18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 jel, hogy valamit rosszul csinálsz a szexben (18+)
És a megoldások
Olvass a jelekből! Vedd észre, ha a párod elégedetlen, és orvosold a problémát szexi tippjeink segítségével!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előfordul, hogy nem minden úgy alakul az ágyban, ahogy azt tervezted, azonban a férfi ilyenkor többnyire van olyan tapintatos, hogy hallgat. Ennek ellenére könnyű megérezni, ha az éjszaka nem egészen azt nyújtottad, amire partnered számított.

Természetesen, ahogy a mindennapokban sem hozhatod ki magadból állandóan a maximumot, úgy a szex sem lehet mindig tökéletes.

Melléfogások és gyengébben sikerült együttlétek mindenkivel előfordulnak, azonban, ha figyelsz a jól felismerhető jelekre, néhány tipikus bakit könnyedén elkerülhetsz. Ha pedig ennyivel is közelebb kerülhetsz egy gyönyörteli éjszakához, ami könnyek helyett boldogsághormont szabadít fel, akkor miért ne tennéd?

Hosszú menet

Az ideális együttlét valakinek két perc, másnak pedig akár egy egész éjszakán keresztül is eltarthat. Ha azonban párod kimondottan gyorstüzelő, mégis gyanúsan hosszú ideig elhúzódik a szeretkezés, akkor könnyen lehet, hogy valamit nem csinálsz jól. Persze nem minden hosszúra nyúló együttlét fullad szükségszerűen fűrészelésbe. Némi romantika szorult a férfiakba is, és ez nem csak nőnapon vagy neves évfordulók alkalmával szivároghat elő a kockásra gyúrt izomzat alól – ha egyáltalán eszébe jut, hogy miért is van bekeretezve a naptárban az a bizonyos dátum. Egy szokatlanul hosszúra nyúló szeretkezés alatt tehát nem kell feltétlenül kétségbeesned, és az ötödik perc után tanácstalanul faggatni kedvesed, hogy vajon mi lehet a baj. Ha párod éppen olyan hangulatban van, hogy szeretne kicsit hosszabban elmerülni bájaidban, egyszerűen csak dőlj hátra, és élvezd a kényeztetést, ha azonban a hosszúra nyúló menet alatt gyanúsan kedvetlen, és mozgása egyre gépiesebbé és érzéketlenebbé válik, akkor jobb, ha cselekszel.

A megoldás

Ne hagyatkozz mindenben a partneredre! A tökéletes szexhez neked is alaposan meg kell mozgatnod az izmaidat, és nem csak akkor, ha lovagló pózban szeretkeztek. A csípőd és a combod mellett ugyanis a hüvelyedet, vagyis a PC-izmaidat is mozgathatod szex közben, amivel mindkettőtök számára sokkal élvezetesebbé teheted az együttlétet. A gyors mozdulatok helyett váltsatok inkább lassabb, mélyebb ritmusra, és amikor párod benned van, húzd össze izmaidat, mintha magadhoz próbálnád láncolni. Ezzel nemcsak hüvelyed átmérőjét csökkentheted hirtelen és izgatóan, de némileg az alakját is megváltoztatod, amivel még nagyobb gyönyört okozhatsz partnerednek. Végezd ezeket a mozdulatokat lassan, összhangban szeretkezésetek ritmusával, és ezúttal biztos lehetsz benne, hogy nem fog túl sokáig elhúzódni az együttlét.
 

Ki az úr az ágyban?

Ha párod alapvetően nem az az irányító típus, mégis azon kapod magad, hogy az ágyban egy idő után rendre föléd kerekedik, és gyorsan véget vet a dolgoknak, akkor nem biztos, hogy minden rendben van a nemi életetekkel. Előfordulhat, hogy partnerednek egyszerűen csak gyorsabb ritmusra van szüksége a gyönyör eléréséhez, mint ami tőled telik, de persze az is lehet, hogy nem tudod eléggé felizgatni szex közben.

A megoldás

Egy kis változatosság sosem árt. Ne feledkezz meg arról, hogy a pasinak sem csak egyetlen erogén zónája van. Ha szeretkezésetek mindig ellaposodik egy idő után, amikor te vagy a nyeregben, akkor két választásod van, hogy egy kicsit feltüzeld a párodat: nyúlj magadhoz vagy hozzá! A lovagló póz nem feltétlenül jelenti azt, hogy nyílegyenes derékkal kell mozgolódnod párod ölében. Hajolj hozzá közelebb, és csókolgasd, harapdáld a nyakát vagy a mellbimbóit. Előfordulhat azonban, hogy partnered nem nagyon lelkesedik az ilyen gesztusokért. Ha erogén zónái kevésbé érzékenyek, akkor a lehető legjobb módszer arra, hogy izgalmát fokozd, ha saját magadat kényezteted. Cseppet sem kell tehát szégyenkezned azért, ha csiklód simogatásával juttatod magad közelebb a csúcshoz, a legtöbb férfit ugyanis kifejezetten gyönyörrel tölti el a jelenet, amikor egy nő férfiasságán lovagolva okoz magának örömöt.

Orális kudarc

Tévedni emberi dolog, fogazni azonban nem. Ezt minden nő tudja, aki ajkával a bozótosból előmeredő csúcs felé közelít, úgyhogy ezúttal nem is ez a baki áll a reflektorfényben. Sokkal inkább az a kellemetlen helyzet, amikor minden stimmelni látszik, a merev szerszám azonban mégis egyre puhábbá lesz ajkad szorgos tevékenysége nyomán. Hidd el, ez a helyzet párodnak legalább annyira kellemetlen, mint neked, egy bizonyos szinten túl azonban a férfi nem tud parancsolni vágyának, és nemtetszését akaratlanul is tudtodra adja. A kudarc több okból is bekövetkezhet. A legvalószínűbb, hogy szorgos tevékenységed közepette véletlenül meghúztál néhány szőrszálat a kezeddel, vagy minden óvatosságod ellenére megkarcoltad a fogaddal pénisze hegyét.

A megoldás

Ami nem megy, azt jobb, ha nem erőlteted. Tartsatok egy kis szünetet, amíg mindkettőtök zavara enyhül, és addig is tisztázzátok a problémát.

Ha tényleg csak egy véletlen balesetről van szó, akkor néhány viccel könnyen elveheted a dolog frusztráló élét, ha azonban komolyabb technikai problémáról van szó, akkor ragadd meg az alkalmat, és alaposan faggasd ki párodat, mire vágyik odalent.

Ha partnered útmutatása mellett szívesen olvasnál írásos útbaigazítást is az orális szex rejtelmeiről, akkor kattints ide, és ismerd meg a legprofibb technikákat!
Ezt is szeretjük