18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legdurvább szexbaki, amit az ágyban elkövethetsz

A hangulatot könnyen jegelheted néhány bakival. Tudd meg, mit ne tegyél, hogy ne lankadjon a férfivágy.

Amikor az izgató simogatásoktól és csókoktól a vér forrni kezd, nincs megállás. A pasi harcra kész, és te is csak arra vágysz, hogy mihamarabb levarázsolja rólad a bugyit, és ágyba kerüljetek. Szépen, egymás mellé, alá vagy fölé, ahogy a középkori divat diktálja, a csúcs előtt pedig szerelmes szavakat suttogva egymásnak holmi rózsaszálról, meg a holtomiglan-holtodiglanról.

A női ideák eme ártatlan, színes világából kibontakozó dolog azonban éppen az egyik legsúlyosabb szexvétek, amit elkövethetsz, mert a férfi világában mindennek helye és ideje van. A romantika és más egyéb szendeségek pedig ebben a rendszerben alaposan kipenderülnek az ágyból, mert ott a szenvedély meg a test virágzik, nem pedig a rózsaszál.

Csak az ölemet ne, Kedves!

Számos hölgy indul meg az ágyon laposkúszásban a mentsvárat jelentő párnák felé, amikor a férfi kényeztető csókkal illetné ölét. Az indok pedig egyszerű: - Ezt eddig senkinek nem engedtem. Az eddig itt nagyon helyes szócska, ugyanis kifejezi az eseményeknek azt a tulajdonságát, hogy előbb vagy utóbb úgyis megtörténnek. Ha pedig hajt a vágy és a szenvedély, minek menekülnél a párnák fogságába ahelyett, hogy partnered nyelve hegyének finom mozdulatait élveznéd? Egyszer mindennek meg kell történnie, és ha megfelelő ember karjaiba veted magad, miért ne éppen ő vezessen be az orális szex rejtelmeibe? Ha feladod a gátlásaidat, és egyszerűen csak élvezed a testi szerelem gyönyörét, még párodnak is örömet szerezhetsz. Meglehetősen kiábrándító lehet ugyanis, amikor valaki csak veled akar foglalkozni, és te erre vehemensen nemet mondasz.

Szeretsz?

A szó, amivel az izgatott férfit könnyedén kikergetheted az öledből, a legkéjesebb pillanatban követelt szerelmi vallomás. Ez nem a kérdések és válaszok órája, ha tehát szeretnéd, ha kedvesed szerelméről tenne bizonyságot, ezt ne akkor várd tőle, amikor épp örömet szerezni igyekeztek egymásnak.

Szex közben kimondottan lehangoló a férfi számára, ha mélyen, érzelmesen a szemébe nézel, és érzelmeiről faggatod - ilyenkor inkább a pajzán kérdéseket szedd elő kelléktáradból, ezekkel ugyanis akár még fel is korbácsolhatod az izgalmakat. Az ágyban tehát a szerelem helyett az élvezetre koncentrálj, hiszen az, hogy párod kíván, és emellett örömet is próbál szerezni neked, és nem gőzmozdony módjára száguld rajtad végig, egyértelmű jele annak, hogy szeret. A kérdésnek tehát helye nincs, csak az öröm és a kéj hangjainak, amivel őt is közelebb juttathatod a csúcshoz.

Pinokkió, te drága!

Ahhoz azonban, hogy ne legyél lehangoló az ágyban, nem elég annyi, hogy a kínos kérdéseket az orgazmus utáni pillanatra tartogatod. Ha csöndben maradsz, de túlságosan is csöndben, legalább olyan rossz, mint a szexuális vallatás. Ha valamit nem élvezel, akkor változtass, találj ki új pózt, vagy inkább ne is vágj bele a dologba: fadarabbal szeretkezni ugyanis nem túl élvezetes dolog, valljuk be, akkor már érthető módon inkább a pornófilm. Engedd szabadjára vágyaidat, és ne fojtsd magadba az élvezetet!

Ha szemérmes vagy, akkor dolgozz szexuális gesztusnyelveden, mert a visszajelzésre partnerednek legalább annyira szüksége van, mint neked. Az ágyban a test beszél, mondd hát el kedvesednek a tested játékával, buja mozdulataiddal, hogy mennyire szereted: ennél nagyobb gyönyörben nem részesítheted.

A számmal? Soha!

Végezetül pedig essen pár szó arról, hogy az orális szex öröme bizony visszafelé is jár. Ha tehát megengedted partnerednek, hogy forró csókjaival a csúcsra juttasson, te sem okozhatsz neki csalódást! Sok nő csak azért hajlandó szájával illetni partnere fegyverzetét, mert ő hajthatatlanul ragaszkodik a dologhoz. Ha azonban nem azért hajtod fejedet kedvesed ölébe, mert gyönyört szeretnél neki okozni, olyan kéjt, amiben te is örömödet leled, akkor inkább bele se fogj.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az orális szexet csak úgy csinálhatod jól, ha te is élvezed, ezt pedig akkor érheted el, ha a szexuális érintkezésről nem a legdurvább görcseid jutnak eszedbe, hanem te is ugyanannyira vágyod az örömöt, mint a férfi. Ha eddig eljutottál, onnan már egyszerű megtanulni a furulyán játszani, hiszen csak ösztöneidre és párod kéjes sóhajaira kell hallgatnod.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük