégítésnek természetesen van számos előnye is, hiszen így megismerheted saját érzékeny pontjaidat, és pároddal is könnyebb lehet eljutni a csúcsra.

Amennyiben azonban őt zavarja, hogy esetenként magadnak is örömet szerzel, keresd meg a módját, hogyan teheted ezt úgy, hogy ő ne tudjon róla. Tartsd tiszteletben a kapcsolatotok intimitását, és az együttlétek alatt engedd, hogy egyedül ő okozzon neked gyönyört. Ha azt látja, hogy ez neked is sokat jelent, és ki tud elégíteni, hamarosan a bizalmát is visszanyerheted.

A partnerem korai magömléstől szenved. Mi lehet a megoldás erre a problémára?

Ha párod nem bírja elég hosszú ideig, ezért rendszerint le kell mondanod a behatolás alatti orgazmusról, próbálj ki egy trükköt. Mielőtt a pasi elélvezne, ragadd meg határozottan a pénisze tövét, de vigyázz, hogy ne okozz neki fájdalmat.

Ez ideiglenesen leállítja a spermák kiáramlását a herékből, így meghosszabbíthatod az aktust: ha eleget gyakoroljátok, a hosszabb szeretkezéseknek köszönhetően partnered önbizalma is megnő, és jobban érzi majd magát a bőrében. Ha kezeiddel nem boldogulsz, jól jöhet egy péniszgyűrű is, ami amellett, hogy erőteljesebb merevedést biztosít, azt is lehetővé teszi, hogy a pasid tovább bírja.

Nem árt azonban, ha beszélsz vele a problémáról, és a tudtára adod, hogy túl rövidnek találod szeretkezéseitek idejét. Speciális koncentrációs gyakorlatokkal és egy kis odafigyeléssel ő maga is változtathat a dolgon, de előfordulhat, hogy szakember segítségére van szüksége. Sok férfi hiúsági kérdésként kezeli intim problémáit, és legutoljára ezzel hajlandó orvost felkeresni. Ha úgy érzed, egy vizsgálat nem ártana, próbáld finoman, de határozottan rábeszélni párodat, hogy forduljon szakemberhez, és természetesen biztosítsd arról, hogy mögötte állsz.

Cikkünk Kate Taylor Az igazi orgazmus című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük