18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 pozíció, 4 biztos orgazmus!

Kizárólag 18 éven felülieknek!

Ezek a pozíciók csodálatos orgazmushoz juttatnak, méghozzá elég gyorsan. Próbáld ki 4 tippünket, és élvezd végig az éjszakát!

Hagyományos helyzet, több variációban

Feküdj a hátadra, és tárd szét a combod. Ez az úgynevezett misszionárius vagy hagyományos póz. Azért záloga a női orgazmusnak, mert ha rád hajol a férfi, behatoláskor ágyékával a csiklódat is ingerli. Így hüvelyed és klitoriszod is egyszerre dörzsölődik a partneredhez. Ha átadod magad a gyengédségnek, és odafigyelsz, érezni fogod, hogy a férfi herezacskói a popsidat is ingerlik minden egyes behatoláskor. Ez a férfi számára is rendkívül erotikus póz, mert mielőtt magáévá tesz, széttárulva látja nemi szerved, ami felizgatja őt. Ezt a helyzetet variálhatjátok úgy is, hogy felemeled a lábad, és ráhelyezed a férfi vállára. Ekkor igazán mély a behatolás és az extázis. Ne engedd, hogy medencéd leessen, tartsd meg magad, vagy tegyetek a popsid alá egy kispárnát. Egy másik variáció szerint csússz az ágy szélére, és lógasd le a fejed. Homoríts, és tárd szét jól a combjaid. Nem kell felhúznod a térded, csak hagyd szabadon a behatolás útját. Lassan, erotikusan mozgasd a csípőd, abban a ritmusban, ahogy a férfi akarja. Érintsd meg derekát vagy csípőjét, hogy tudasd, milyen tempó a legjobb számodra. Az orgazmus nem marad el!

Légy te felül!

Ülj behajlított lábbal a párodra, amikor a hátán fekszik, lovagló helyzetben, szemben vele. Amikor bevezetted a péniszt, hüvelyed izmait használva szorítsd meg. Ez mindkettőtök számára nagyon izgalmas lehet. Hüvelyeddel fejts ki pumpáló mozgást, húzd össze, ernyeszd el, közben pedig dörzsöld a csiklódat az ágyékához. Meg is fordulhatsz a férfi testén. Ülj a párodra úgy, ahogy az előző pózban, csak háttal neki. Simogasd a herezacskóit, combja belsejét, a pénisz tövét vagy az ánuszát. Nagyon gyors orgazmushoz vezet, mert te irányítod a helyzetet!

Hagyd, hogy orálisan kielégítsen!

Párod kezdheti a hasad vagy a combod belsején, miközben lassan halad nemi szerved irányába. Jó, ha a szeméremdombodon elidőz, forró lehelettel és csókjaival cirógat. Induljon a külső szeméremajkaktól, majd térjen át a belsőre, és legvégül a csiklóra. Ez tested legérzékenyebb erogén zónája. Amikor nyelvvel izgatja a férfi, behatolás nélkül is eljuthatsz a csúcsra. Állhatsz, ülhetsz, fekhetsz, bármilyen helyzetben végezhető. Mindenképpen helyezkedjen úgy a párod, hogy a nyelve fölfelé simogasson. Ha szereted, ha ez a játék hosszabb ideig tart, jó, ha fekvő helyzetben vagy. A legjobb, ha párod az egész kis szervet izgatja a nyelvével. Lehet erősen, de lehet puha, ellazított nyelvvel is. Mindenképp gyönyört okoz.

Kínáld fel a popsid!

Tudtad, hogy a popsidon keresztül is el tudsz élvezni? De még hogy! Ugyanis a G-pontod, vagy ha úgy tetszik G-foltod a végbélben is érezteti a gyönyört! Ha eleget gyakoroljátok, és profi a párod, misszionárius pózban úgy tudja ingerelni ágyékával a csiklód és a szeméremajkaid, hogy popsin keresztül is orgazmust érsz el. Ez a póz robbanásszerű élvezethez juttat, szinte csillagokat látsz!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük