18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 árulkodó jel, hogy a férfi sosem hagyja el a feleségét

Ne remélj hiába!

A nős pasi előkelő helyen áll a tiltott szerelmek listáján, mégis sokan esnek áldozatául. Vedd észre, ha másé!

Lehet azt mondani, hogy a szerelem nem nézi, hogy valamelyik fél ujján van-e gyűrű, ám házas emberrel kapcsolatba bonyolódni mégsem ajánlatos. Nem csak azért, mert, ha a viszony túloldalán lennél, valószínűleg te magad sem örülnél annak, ha párodnak szeretője lenne, de az is ellene szól a helyzetnek, hogy, ahogy általában, valakinek ebben a kényes felállásban is veszítenie kell, és az többnyire nem a pasi, de nem is a feleség. Ha szeretnél tisztán látni, most megismerheted annak a jeleit, hogy a férfi bármit is ígér, sosem fogja elhagyni a feleségét.

Ha szól, ugrik

Szíved választottja örül, ha veled töltheti az estéket, de felettébb kiszámíthatatlan, hogy mikor tud rád szánni hosszabb-rövidebb időt az otthoni kötelezettségei mellett? Az a pasi, akinek még tilosban járva is azon jár az esze, hogy vajon otthon nincs-e rá szükség, minden bizonnyal nem szándékozik felbontani azt az esküt, amit egykor a másik nőnek tett.

Ha emellett az is megesik, hogy a rég tervezett találka a kellős közepén kudarcba fullad, mert otthon van rá szükség valamilyen vészhelyzet miatt, valószínűleg nem annyira teher számára ez a házasság, mint ahogy azt szeretné veled elhitetni. Lehet, hogy a vonzalma irántad nem hamis, de több, mint valószínű, hogy ezért a kalandért vagy hirtelen fellobbant szerelemért nem szeretné kockára tenni a házasságát, ami talán már hosszú évek óta tart.

A hétvégék kizárva

A hétvége a legtöbb ember számára különleges jelentőséggel bír, hiszen ekkor teljesen meg lehet feledkezni a munkáról, és hosszabb időt lehet együtt tölteni azzal, aki igazán fontos. Ha a te kiszemelted esetében megszeghetetlen törvény, hogy a hétvégéket a feleségével tölti, könnyen lehet, hogy mindez nem csak a lebukás veszélyének ideiglenes elkerülése miatt történik.

Hanem azért, mert sosem szeretné, ha fény derülne a viszonyotokra, hiszen a házasságát nem akarja emiatt feláldozni - a szabad napjait tehát otthon tölti, hogy bebiztosítsa a kényelmes hátteret.

Mindig van egy jó mentsége

Ha a válás gondolata felmerül, akkor a kapcsolatban bizonyára komoly érzelmek és elhatározás is van, legalábbis a részedről. Amennyiben azonban a férfi mindig talál valami kifogást, amiért még korai lenne felbontani a házasságot - hiszen nemcsak, hogy közös kasszán vannak a feleségével, de még a lakás is közös tulajdon -, akkor könnyen lehet, hogy csak ígérget, de valójában nem is akar bátorságot gyűjteni a házasság felbontásához.

15 jel, hogy elmúlt a szerelem

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze néhány együtt töltött év alatt valóban olyan közös egzisztencia alakulhat ki, amit nehéz az embernek maga mögött hagyni, különösen, ha az anyagi javak mellett egy gyerek is összeköti a két embert. Hasonló esetben, ha számodra egy szerelmi csalódással is jár a dolog, az a legjobb, ha nem is erőlteted, hogy a férfi téged válasszon. Hiszen, ha valójában nem akarna a családjától elszakadni, neked sem sok örömöd telne benne, ha végül csak a te kedvedért mégis hátat fordítana nekik.

Szerelmes, vagy áltat csupán?

Kíváncsi vagy, hogyan érez irántad a férfi valójában? Ha szeretnéd tudni, hogy mennyire veheted komolyan a szavait, figyeld meg, milyen jeleket ad! Videónkból megismerheted az őszinte szerelmet.

Több mint három éve tart

Már nem ma kezdődött a viszonyotok, de hát egy válás nem könnyű dolog, hosszadalmas procedúra. Amennyiben azonban már legalább három éve tart, talán ideje belátnod, hogy nem többről van szó, mint arról, hogy a férfinak kényelmes lett a kettős játék, és eszében sincs véget vetni ennek.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha nem szeretnéd, hogy a büszkeséged szenvedjen komolyabb csorbát, hasonló helyzetben a legjobb, ha te teszel pontot a kapcsolatotokra, és hagyod, hogy, ha már nem tudta eldönteni, melyik nőt válassza, hadd birkózzon tovább a pasi a lelkiismeretével. Annyi bizonyos ugyanis, hogy, ha hosszú időn át titkolta a viszonyt, akkor a bűntudat miatt neki is lesz mivel elszámolnia, és nem tudja úgy folytatni a békés házaséletet, mintha mi sem történt volna. Te azonban bármikor találhatsz egy másik férfit, akinek egyedül te vagy fontos.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük