18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 érzékinek hitt szextechnika, mely kínos pillanatokat szerez mindkettőtöknek

Nem minden ágybéli koreográfia hozza meg a várva várt eredményt.

Előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor újdonságra vágytok a partnereddel az ágyban, ezért időt és energiát nem sajnálva kutattok a legérzékibb praktikák után, hogy újra feltüzeljék a másikat.

Azonban bármennyire is érzékinek és intimnek tűnnek egyes technikák, nem minden ágybéli koreográfia szerez kellemes élményeket. Ha szeretnéd elkerülni a megalázó helyzeteket, akkor ismerd meg a legalapvetőbb hibákat. Hidd el, még a Káma-Szútra sem szentírás, ha érzékiségről van szó!

Ne akarj egyszerre mindent!

A legrosszabb, amit elkövethetsz a hancúrozás során, hogy olyan kényeztetéssel próbálkozol, amely számodra kellemetlen. Hiszen egy igazán harmonikus párkapcsolatban a kedvesednek is az a jó, amit te is élvezel. Márpedig a pornófilmek kedvelt mélytorok-technikája nem valószínű, hogy ide tartozik.

Ez az orális módszer szó szerint olyan mélységű, amely egyértelműen élvezhetetlen számodra, hiszen a telítettségérzés, az állkapocsfeszülés, na és persze a garat ingerlésével kiváltott kellemetlen érzések nem tartoznak az örömteli szexhez. Ráadásul a pénisznek a felső harmada a legérzékenyebb, így akkor is igazán gyönyörteli percekben részesítheted kedvesed, ha a hímvesszőjének csak ezt a részét ingerled.

Vigyázz a herékkel!

A pasik imádják, ha ők vannak a rivaldafényben, ezért nem árt, ha különböző péniszkényeztető praktikákat is bevetsz. Azonban vigyázz, mert ami őrjítően szexinek tűnhet számodra, az nem biztos, hogy valóban felizgatja a pasit.

Orális szex közben az ajkaid és a nyelved mellett bátran vesd be kezeidet is a herék környékén. Viszont a heremasszázzsal nagyon vigyázz, mert ha nem jól csinálod, azzal megölöd a vágyat, sőt, valószínűleg a párodat is halálra rémiszted. Hiszen valószínűleg egy pasi sem szeretné magát anatómiai vizsgálatnak alávetni szeretkezés közben.

Csak óvatosan a jéggel

A hangulat fokozására manapság egyre több szexkönyv ajánlja a jégkockamódszert. Ez elméletben nagyon jól hangzik, hiszen a testen olvadó jég látványa nagyon izgató tud lenni, ugyanakkor nem valószínű, hogy a párod értékelni fogja a szádban megbújó fagyott tömböcskét.

Hibázni könnyű

Elég egy rossz pozíció vagy technikai fogás, és oda a tökéletes, felfokozott pillanat. Tudd meg, milyen hibákat véthetsz szex közben!

Ha máshonnan nem is, fizikaóráról bizonyára rémlik, hogy a hideg hatására a dolgok összemennek - nincs ez másképpen a férfiak legintimebb részével sem. Ha hideg éri, a pénisz összehúzódik, és könnyen visszaáll eredeti állapotába - ez pedig valószínűleg nem a legérzékibb fejlemény egy szenvedélyes pillanatban.

Ne hagyj mementót!

Nem minden szeretkezés lassú és finom, időnként bizony olyan erővel törhet rátok a vágy, hogy megköveteli az úgymond durvaságot. Persze, nem feltétlenül a szado-mazóra kell itt gondolni, hanem a körmök és a fogak erotikus érintésére. Egy kis körömjáték a pasi hátán, vagy éppen a finom, apró kis harapások kifejezetten vágykeltőek tudnak lenni. Azonban a pasi teste nem körömreszelő, és nem is sonkás szendvics, hogy durván beleharapj. Bármennyire is magával ragad a hév, tilos árkot vájni a kedvesed bőrébe, és az sem szerencsés, ha a foglenyomatod napokig ott piroslik a bőrén.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük