3 figyelmeztető jel, hogy a barátnőd ráhajtott a párodra
A veszély közelebb lehet, mint gondolnád. Lehet, hogy egy álságos barát dönti romba a kapcsolatotokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melyik nő nem beszél sokat a párkapcsolatáról? Ki nem szereti épp a barátnőivel kitárgyalni - olykor netán a legintimebb részletekig is - a párja dolgait? Hiszen erre valók a csajos dumapartik, ilyenkor lehet hasznos tanácsokat is begyűjteni mások tapasztataiból.

Fokozott figyelem

Arra mindig figyelj fel, ha a barátnőid egyike különös intenzitással kérdezget a pasidról. Jól megvagytok együtt? Mi a kedvenc étele? Milyen vele az ágyban? Azaz állandóan ilyen és hasonló dolgokról faggatózik.

Pláne gyanús, ha folyton az érzéseidet firtatja, és minden konfliktusnál az exeddel példálózik: ő bezzeg mennyivel belátóbb és megértőbb volt.
Sajnos a gyanútlan nők döntő többsége szívesen önti ki őszintén a lelkét, és bizony elmond ilyenkor olyan részleteket is, melyekből később netán baj lehet.
A pasidra vadászó barátnő taktikusan gyűjti ugyanis az információmorzsákat, ne legyen kétséged, ezeket alkalomadtán biztosan felhasználja majd ellened.

Meglepő és túlzó törődés

Ne téveszd szem elől azt se, ha a közös bulikon valamelyik barátnőd feltűnően sokat sürgölődik a párod körül. Italt hoz neki, papírzsebkendőt ad, és órákig képes ott ácsorogni a férfiszakaszban, hogy csodálattal hallgassa a focihíreket, számítógépes játékokról szóló elemzéseket, munkahelyi sztorikat.

Milyen belevaló nő, nagyon jól lehet beszélgetni vele, mondja majd neked hazafelé a pasid, akinek fel sem tűnt, hogy a barátnőd legfeljebb kérdezgetett, és őt beszéltette. Kezdj el gyanakodni akkor is, ha az illető hölgy váratlanul felugrik hozzátok azzal a könyvvel, amit korábban megígért a párodnak, a közös programon készült fényképekkel, netán egy tálca süteménnyel, ami teljesen véletlenül a pasid kedvence. Különösen veszélyes a helyzet, ha ezeket a villámlátogatásait akkorra időzíti, amikor te biztosan nem vagy otthon.

Furcsa, közös programok

Ugyanez a barátnőd hirtelen elkezd érdeklődni a kosárlabdázás, netán teniszezés, testépítés, avagy kocogás iránt, azaz épp azzal a sporttal kezd egészségesebb életet élni, ami a párod időtöltése is, így persze folyton összefutnak.
Állandóan arra sétáltatja a kutyáját, amerre ti is jártok? Mindig akkor toppan be a pasid munkahelyéhez közeli kávézóba, amikor pont egy asztalhoz keveredhet a pároddal? Kereket kell cserélni a kocsiján, és mást nem tud megkérni erre, csakis az elvileg hozzád tartozó férfit? Vírus támadja meg a számítógépét, amit kizárólag a te párod tud eltávolítani onnan?

Természetesen vannak ártatlan helyzetek, fatális véletlenek. Ha azonban kettőnél több ilyen adódik egy hónapon belül, nem az égiek különös összjátékáról van szó. Sokkal inkább eleve elrendelésről, azaz arról, hogy a barátnőd tudatosan sző hálót.
Mindig a szemednek és a megérzéseidnek higgy, ne a magyarázatoknak.

Légy résen, lépj közbe időben!

Természetesen nem minden barátnő csábító, és nem minden férfira lehet lecsapni. Az vihető, aki csábulásra kész, és az ármánykodik, aki valójában sosem volt igazi lelki társ. Bánkódnod egyik után sem kell.

Amit azonban érdemes megfontolnod: mindig válogasd meg, kinek tárod fel a legféltettebb titkaidat! Ugyanígy ne fogadj meg automatikusan minden tanácsot, pláne azt ne, hogy már az első ártatlan konfliktus után dobd ki a párodat.

A bulikon ne hagyd teljesen magára a pasidat, néha te is belehallgathatsz a férfibeszédbe, alkalomadtán pedig te is járhatsz a munkahelye közelében, és olykor neked sem árt edzőcipőt húznod. Ne engedd meg tehát, hogy két teljesen különálló életet éljetek, jó, ha vannak külön programjaitok, ám legyen átjárásotok is ezekbe.
Ha pedig arra gyanakszol, hogy valamelyik barátnőd kinézte magának a pasidat, tisztázd ezt vele. Néha elég egyébként az is, ha ilyenkor hosszasan beszélsz neki arról, milyen nagyon boldogok vagytok ti együtt.

OLVASD EL EZT IS!

no szomoru
  • párkapcsolati probléma
  • családállítás

- Véletlenül tudtam meg, hogy csal a párom

Ezt is szeretjük