18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 könyv, ami segít, hogy rád találjon a szerelem

Szeretnél többet tudni a pasikról, és arról, hogyan csavarhatod az ujjad köré az Igazit? Íme, a legjobb könyvek, amelyek mindent elárulnak!

Bár sokan úgy gondolják, hogy a szexet és a szerelmet nem lehet tanulni, ha valami éppen nem úgy megy, ahogy szeretnéd, mindig jól jön egy segítő tanács. Mégis, a párkapcsolati konfliktusok során olykor a legjobb barátok sem tudnak semmi vigasztalót mondani.

Bár a hódítás és a párkapcsolatok terén bőven akad, aki előszeretettel vallja magát szakembernek, időnként nem árt, ha valóban megbízható forrásból tájékozódhatsz a pasikról, a hódítás apró fortélyairól és arról, hogyan lehet helyrehozni párkapcsolatodat, ha nem mennek jól a dolgok. Ismerd meg a legjobb könyveket, melyek segítségedre lehetnek a nehéz pillanatokban, de bármikor fellapozhatod őket szórakoztató olvasmányként is!

Visszavágó Csernus doktornak

Paulina Éva: Kiből lesz a Jó Nő?

Paulina Éva a Zenészballada, a Pénzt vagy életet! és a Közös ágyban, mégis széjjel című kötetek szerzője új könyvében dr. Csernus Imre nőkről alkotott nézeteivel száll szembe, miközben arra a kérdésre keresi a választ, hogy kiből lesz a jó nő. A Jó Nőknek igenis titkuk van. Ők birtokában vannak egy olyan tudásnak, aminek mások nem. Ők tudnak úgy vigyázni az életükre, a külsejükre, az egyéniségükre és a boldogságukra, ahogy mások csak nehezen.

A szerző ezeknek a titkoknak a megfejtésére vállalkozik Kiből lesz a Jó Nő? című könyvével, humoros és megdöbbentő történetekkel fűszerezve beszámolóját. Elemzi a nők öltözködési szokásait, a sminktrendeket, de ír a fogyókúra és a plasztikai sebészet túlzásba vitt divatjáról is.

Legfőképp azonban arról szól a könyv, hogy Csernus doktor állításaival szemben létezik az a kiegyensúlyozott, boldog nő, aki tudja, hányadán áll a férfiakkal, és neked is segít, hogy ilyenné válhass.

Kiadja a K.U.K. Kiadó.
A könyv ára 2400 forint.

Nélkülözhetetlen csajos titkok

Szentváry Panna: Életmentő zsebbarátnő

Szentváry Panna tanár, műfordító és illusztrátor, szabadidejében pedig megírta az Életmentő zsebbarátnőt, hogy bármilyen kérdésben legyen kihez fordulnod. Könyvében betűrendbe szedve megtalálsz minden fontos információt az élet apró nehézségeivel kapcsolatban.

Lapozd fel a zsebbe illő kisokost, és tudd meg, hogyan tedd élvezetesebbé napjaidat, ha magányos vagy, miként találj örömet a szinglilétben, és mi alapján ítélheted meg, hogy egy pasival érdemes-e két szónál többet váltanod az első találkozás alkalmával. Az írónő mindezt kedves humorral vetette papírra, ami pont a mai csajoknak szól. Ha tehát nemcsak hasznos, de élvezetes önsegítő könyvre vágysz, ami könnyen olvasható, feltétlenül szerezd be az Életmentő zsebbarátnőt.

Kiadja a Scolar Kiadó.
A könyv ára 2850 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

Csábíts ínycsiklandozóan!

Max de Roche: A szerelem étkei

Ez a különleges, selyemszalaggal átkötött könyv évezredek afrodiziákumainak és szerelmi bájitalainak receptjeit tartalmazza. A szerelem étkeiből megtudhatod, a régi idők hölgyei mivel csavarták az ujjuk köré a férfiakat, de azt is felfedezheted, hogyan használhatod vágykeltőként saját konyhád alapanyagait.

A fényképekkel, erotikus festményekkel és metszetekkel díszített könyv fortélyos tanácsokkal lehet a segítségedre, ha szeretnéd felfedezni a szerelem étkeit.

Ismerd meg az összes afrodiziákumot, a fűszereket, a gyümölcsöket és az ízletes keleti csemegéket, és tudd meg, mindebből hogyan főzhetsz egy ízletes, ellenállhatatlan vacsorát a pasidnak!

Kiadja a Panem Kiadó.
A könyv ára 2490 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

Evolúciós titkok a pasikról

Joe Quirk: Prűdek és paráznák

Férfiak és nők valóban nem egyformák, ám ezzel egy bizonyos életkor fölött mindenki pontosan tisztában van. Joe Quirk arra keresi a választ, hogy miért különböznek. Humoros, intelligens, ám kicsit flúgos stílusú írása élvezetes olvasmány, ugyanakkor az is megfontolandó, amit a pasikról tudhatsz meg tőle.

Hogy miért is nem tudnak a férfiak parancsolni az ösztöneiknek, ha csábos dekoltázsokat látnak? És vajon mennyire okolható a biológia azért, hogy férfi és nő soha nem képes teljes mértékben megérteni egymást? A Prűdek és paráznákban egy átlagos pasi veszi szemügyre a párkapcsolatok örökzöld témáját a szociológia, a biológia, az antropológia és néhány balul sikerült randi tükrében. Tarts vele, és tudd meg, milyen is a férfi valójában!

Kiadja a Park Kiadó.
A könyv ára 3000 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

Útmutató a párkapcsolathoz

Pierre Franckh: A boldog szerelem aranyszabályai

A boldog szerelem aranyszabályai egyszerűek és magától értetődőek, mégis szinte homlokegyenest ellenkeznek azzal, ahogy valójában élünk. A könyv szembesít azzal a szomorú helyzettel, hogy ha nem találod az Igazit, annak okát nemcsak a férfiakban, de magadban is érdemes keresni.

Ebből az is következik, hogy változtatni is csak te magad tudsz, Pierre Franckh írásából azonban azt is megtudhatod, hogyan! A boldog szerelem aranyszabályai szórakoztatóan könnyed stílusú, mégis elgondolkodtató könyv, ami bebizonyítja, hogy nem lehetetlen megtalálni a tökéletes társat, hiszen elég, ha lélekben felkészülsz a szerelemre, és magadhoz engeded.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
A könyv ára 1600 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük