18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legdurvább szexbaki, amit az ágyban elkövethetsz

A hangulatot könnyen jegelheted néhány bakival. Tudd meg, mit ne tegyél, hogy ne lankadjon a férfivágy.

Amikor az izgató simogatásoktól és csókoktól a vér forrni kezd, nincs megállás. A pasi harcra kész, és te is csak arra vágysz, hogy mihamarabb levarázsolja rólad a bugyit, és ágyba kerüljetek. Szépen, egymás mellé, alá vagy fölé, ahogy a középkori divat diktálja, a csúcs előtt pedig szerelmes szavakat suttogva egymásnak holmi rózsaszálról, meg a holtomiglan-holtodiglanról.

A női ideák eme ártatlan, színes világából kibontakozó dolog azonban éppen az egyik legsúlyosabb szexvétek, amit elkövethetsz, mert a férfi világában mindennek helye és ideje van. A romantika és más egyéb szendeségek pedig ebben a rendszerben alaposan kipenderülnek az ágyból, mert ott a szenvedély meg a test virágzik, nem pedig a rózsaszál.

Csak az ölemet ne, Kedves!

Számos hölgy indul meg az ágyon laposkúszásban a mentsvárat jelentő párnák felé, amikor a férfi kényeztető csókkal illetné ölét. Az indok pedig egyszerű: - Ezt eddig senkinek nem engedtem. Az eddig itt nagyon helyes szócska, ugyanis kifejezi az eseményeknek azt a tulajdonságát, hogy előbb vagy utóbb úgyis megtörténnek. Ha pedig hajt a vágy és a szenvedély, minek menekülnél a párnák fogságába ahelyett, hogy partnered nyelve hegyének finom mozdulatait élveznéd? Egyszer mindennek meg kell történnie, és ha megfelelő ember karjaiba veted magad, miért ne éppen ő vezessen be az orális szex rejtelmeibe? Ha feladod a gátlásaidat, és egyszerűen csak élvezed a testi szerelem gyönyörét, még párodnak is örömet szerezhetsz. Meglehetősen kiábrándító lehet ugyanis, amikor valaki csak veled akar foglalkozni, és te erre vehemensen nemet mondasz.

Szeretsz?

A szó, amivel az izgatott férfit könnyedén kikergetheted az öledből, a legkéjesebb pillanatban követelt szerelmi vallomás. Ez nem a kérdések és válaszok órája, ha tehát szeretnéd, ha kedvesed szerelméről tenne bizonyságot, ezt ne akkor várd tőle, amikor épp örömet szerezni igyekeztek egymásnak.

Szex közben kimondottan lehangoló a férfi számára, ha mélyen, érzelmesen a szemébe nézel, és érzelmeiről faggatod - ilyenkor inkább a pajzán kérdéseket szedd elő kelléktáradból, ezekkel ugyanis akár még fel is korbácsolhatod az izgalmakat. Az ágyban tehát a szerelem helyett az élvezetre koncentrálj, hiszen az, hogy párod kíván, és emellett örömet is próbál szerezni neked, és nem gőzmozdony módjára száguld rajtad végig, egyértelmű jele annak, hogy szeret. A kérdésnek tehát helye nincs, csak az öröm és a kéj hangjainak, amivel őt is közelebb juttathatod a csúcshoz.

Pinokkió, te drága!

Ahhoz azonban, hogy ne legyél lehangoló az ágyban, nem elég annyi, hogy a kínos kérdéseket az orgazmus utáni pillanatra tartogatod. Ha csöndben maradsz, de túlságosan is csöndben, legalább olyan rossz, mint a szexuális vallatás. Ha valamit nem élvezel, akkor változtass, találj ki új pózt, vagy inkább ne is vágj bele a dologba: fadarabbal szeretkezni ugyanis nem túl élvezetes dolog, valljuk be, akkor már érthető módon inkább a pornófilm. Engedd szabadjára vágyaidat, és ne fojtsd magadba az élvezetet!

Ha szemérmes vagy, akkor dolgozz szexuális gesztusnyelveden, mert a visszajelzésre partnerednek legalább annyira szüksége van, mint neked. Az ágyban a test beszél, mondd hát el kedvesednek a tested játékával, buja mozdulataiddal, hogy mennyire szereted: ennél nagyobb gyönyörben nem részesítheted.

A számmal? Soha!

Végezetül pedig essen pár szó arról, hogy az orális szex öröme bizony visszafelé is jár. Ha tehát megengedted partnerednek, hogy forró csókjaival a csúcsra juttasson, te sem okozhatsz neki csalódást! Sok nő csak azért hajlandó szájával illetni partnere fegyverzetét, mert ő hajthatatlanul ragaszkodik a dologhoz. Ha azonban nem azért hajtod fejedet kedvesed ölébe, mert gyönyört szeretnél neki okozni, olyan kéjt, amiben te is örömödet leled, akkor inkább bele se fogj.

Az orális szexet csak úgy csinálhatod jól, ha te is élvezed, ezt pedig akkor érheted el, ha a szexuális érintkezésről nem a legdurvább görcseid jutnak eszedbe, hanem te is ugyanannyira vágyod az örömöt, mint a férfi. Ha eddig eljutottál, onnan már egyszerű megtanulni a furulyán játszani, hiszen csak ösztöneidre és párod kéjes sóhajaira kell hallgatnod.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük