4 árulkodó jel, hogy a párodnak más nő tetszik
Testbeszéde elárulja
Egy kis zavar és zárkózottság az első randin természetes. De, ha ezen túl vagytok, talán más nőnek szól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megcsalás - feltéve, hogy nem direkt a kalandok számának növelésére hajt a pasi - általában nem a derült égből érkezik. Megvannak a maga előjelei, melyeket sok nő szívesen tagad még maga előtt is. Ez azonban soha nem maradhat teljes titokban, hiszen akármit mond is a pasi szavaival, a teste nem hazudik.

Ha felismered annak a jeleit, hogy a párodnak más nő tetszik, lépj a tettek mezejére, próbáld átbeszélni vele a problémát, vagy vesd be nőiességedet, és csábítsd vissza - hiszen ne feledd, ekkor még a tiéd!

Zárt testhelyzet

Ha együtt vagytok valahol, kifejezetten meghitt helyzetben, azonban párod csak a szavaival árulkodik figyelmességről, intő jel lehet. Amennyiben nem keresi a közelségedet, inkább távolságtartó, és ezzel együtt még a karjait és a lábát is keresztbe teszi, egyértelmű, hogy valamit titkol előled: talán éppen azt, hogy más tetszik neki.

Az összekulcsolt végtagok ugyanis távolságtartásról árulkodnak, és, ha korábban ez a hidegség nem volt jellemző rátok, sőt, nagyon közel voltatok, ennek minden bizonnyal megvan az oka. Ha még a nyilvánosság előtt sem akarja fenntartani az összetartozás látszatát a partnered, annak minden valószínűség szerint az a mozgatórugója, hogy más iránt érzett vonzalma miatt akaratlanul is próbálja tartani tőled a távolságot.

Persze önmagában ez a zárkózottság utalhat arra is, hogy valamilyen ki nem mondott konfliktus van közöttetek, nem feltétlenül áll egy másik nő mögötte. Mindenképpen beszélj azonban partnereddel, és, ha egyéb intő jeleket is észlelsz a testbeszédén, legyél fokozottan óvatos!

Kalandozó tekintet

Azt, hogy a furcsa viselkedés mögött biztosan az áll, hogy más nő tetszik a partnerednek, és nem egyéb probléma, akkor döntheted el a legjobban, ha történetesen azzal a másikkal egy társaságba keveredtek. Erre akkor van lehetőséged, ha a baráti körben vagy a munkahelyén tetszett meg valaki a párodnak, és ráadásul adódik egy buli vagy céges parti is.

Ha itt azt veszed észre, hogy a párbeszédek során a partnered nem néz végig a szemedbe, ahogy szokott, de időnként akaratlanul is elkalandozik a tekintete egy bizonyos irányba, könnyen lehet, hogy mást tart szemmel. Persze a tömegben könnyen elterelheti bármilyen apróság az ember figyelmét, tehát csak azért, mert néha megakad egy-egy idegenen a férfi szeme, fölösleges gyanakodnod. Veszélyt abban az esetben sejthetsz, ha látványosan egy embert követ a párod a szemével, és láthatóan egyébként is nehezére esik rád figyelni.

Talán nem csak tetszik neki?

Ha attól félsz, hogy netán már több is volt párod és a másik nő között, figyeld a megcsalás jeleit is! Nézd meg videónkat, és szakértőnk segítségével tudni fogod, ha a párod félrelépett.

Mutató gesztus

Persze az, aki felkészül a hasonló alkalomra, minden bizonnyal megpróbál magára erőltetni annyi önfegyelmet, hogy ne tartsa szemmel azt, aki megtetszett neki. Az emberi viselkedés kutatói azonban megfigyelték, hogy lehetetlen teljes mértékben uralni a testet.

Ha tehát úgy érzed, van alapja annak a gyanúdnak, hogy párodban más iránt ébredt vonzalom, akkor sem árt egy pillantást vetned a testére, ha egyébként nem lehet panaszod a viselkedésére, hiszen kedves és figyelmes veled. Amennyiben mindezek ellenére más nő felé mutat a lába, és kissé mintha a teste is ugyanabba az irányba fordulna ahelyett, hogy irányodba lenne nyitott, könnyen lehet, hogy egy tudat alatti gesztusról van szó.

Zavart pislogás

Mindezt tetézheti, ha a legmélyebb zavar egyértelmű jeleit veszed észre párodon, vagyis elveszti időnként a beszéd fonalát, mert látványosan máshol járnak a gondolatai, illetve pislog, vagy éppen lefelé fordítja a tekintetét. Ha nem az első randevútokról van szó, mégis hasonló viselkedést tapasztalsz, könnyen lehet, hogy a jelen lévő hölgyek közül valaki okozza ezt a furcsa helyzetet.

Mielőtt azonban számon kérnéd a partnered, hogy mégis ki az illető, aki tetszik neki, gondolj arra is, hogy lehet, hogy a sok egybeesés csupán a véletlen műve, akármennyire is gyanús a helyzet. Ugyanakkor, ha még a női megérzésed is megerősít abban, amit a férfi gesztusai alapján gyanítasz, mindenképpen érdemes megejtenetek egy komoly beszélgetést, de a vádaskodás helyett jobb, ha közösen próbáljátok az okokat megkeresni, illetve a választ arra, hogy hogyan lehetne újra jó a kapcsolatotok.

Ezt is szeretjük