4 dolog, amitől a férfi könnyű nőnek hisz
Vajon a férfi hozzáállásán kívül mi dönti el, hogy komoly partnerként, lehetséges barátnőként vagy eldobható játékszerként tekint a nőre?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megoszlanak a vélemények arról, hogy mitől tűnik könnyen kaphatónak egy nő a férfi szemében, de arról is, hogy a könnyen szerzett préda valóban olyan kiábrándító-e.

A flörtmesterek azt mondják, bár sokszor a nő kezdeményezi az ismeretséget, jobb, ha ezt olyan apró jelzésekkel teszi, hogy a másik félnek fel se tűnjön a behálózás folyamata, míg több férfi állítja, örül annak, ha egy nő odamegy hozzá, és megszólítja. 

Ha a nő kezdeményez beszélgetést, akkor inkább magabiztosnak tűnik, mint könnyen manipulálhatónak, persze, a hagyományos értékrendhez ragaszkodó fickóknak talán nem imponál ez a fajta rámenősség. A könnyűség, úgy tűnik, mégsem azon múlik, hogy te teszed-e meg a kezdő lépést, és érdekes módon nem is feltétlenül az egyéjszakás kalandhoz kötődik.

Mindent a szemnek

Már az öltözködésedből is messzemenő következtetéseket vonhat le a férfi. Bár az erősebb nem képviselői előszeretettel legeltetik a szemüket a kivillanó testrészeken, ha túlságosan kiteszed a melled, akkor ne csodálkozz, ha a pasi azt gondolja, hogy te sem akarod túl sokáig várakoztatni. Bármit is mondjanak, a férfiak szeretnek találgatni és titkokat fejtegetni - izgalmasabb számukra, ha fantáziálhatnak, mielőtt fény derülne arra, mi rejlik a ruha alatt.

Magány

Furcsa módon gyakran az egyedüllét is összekapcsolódik a férfiak fejében a könnyen megkaphatósággal - sokan talán magukból indulnak ki.

Abból, hogy egy nő magányosan üldögél, nemcsak bátorságot meríthet a férfi, hogy megszólítsa őt, de kialakulhat benne az az előfeltevés is, miszerint az illető csak arra vár, hogy valaki a kegyeit keresse. Mindezt csak fokozza, ha a férfi úgy érzi, kicsi az önbecsülésed, és magányos vagy.

Naivitás

Olykor a naivitásuk vezeti tévútra a nőket. A férfiak alkalomadtán ki is kihasználják a lehetőséget, amit a kevéssé gyanakvó hölgyek kínálnak - ők ugyanis nem látnak át a szitán, így nem csinálnak problémát olyan kérdésekből, amelyeken rutinosabb társaik fennakadnának. Ezért nem tanácsos túl hamar hinned a szép szavaknak. Persze, a férfi gyakran már a beszélgetés során is igyekszik kipuhatolni, hogy mi mindenre számíthat a részedről. Ha válaszolsz a kétértelmű poénokra, vagy belemész a szexszel kapcsolatos célozgatásokba, akkor úgy érzi, nyert ügye van.

Férfikoszorúban

Ha népszerű vagy az ellenkező nem körében, az imponálhat a férfinak, de ha azt látja, hogy nemcsak több pasi érdeklődése övez, de ha mindegyikük irányába valamiféle hajlandóságot is mutatsz, például egyszerre többükkel táncolsz, vagy gyakran váltogatod őket, akkor azt gyanítja, hogy bárki beállhat a sorba.

Ugyanakkor már az is elég lehet, hogy elterjedjen rólad a hír, hogy könnyen kapható vagy. Bizony, a férfiak is hajlamosak elhamarkodottan ítélni és felületes véleményt alkotni. Ám ne feledd, hogy kettőn áll a vásár - nemcsak rajtad múlik, hanem a másik előfeltevésein is, hogy mit akar benned látni.

Ezt is szeretjük