18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 csajos tipp, amivel te lehetsz a legjobb az orális szexben (18+)
Tudd meg, hogyan teheted az orális szexet feledhetetlenné a pasi számára úgy, hogy te is élvezd a gyönyörét!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orális szex elmaradhatatlan kelléke az elmélyült vagy éppen vad együttlétnek. Nem mindegy azonban, hogy hogyan csinálod. Ha szeretnéd feledhetetlen élményben részesíteni párodat, vesd be a legizgatóbb technikákat, melyekkel garantáltan a csúcsra repítheted!

Ha te élvezed, együtt élveztek

A pasi imádja az orális szexet, de nem mindenáron. A különleges gyönyör mellett legalább olyan fontos számára az, hogy te is örömödet leld abban, amit csinálsz.

Ha csak azért hajolsz párod ölébe, mert tudod, hogy számára az együttlét nem teljes értékű orális szex nélkül, nem biztos, hogy emlékezetesen örömteli lesz számára az élmény, hiszen nem csak a tökéletes szájtechnikán múlik a gyönyör.

A legnagyobb kéjt azzal okozhatod számára, ha élvezed a szájmágiát, hiszen nemcsak az fontos, hogy abban leld örömöd, amikor rád kerül a sor, de az a legjobb, ha már az felizgat, hogy párodat kényezteted.

Ha látja az arcodon, hogy élvezettel bűvölöd szerszámát, dupla gyönyört okozhatsz neki.

Természetesen egyénenként változó, hogy ki hogyan viszonyul ehhez a témához, ám, ha sikerül levetkőznöd gátlásaidat, akkor nem csupán párodnak, de magadnak is élvezetet nyújthatsz azzal, hogy minden egyes rezdülését figyeled, és tudod, hogy a te mozdulataid miatt válik egyre sebesebbé a lélegzete.

Fontos!
Ha viszolyogsz a szájmunka gondolatától, mielőtt belefognál, tisztázd magadban, miért érint kellemetlenül ez a fajta gyönyörkeltés. Ha végképp nem sikerül ellazulnod annyira, hogy élvezetet találj benne, próbálj segítséget kérni partneredtől, vagy válaszd a kényeztetés egyéb módjait, hiszen számos lehetőség van arra, hogy kölcsönösen élvezhessétek az együttlétet.

Keresd az érzékeny pontokat!

Amióta Ernest Grafenberg professzor az 1950-es években felfedezte a G-pontot, számtalan egyéb kéjzóna született a női és a férfitesten egyaránt. Ha nem is biztos, hogy az összes zóna létezik, amit a szexuális irodalom emleget, annyi bizonyos, hogy az emberi testen számos pont található, mely akár a puszta érintésre is rögtön beindul. Párod sem kivétel ez alól.

Izgasd az egész testét!

Bár a szexben sokszor a nemi szervek kapják a főszerepet, különleges élménnyel ajándékozhatod meg a pasit, ha nemcsak a szerszámára figyelsz, hanem a testén található összes erogén zónát a legvégsőkig izgatod. Ha már kellőképpen próbára tetted a türelmét, a lényegre térhetsz, azonban fontos, hogy a kutatást a szerszám esetében is folytasd.

Fedezd fel a pénisz rejtett pontjait!

A férfi nemi szerven is vannak apró erogén területek: bár alapvetően a pénisz elülső oldalán, a makk alatt található fitymafék, valamint maga a szerszám csúcsa reagál a legjobban az izgatásra, minden pasinál léteznek olyan titkos pontok és mozdulatok, melyekkel pillanatok alatt a mennyekbe repítheted.

Vesd bele magad az izgalmas kísérletbe, és érezz rá párod kedvenc orális technikájára, melyről talán még ő maga sem tudott! Nem kell semmi mást tenned, csak figyelned a visszajelzéseket, az arcát és a lélegzetvételét. Ha követed tippjeinket, és azt tapasztalod, hogy valami különlegeset adsz, többé az sem lesz számodra kérdés, hogyan lehet élvezni az orális szexet. Az aktus így az érzékszervek találkozása lesz, egy különleges kommunikáció a szexuális jelbeszéddel.

Pornós technikák

Kitől leshetsz el olyan apró trükköket és technikákat, amelyekkel az egekbe repítheted a pasidat? Természetesen a profiktól. Nem feltétlenül kell rajonganod a szexfilmekért, de, ha különleges technikákat szeretnél megismerni, a felnőttfilmek még akkor is szolgálhatnak újdonsággal, ha nem vagy tapasztalatlan az orális szex terén.

Bár akad néhány film, ami a visszafogottabb női ízlésvilágba is belefér, a pornó nagy általánosságban egy hatalmas fantáziabirodalom, melyet a férfiak szexuális képzeletvilága teremt meg: a szexfilmekben az van, amit ők akarnak látni, méghozzá olyan leplezetlenül, ahogy a valóságban nemigen esik meg velük. Ha tehát szeretnél tökéletes élményt nyújtani párodnak, bátran meríts az ízlésesebb pornós technikákból.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Légy tisztában azzal, hogy ezeknek a képeknek sokszor nincs sok közük ahhoz, amire a pasik a barátnőjüktől vágynak a hálószobában. Nem kell tehát arra törekedned, hogy az ízléstelen technikákat is elsajátítsd: csak azokból a részletekből meríts ihletet, amelyek merészek bár, de el tudod képzelni, hogy te is élvezettel megvalósítsd őket.

Ezt is szeretjük