18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 orális szexpóz, amit a pasid imádni fog (18+)
Tanulj újat!
Nem csak egyetlen pozícióban lehetséges az orális szex. Közelíts a párodhoz máshogyan, mint eddig!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az orális szex különböző technikai fogásait már végigzongoráztad, még mindig nem érdemes kijelentened, hogy te ezen a téren már semmit nem tanulhatsz.

Hiszen ugyanúgy, ahogy a közös együttlét során egészen más élményt eredményezhet egy érdekes szexpóz, itt is megéri új helyzetekkel próbálkoznod, mivel ez az aprócska változás szokásos mozdulataidat is más színben tüntetheti fel. Tudd meg, milyen helyzeteket vess be, ha szeretnéd, hogy párodnak egészen más élmény legyen ajkaid érintése!

Kényelmes kényeztetés

Ha a szokásos felállás helyett - amikor a párod az ágyon fekszik, te pedig fölé hajolsz - ezúttal alkalmazol egy fordulatot, minden más lesz. Ehhez neked kell az ágyra feküdnöd, azonban nem árt, ha a nyakadnál feltámasztod magad néhány párnával, hogy könnyebben közel férkőzhess a fókuszterülethez. Párod eközben felülről közelít hozzád, két oldalt melléd térdelve.

Mivel azonban a helyzetből adódóan ő az, aki több mozgásszabadsággal rendelkezik, ezt a pózt csak akkor érdemes kipróbálnotok, ha teljes mértékben megbízol benne, és nem tartasz attól, hogy a pasid kellemetlen helyzetbe hoz.

Még ebben az esetben is tisztázzátok azonban, hogy akármi rosszul sül el, azonnal jelzel neki, és abbahagyjátok a dolgot.

Ugyanis neked ebből a félig fekvő pózból kell párod péniszéhez hajolnod, és az egyetlen lehetőséged, hogy váratlan mozdulatait szabályozd, ha eközben a csípőjénél fogva tartod őt.

Mindazonáltal neki igen különleges gyönyört szerezhet ez a felállás, hiszen nemcsak érezheti, de a legapróbb részletekig láthatja is a mozdulataidat - ha előzetesen pontosan tisztáztátok a játékszabályokat, neked is kényelmes lesz a pozíció.

Szexpóz ABC
Ha szívesen kipróbálnál még több szexhelyzetet, nálunk biztosan találsz kedvedre valót. Akár a merészebb, akár a hagyományosabb helyzetek híve vagy, ha egy kis izgalomra vágysz, nézd meg a szexpóz ABC-t - itt az orális szexhez is találhatsz még több pózt.

Fordított helyzet

A 69-es póz többek között azért a pasik egyik kedvence, mert egészen más szögből érinti ilyenkor a péniszt a női nyelv. Ha azonban nem kimondottan szereted az orális szex kölcsönös fajtáját, nem muszáj teljes mértékben lemondanod a különleges fordított helyzetről. A felállás ugyanis anélkül is lehetséges, hogy a párod eközben szintén kényeztetne téged: akár fölé is hajolhatsz, mintha a jól ismert 69-es helyzetre készülnétek, csak nem kell egészen közel tolnod magad a fejéhez.

Bár biztos lehetsz benne, hogy szívesen gyönyörködik így is a popsid látványában, ha téged zavar, hogy ilyen furcsa szögből vehet szemügyre, más megoldást is választhatsz. Feküdj hasra mellette úgy, hogy a lábaid a feje felé legyenek, és csak a felsőtesteddel támaszkodj rá csípőtájékon, hogy az ajkaiddal kényelmesen a szerszáma közelébe férkőzhess.

Lehet, hogy ez a furcsa szög megnehezíti azt, hogy a fogaidat távol tarthasd partneredtől, éppen ezért érdemesebb lassabb mozdulatokkal próbálkoznod. Ha azonban változatos próbálsz lenni, és te is élvezed mindezt, párodnak is gyönyört okozhatsz.

Trónoló

Kiindulásként keress egy kényelmes fotelt vagy széket a lakásban, és tegyél meg minden óvintézkedést, hogy a szerelem ne hagyjon nemkívánatos nyomokat az értékes bútoron. Ezt követően ültesd le a pasidat, te pedig készítsd elő a legújabb szexpózt egy szemérmetlen felvezetővel. A székben ülő férfi előtt ugyanis muszáj egy sztriptízt lejteni, de, ha benned nem is ébred ilyen késztetés, akkor is kipróbálhatod: meglátod, aligha tudsz kitalálni valamit, amivel hatásosabban felizgathatnád. Ha még rajta is van néhány ruhadarab, mielőbb tegyél róla, hogy ezek ne foglalják a helyet, majd térdelj enyhén széttárt lábai közé, és térj a lényegre!

Számodra valószínűleg ez lesz a legkényelmesebb helyzetek egyike, hiszen, ha a szék széléhez húzódik párod, minden érzékeny pontjához gond nélkül hozzáférsz. Mivel azonban számára nem biztosít a póz túl nagy rálátást az eseményekre, nem árt, ha néha tartasz egy kis szünetet, amikor felveszed vele a szemkontaktust, és csak a kezeiddel izgatod. De feldobhatod ezeket a pillanatokat egy kis öltánccal is, így sem a látványra, sem az élményre nem lehet egy rossz szava sem a pasidnak.

Ezt is szeretjük