18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 szexhelyzet autóban

Megkívánjátok egymást út közben?

Nem mindig érdemes várni, hogy megérkezzetek. Lássuk, milyen helyzetek a legkényelmesebbek, hogy egyetlen szexi pillanatot se hagyjatok ki az életetekből!

1. helyzet

Ha nem álltok meg, sietni kell valahová, de mégis szeretnétek elégedetten odaérni, a legegyszerűbb, ha külön-külön élvezitek a helyzetet. Kezdjük veled. Vedd le az alsóneműd és húzd fel a lábad. Ki is támaszthatod a lábad a műszerfalra, vagy csak az ülésre. Nem veszélytelen, sőt, kifejezetten szabálytalan így utazni az anyósülésen, ezért csak akkor csináljátok, ha párod profi vezető.

Mindenképp legyetek bekötve a biztonsági övvel. Álljatok be egy bizonyos sebességre, hogy ne kelljen a sebességváltóhoz nyúlni, így a fiú jobb keze teljesen szabad és hozzád fér. Lazulj el és hagyd, hogy simogasson! Nagyon izgalmas, amikor elszáguldanak mellettetek az autók és esetleg látják, hogy épp az önkívület határán mozogsz! Természetesen viszonozhatod párod kedvességét. Hajolj az ölébe és alkalmazz orális technikát. Ezt csak olyan útvonalon érdemes, ahol nagyon kicsi a forgalom, így – mivel te nem vagy bekötve, ő pedig több helyre is koncentrál -, lecsökkentitek a balesetveszélyt.

2. helyzet

Simogatjátok egymást menet közben, de nem jön el a katarzis élmény. Ilyenkor keressetek egy pihenő helyet. Az utak mentén rengeteg ilyen akad, de ha az autópálya melletti pihenők nem tetszenek és nem siettek, akkor letérhettek kisebb utakra is, ami elhagyatott. Állítsátok le a motort, zárjátok be az ajtókat és hagyjatok résnyi helyet az ablakon. Döntsétek hátra az üléseket, és jó, ha hátrébb is lehet tolni. Így kényelmesebben hozzád fér a párod. Feküdj az ülésben hanyatt, húzd fel a lábad. Kitámaszthatod az autó tetején, vagy az ablaknál is. Társad térdeljen feléd úgy, ahogy a klasszikus, misszionárius póznál szoktátok. Kis időt tudtok így eltölteni, mert egy idő után kényelmetlen, de a helyzet izgalma meghozza a varázslatos pillanatot! Ha valamelyikőtöknek kényelmetlen, folytassátok orálisan!

3. helyzet

Térdelj fel az ülésre, nyissátok ki az ajtót. Így párod állva tud behatolni. Ehhez teljes biztonság szükséges, hogy ne zavarjon meg senki. Legjobb terep erre egy erdő mélyén elhelyezkedő parkoló, vagy szalonnasütő hely. Épp úgy mozoghatsz, mint otthon, de sokkal erotikusabb a szituáció a természet lágy ölén!

4. helyzet

Ha kombi típusú autóval vagytok, az a legjobb az útmenti szexhez. Fel tudjátok nyitni a csomagtartót, előre dönteni az üléstámlát és akkora hely keletkezik, mint egy franciaágy. Innentől kezdve már minden megszokott helyzetet alkalmazhattok, mert hely az bőven akad.

5. helyzet

Ha kicsi az autó, akkor egyszerűen csak toljátok hátrébb az ülést, te pedig lovagló ülésben ülj a párod ölébe. A jobb lábaddal térdelj, mert másképp nem fér el, a balt pedig fel is húzhatod. Hogy a kormány ne nyomjon, átülhettek az anyósülésre, ekkor viszont a bal lábaddal térdelsz és a jobbat húzod fel.

Femina-tipp:
Az autó nem higiénikus, ezért mindenképp vigyetek magatokkal intim törlőkendőt, vagy víz nélkül használható antibakteriális kézfertőtlenítőt. Mielőtt egymásnak esnétek, használjátok ezeket, mert nagyon erős a fertőzésveszély! Gondolj csak bele, mennyi baktérium van a kormányon, vagy a sebességváltón, amit előtte megfogott a párod, vagy te!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük