4 merész tipp, amivel a nyilvánosság előtt is feltüzelheted a pasit
Tudd meg, hogyan lehetsz úgy rosszkislány, hogy szem előtt tartod azt is, amit a társasági illem diktál!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ne hidd, hogy a kacérság csak akkor megengedett, ha kettesben vagytok, mindenkitől távol, a lakás négy fala között. Bár az intimitás mélyebb foka nem tartozik másra, ez nem jelent egyet azzal, hogy, ha emberek között vagytok, még a gondolatébresztő érintésekről is le kell mondanod. Természetesen a helyzetet nem árt megválogatni, hiszen egy családi ünnepségen vagy egy hivatalos rendezvényen rosszul veheti ki magát, ha bárki rajtakap titeket egy intim pillanatban.

Egy bulin vagy lazább hangulatú közegben azonban bizonyos fokú huncutságot bátran megengedhetsz magadnak akkor is, amikor nem vagytok egyedül, különösen, ha szeretnéd rávenni párodat, hogy minél hamarabb kezdeményezze a búcsúzást, hiszen otthon a diszkrét ízelítőnél sokkal izgalmasabb dolgok várnak rá. De mi az, ami még belefér, és nem zavarba hozza a pasidat mások előtt, hanem izgalomba? Íme, néhány rafinált tipp!

Szúrd ki, és flörtölj vele!

A hosszú kapcsolatban élők számára az egyik legizgalmasabb szerepjáték lehet, ha úgy tesznek, mintha idegenként találkoznának, és egy forró flört után együtt távoznak. Ezt bármikor eljátszhatod a pasiddal nyilvános helyen akkor is, ha épp csak egy kávéra ültetek be. Ahhoz, hogy felébreszd a vágyát, nem kell mást tenned, mint elővenni legcsábítóbb oldalad: célozd meg a tekinteteddel és kacér gesztusaiddal, de lehetőleg állj tőle távolabb.

Ha kihívónak és picit megszerezhetetlennek tűnsz, újra felelevenítheted azt az érzést, amikor még nem voltál a barátnője. A kihívás pedig, hogy ő legyen az, akivel végül hazamész, garantáltan feltüzeli vágyait, így a legizgatóbb flörtcsatát élhetitek át, ami valaha is zajlott közöttetek! Ha már a beszélgetésig jutottatok, ne tartsd vissza magad a szexi célozgatásoktól sem: próbáld minél jobban zavarba vagy inkább tűzbe hozni nyílt szexbeszéddel.

Számolj be neki arról, mit szeretsz igazén az ágyban: ügyelj rá, hogy olyan részleteket írj le, melyeket közösen éltetek át, és biztos vagy benne, hogy ő is emlékszik rá.

Suttogj buja ígéreteket!

Bár a mondás úgy tartja, hogy nyilvánosság előtt sugdolózni illetlen dolog, ha nem mindenki benneteket figyel éppen, akár egy baráti összejövetelen is megragadhatod az alkalmat, hogy szavaiddal magadra vond a pasid figyelmét. Csak akkor fordulj azonban hozzá, ha biztos vagy benne, hogy suttogásod csak hozzá jut el, és éppen nem ő van a társalgás középpontjában. Ha találsz egy megfelelő pillanatot, amikor különösebben nem figyel rátok senki, mondd a fülébe, mire számíthat otthon.

Nem feltétlenül kell beszámolnod a legapróbb részletekről - hogy milyen pózban szeretnél együtt lenni vele, és milyen orális technikával kényeztetnéd -, de nyugodtan lehetsz annyira merész, hogy megemlíted, mennyire nyom a melltartód, vagy elejted, hogy elfelejtettél bugyit venni. Ettől a pillanattól kezdve a pasid se a sörére, se a többiekre nem tud majd koncentrálni, csak arra, mikor értek már haza. Szavaidat egy szenvedélyesebb öleléssel és végül a nyakára adott, buja csókkal is megpecsételheted: ennyi szenvedélyt még éppen megengedhetsz a közösségi etikett keretei között is, feltéve, hogy nem hivatalos, üzleti vacsorán vagytok.

Fontos!
Bár a társadalmi szabályok egyre megengedőbbek, és már senki nem fordul el hüledezve, ha egy pár az utcán csókolózik, bizonyos keretek között tartanod kell magad az illemhez. Ha pároddal üzleti összejövetelre vagytok hivatalosak, ne feledkezz meg az etikettről, hiszen az írott és íratlan munkahelyi szabályok itt is érvényesek. Nyilvános helyeken sem illik elmerülni az intimitásban: a tüzesebb gesztusokat tartogasd akkorra, amikor kettesben lesztek.

Játék az asztal alatt

A legegyszerűbb módja annak, hogy feltűnés nélkül izgalomba hozd a pasidat az, ha az asztal alatt játszadozol vele, feltéve, ha nem álló buliban vagytok. Amennyiben a jótékonyan takaró asztallap adott, már csak arra kell ügyelned, hogy a megfelelő célpontot találd meg lábaiddal és ujjaiddal. Ha párod épp melletted ül, elég, ha kacéran a legérzékenyebb területe felé mozdítod ujjaidat, és biztos lehetsz benne, hogy komoly változások állnak be a nadrág cipzárja mögött.

Ha veled szemben van, szabadítsd meg a lábad a cipőtől, és óvatosan támaszd azt a székére, pont a két lába közé, hogy huncutul simogathasd egy bizonyos helyen.

Mint említettük, a sikerhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő ember ölébe helyezd a lábaid, különben a tüzes percek helyett kínos pillanatokat élhetsz át.

Amennyiben azonban stimmel a pasi és a szék is, garantáltan meglesz ténykedésed eredménye, ha pedig nem pattan fel párod azonnal, hogy hazamenjetek, az csak azért lehet, mert egy kis idő kell neki, hogy lehiggadjon.

Ragadd meg a fenekét!

Bár sokak szerint a popsi fogdosása még kevésbé ildomos gesztus, mint a sugdolózás, a merészséggel együtt jár, hogy néhány ember nem tart majd jókislánynak. Amennyiben azonban nem családi összejövetelen vagytok, hanem egy buliban, ahol ital és táncparkett is akad, nem kell annyira visszafognod magad, mintha a nagymamádhoz lennétek hivatalosak egy uzsonnára.

Ha huncut gondolataid támadnak, add a pasid tudtára azzal, hogy megfogod a fenekét, és közelebb húzod magadhoz: ez a határozott, szexi gesztus garantáltan felébreszti benne is a kisördögöt.

Bár ennél izgalmasabb helyekre is kalandozhat a kezed, amennyiben nagy társasággal, jól megvilágított helyen vagytok, érd be annyival, hogy felfedezed a pasid farzsebének környékét: ez is elég ahhoz, hogy izgató gondolatokat ébressz benne.

Ha mégis akadna valaki, aki nem nézi jó szemmel fesztelenségedet, fogd az italra tetteid, és lépjetek le minél hamarabb, hogy a rosszalló szemektől távol még messzebb mehessetek!

Ezt is szeretjük