4 dolog, amit utálsz magadon, de a pasik imádják
Szinte minden nő talál magán valamit, amire hibaként tekint. Ám a pasik pont ezekbe képesek beleszeretni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nőként te is rendkívül fejlett önkritikával rendelkezel, ha a saját testedről van szó? Hiszen itt egy kis anyajegy, ott egy gyermekkorra emlékeztető heg, a combod enyhén narancsbőrös, az arcodat pedig talán túl karakteresnek látod?

Lehet, hogy mindez nagyon távol áll a magazinokból rád pillantó, idealizált szépségektől, de azért azt is érdemes megjegyezni, hogy ők nem kis részben a csodás képszerkesztő programoknak köszönhetik makulátlan külsejüket. Másrészt az apró hibáidra akár büszke is lehetnél, hiszen a férfiak szemében is csábítóbb a természetesség - a tökéletlenségekkel együtt. Tehát gondolj mostantól másként a gyűlölt tulajdonságaidra, és ahelyett, hogy rejtegetnéd, inkább használd ki őket!

Karakteres arc

Ha a tükörbe nézve egy-egy gyengébb pillanatodban azon keseregsz, hogy mennyire erős vonalú az állad, élesen kiálló az arccsontod, és milyen távol állsz a babaarcú szépség karakterétől, nem árt, ha elkezded magad más szemmel vizsgálni. A karakteresség egyéniség és egyediség, ami különlegessé tehet a férfiak szemében.

Másrészt az erőteljesebb vonásokat egy kis sminkkel finomíthatod, de akár egy jó frizurával is egzotikussá varázsolhatod nem mindennapi megjelenésedet. Ugyanakkor légy büszke arra, hogy nem átlagos vonásokkal rendelkezel, és gondolj arra, hogy hány karakteres arcú színésznő kegyeiért versengenek a pasik.

Ahogyan ők is büszkén viselik egyediségüket, úgy neked sem szabad leszegett fejjel járnod az utcákat. Abban pedig biztos lehetsz, hogy a pasiknak fel sem fog tűnni ez a vélt hibád, hiszen ők azt látják majd, hogy első pillantásra kitűnsz a tömegből.

Kerekebb csípő

Az már régóta nem titok, hogy a kerekebb, szélesebb csípő a termékenységgel összefüggésben mozgatja meg a pasik tudatalattiját, ahogy közismert mondás az is, hogy jó, ha van mit fogni a lányon. Így, ha te is gömbölyűbb formákkal rendelkezel, és nem a legkisebb méretek között találod meg a rád passzoló nadrágot, nem kell őrült fogyókúrába és edzésbe kezdened.

Hiszen a férfiak Jennifer Lopez és Kim Kardashian megjelenése óta még jobban vonzódnak a kerekded popsikhoz. Hangsúlyozd a hálószobában egy erotikus tánc keretei között csábosan ringó csípőddel a szép formádat, és párod remegő kezekkel fogja várni, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessen vele!

Kimagasló méret

Már általános iskolában is a tornasor legelejére kényszerültél az átlagosnál nagyobb magasságod miatt, sőt, a kegyetlen gyermekkori csúfolódások sem kerültek el? Azok az évek elmúltak, a pasik is megkomolyodtak, a női lábakra pedig a kecsesség és a testhossz megnövelése érdekében magas sarkú topánok kerülnek. A cipőboltokban azonban nemcsak 20 centis sarkakkal találhatsz gyönyörű lábbeliket, de idén nyáron is hódítanak a lapos talpú, ugyanakkor nőies saruk és szandálok.

Ezért nem kell kellemetlenül érezned magad, ha a barátnőid között is te lógsz ki a sorból felfelé, hiszen ugyanolyan csinos lehetsz, mint ők - a pasik szeme pedig garantáltan rajtad akad meg legelőször! A férfiak ugyanis egy magas szépség láttán képesek a nyakukat is kitekerni az utcán, ráadásul ma már amiatt sem kell szégyenkezned, ha történetesen te magasodsz párod fölé.

Kis mellek

A tévhitekkel ellentétben a pasik a mellek tekintetében is jobban preferálják a természetességet, mint a nagyobb, de mesterséges formákat. A valóságtól jellemzően távol álló fantáziákban persze jól mutatnak a dúskeblű hölgyek, de amint testközelbe kerül valaki a ciciddel, egyáltalán nem fogja visszariasztani az, ha nem egy D-kosaras melltartót kell levarázsolnia rólad.

Sőt, a kisebb, feszesebb kebleket sokan izgatóbbnak találják, hiszen szenvedélyesen el lehet játszani velük a forró órákban, sőt, a kisebb méret tudat alatt a pajkossággal kapcsolódik össze náluk. Másrészt, ha nem rendelkezel tekintélyes méretű keblekkel, a nyári forróságban merészen elhagyhatod a melltartót is, és megfelelő odafigyelés mellett a megereszkedésüktől sem kell tartanod.

Ezt is szeretjük