3 árulkodó jel, hogy a pasid félre fog lépni
Mit akar üzenni neked?
Néhány előjel nem a szeretőről árulkodik, inkább neked szól. Tudd meg, milyen problémára utalnak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megcsalások egy részét nem az alkalom szüli egy alkoholmámoros éjszakán, sokkal inkább a kapcsolat negatív irányú változásai, ami pedig többnyire nem egy emberen múlik. Mielőtt azonban a szakítás vagy a folytatás kínos kérdésének latolgatásával kellene szembesülnöd, a hűtlenséget még a megelőző szakaszban elkerülheted.

Hiszen a kapcsolat negatív dolgai mindkettőtökre hatással vannak, így a jelek alapján, melyek már utalnak arra, hogy párod talán másfelé is kacsintgatna, azt is kiderítheted, közöttetek mi lehet a probléma.

Hirtelen testet épít

A pasid csak hírből ismerte a diétákat, és a sporthoz is a hétvégi meccsközvetítések erejéig volt köze, most pedig egyszer csak minden energiáját a teste szépítésére fordítja? Nem érdemes egy legyintéssel elintézned újdonsült szenvedélyét, ez ugyanis az első jele lehet annak, hogy valami nincs rendben közöttetek. Ha pedig figyelmen kívül hagyod, egyre mutatósabb vonalaival könnyen lehet, hogy más nőket próbál majd elcsábítani.

Mit akar üzenni?

A hirtelen fogyókúra arra utalhat, hogy párod elhanyagolva érzi magát. Ahogy te morogni kezdesz, ha a figyelmét hiányolod, ő így jelzi feléd, hogy úgy gondolja, az egyéb elfoglaltságaid mellett nem ártana észrevenned őt is, mint férfit. Ha tehát a pasid intenzív alakformálásba kezdett, netán a ruhatárát is divatosabbra cserélte, szentelj a korábbinál nagyobb figyelmet neki, és ne csak a rutinszerű szófordulatokkal.

Néhány apró, spontán meglepetés mellett az lehet a leghatásosabb, ha a férfiúi hiúságát veszed célba, és érezteted vele, hogy tetszik neked, sőt, izgatónak találod. Persze abban az esetben, ha már régóta emlegeted neki, hogy nem ártana némi testedzés, könnyen lehet, hogy csak megérett benne az elhatározás, anélkül, hogy a megcsalás lehetősége felötlött volna benne.

Sok új női ismerős

Az újabbnál újabb női nevek, melyeket párod a legtermészetesebb lazasággal említ neked, szintén aggodalomra adhatnak okot. A hirtelen ismerkedési láz még nem jelent egyet azzal, hogy egyikük már valószínűleg a szeretője is, de, ha nem teszel valamit, ez is bekövetkezhet.

Mit akar üzenni?

A felszaporodott nőbarátokat is értelmezheted feléd intézett, tudat alatti üzenetként, az ismerkedési láz hátterében ugyanis minden bizonnyal az áll, hogy párod új impulzusokra vágyik.

Ez nem jelenti azt, hogy rögtön az utódodat keresi, egyszerűen arról van szó, hogy az utóbbi időben valószínűleg kevés közös programban volt részetek. Ám azt sem árt, ha végiggondolod, hogy vajon a biztos kapcsolat kényelme miatt nem feledkeztél-e meg arról, hogy partnered továbbra is szívesen látna ugyanolyan szexinek, mint amikor megismert. Mindenesetre a vádaskodás helyett sokkal jobb, ha átbeszélitek, ki mit hiányol a viszonyotokból, és ezt követően közös erővel próbáltok meg változtatni. Ha pedig a szexibb módszerek híve vagy, villantsd meg újra csábító énedet, így kedvesednek sem lesz szüksége arra, hogy más nők figyelmében sütkérezzen.

Egyre több a pasibuli

Ha partnered újabban minden szabadidejét a haverokkal tölti, és már abból sem csinál lelkiismereti kérdést, ha a beígért éjfél helyett csak pirkadatkor esik be melléd az ágyba, könnyen lehet, hogy attól sem áll messze, hogy más karjaiba meneküljön.

Mit akar üzenni?

Az, ha párod már otthonról is menekül, egyértelműen komoly bajra utal, de még nem jelenti azt, hogy már szerető is van a képben. Hasonló helyzetben elképzelhető, hogy kedvesed azért keresi a barátaival a programokat, mert feleslegesnek érzi magát az életedben, vagy meghitt törődés helyett többnyire csak szurkálódó megjegyzéseket kap tőled, és erre tudat alatt szeretné felhívni a te figyelmedet is.

Ha ez a helyzet, mielőbb beszéljétek át a dolgokat, és az esetleges régi, eltemetett konfliktusokat is simítsátok el. Amennyiben tehát szeretnéd, hogy újra jól érezze magát otthon, a már megint késtél jellegű szemrehányások helyett próbáld a valódi problémákat megoldani!

Ezt is szeretjük