3 idegesítő női szokás a Facebookon, amitől kibukik a férfi

Jól gondold meg, hogyan használod a közösségi oldalt, mert akár el is riaszthatod álmaid férfiját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Néha úgy tűnik, a Facebook tulajdonképpen csak egy újabb felületet jelent, ami miatt a pasik felkaphatják a vizet.

Az ellenkező nem tagjai szerint a közösségi oldalon való tevékenységet illetően van néhány tipikus női szokás, amit nem lehet más szóval jellemezni, mint azzal, hogy idegesítő. Nézd meg mi az a három leggyakoribb dolog, ami kihozza a pasikat a sodrából!

Új állapot: kapcsolatban

Amikor még csak az első néhány találkozásokon vagytok túl, nem érdemes közhírré tenni a közösségi oldalakon, hogy kapcsolatban állsz. Egy-két heti randizás után nagyon korai kijelenteni, hogy bármiféle kötelék fűz össze titeket, hiszen egyikőtök sem tudhatja, hogyan alakulnak a dolgaitok a későbbiekben. Persze a legjobb barátnődnek elmondhatod, hogy hányadán álltok a pasival, de amíg meg nem állapodtok egymás mellett, jobb, ha nem állítgatod a státuszodat a Facebookon.

A pasiknak nehezebben megy az elköteleződés, mint a nőknek, ezért időt kell nekik hagyni, hogy eldöntsék, valóban belevágnak-e egy kapcsolatba, vagy sem. Ha nem szeretnéd elriasztani a kiszemeltedet, akkor ne verd rögvest nagydobra, hogy együtt jártok, mert ezzel úgy tűnhet, mintha teljesen kétségbe lennél esve. Ráadásul két hét ismeretség után még tényleg nem tudhatod, hogy van-e közös jövőtök, márpedig elég nevetséges lehet az, amikor hetente változtatod a kapcsolati státuszodat.

Édes kis semmiségek

Habár a szerelemes levelek ideje már régen lejárt, még mindig igazán kedves gesztus néhány romantikus sort leírni a párodnak.

A legidegesítőbb szokások, melyek tönkretehetik a kapcsolatot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezt teheted sms-ben, a hűtőre ragasztott kis cetlin, netán a számítógépében emlékeztetőként, vagyis minden olyan helyen, ahol csak ő láthatja. A Facebook-üzenőfal viszont egyáltalán nem ideális hely az ilyenfajta intim gesztusoknak, bármennyire is szeretitek egymást.

A szerelmes idézetek, szívecskék és a többi kedveskedés ugyanis csak rátok tartozik, nem pedig a háromszáz közös ismerősötökre pluszban, akik között főnökök, kollégák, ügyfelek is lehetnek. Egyrészt valószínűleg senki nem kíváncsi az életetek legapróbb intim részleteire, másrészt egy-egy kiírással zavarba hozhatod a kedvesedet - és nyilván erre vágyik a legkevésbé.

Megosztom és like-olom

A Facebook korszakában szinte kötelező az állandó jelenlét az oldalon, hogy azonnal megoszthasd másokkal, ha valami érdekeset vagy vicceset olvasol.

Mit üzen rólad a profilképed?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám ha minden egyes általad olvasott cikket, játékot, receptet, webáruházat like-olsz és megosztasz, azzal hamar mások idegeire mehetsz.

Nem elég, hogy elárasztod az üzenőfalat a sok sületlenséggel, de ha valóban valami nagyon érdekfeszítőt szeretnél kitenni, már senki nem fogja észrevenni. Ugyanez vonatkozik a játékokra is. Nagyon bosszantó, amikor este, rápillantva a Facebook-oldalra, szemet szúr a sok-sok játék és alkalmazás, amire meghívtál másokat. Lehetőleg próbáld magad korlátozni ez ügyben, és tényleg csak azokat a dolgokat oszd meg, amik valóban érdemesek rá.

Te mennyi időt töltesz naponta a Facebookon?

Ezt is szeretjük