18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 tipikus női hiba a párkeresésben

Mire kell ügyelned, hogy megtaláld az igazit? Elég a lelkesedés, vagy kell mellé valami plusz is? Ismerd meg a pasi véleményét!

A szerelem, egyéb híresztelésekkel ellentétben, senki lányát nem kerüli el: a szerelem jön, lohol, bokrok mögül leselkedik, majd, mikor áldozata nem figyel, ráveti magát, és, mint afféle nótás kedvű szatír, a Csak egy tánc volt című örökbecsű nóta danászásába kezd. Ő ilyen: nem lehet lekoptatni. Elhajtani ellenben férfinak-nek egy rossz mozdulat - a szerelem ilyen kényes fajta ugyanis. És, hogy mi az, amivel biztosan távol tarthatod?

Görcs

Hosszabb szerelmi léböjtök után hajlamosak vagyunk hibázni. Így van ez csajsziknál-pasiknál egyaránt. Első tárgyalt opciónk ráadásul bármely nembéli szerelemkalandornál felütheti a fejét: nem másról van itt szó, mint a túllihegés intézményéről.

A férfinál ez általában azt a fajta rámutató magatartást eredményezi, melynek során holmi kétes ügyekből kifolyólag - bélyeg- és lemezgyűjtemény bemutatása, a guppik iránt érzett olthatatlan szenvedély - a lányt mind közelebb próbálja csalni a lakásához, illetve a hálószobához leginkább. A lányoknál a túllihegés némileg bonyolultabb láncreakciót indít el.

A lényeges tünet, mely legtöbbször jelentkezik, hogy a leány levakarhatatlanná lesz. Isten ne adja, hogy egy munkahelyen dolgozzon vele a kiszemelt férfi - ő ugyanis nemhogy lövi, de puncsfagyival megrakott rakétákkal le is bombázza a házinyulat. Látszani akar, azt szeretné, hogy a kedves kiszemelt észrevegye. Hogy leessen neki a tantusz: itten érte dobog egy szív.

A túlhevült kisasszonyka nagyon vékony jégen táncol. Lehet valaki brazil szexisten, barna bőrű hableány, ha Wagner operának nézi a való életet. Ha túljátssza magát, szerelmi áriákba bonyolódik az első randikon, és nagyon, de nagyon megpróbál tetszeni - annak sosem lesz jó vége.

Csak nyugalom, tessék hűtőzködni egyet, szusszanni a friss levegőn. A férfi nem egy szerelemmel működő duracell-nyuszit szeretne maga mellé - az olyat kifejezetten utálja. Tudjuk, értjük az izgalmat, de a bús szemű pandabébikkel telerakott prezik, a rózsaszín SMS-ek légiói még csak az orosz rulett nyerési százalékát sem kínálják. Az ilyen pisztolyba Ámor csupa éles töltényt pakolt.

15 szerelemébresztő női praktika

Nézegess képeket!

Elolvasom

Gyávaság

A szende csajok azzal a fitos orrukkal lehetnek csábítók, de, ha nem szólnak egy szót sem, ha visszahúzódnak, és pókhálóból kötnek maguk köré csadort, sose lesz olyan kérges férfikéz, ami a harisnyát lepergetné a lábukról.

Azok a lányok, akik rutinszerűen ijednek meg a férfitól, a felhívásra csuklóból csapják ki a nemet, és utána remegve átkozzák magukat, hogy miért tették - ezekből lesznek a pengeszájú vénleányok.

A párkeresésbe nem fér bele a gyávaság - főleg azért nem, mert nincs mitől félni. Nem tetszenek szerencsétlennek lenni azért, mert most éppen nincs pasi a láthatáron. Olyan típushiba ez, amit, ha a kedves szoknyás delikvens igazán akar, könnyen le tud birkózni. Jelesül: nem szabad törődni az áruló, riadt madár szívünkkel.

Csak akkor lesz valaki szerencsétlen, senkinek nem kellesz pária, ha ezt el is hiszi. Sosem lesz pasas, aki este odabújik, ha folyton ellököd őket magadtól. Valami bebeszélés miatt, hát röhej.
Ezt nem belátni túl nagy luxus.

Elvárások

A kívánalmak alamuszi valamik: úgy bújnak meg az emberben, hogy az észre sem veszi. Csöndben dolgoznak, de precízen. Amit megálmodunk magunknak, az legtöbbször hagymázas idea csupán - azt keresni a pasiban, ami jobb esetben ritka, rosszabban nincs is, hosszú, eredménytelen, csalódásokkal teli éveket jelent.

A párkapcsolati keresgélések során az előre gondolkodás a legnagyobb hiba. Kitalálni, hogy milyen kell, a tervtől centire sem eltérni, a szívre nem, csak az észre hallgatni felettébb nagy butaság.

Mint ahogy szintén butaság futni olyan szekér után, amelyik juszt se vesz föl. Egy megoldás van: másfele fülelni. Meghallani onnan is a bókot, ahonnan eddig nem vártad.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük