Mit ígérnek a csillagok tavaszra?
Szerelmi horoszkóp április végéig
Forró éjszakákat vagy a nagy ő felbukkanását várhatod áprilisra? Horoszkópunk elárulja!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csillagok minden jegy számára erős érzelmi hullámokat ígérnek, kinek szenvedély és szerelem, kinek veszekedések és problémák formájában.

Tudni szeretnéd, te mire számíthatsz a szerelemben áprilisban? Horoszkópunkból minden kiderül!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Bár a tavasz a szerelmespárok ideje, úgy érzed, hogy partnereddel már nem vagytok egy hullámhosszon. Valami megváltozott közöttetek, emiatt pedig nem értetek egyet szinte semmiben. A ki nem mondott problémák miatt áprilisban főként a feszültségé lesz a főszerep kapcsolatotokban, de a hónap végén még egy halvány reménysugárba kapaszkodva újraértékelitek szerelmeteket. Még szingli vagy? Ebben a hónapban könnyed flörtök és kalandok tarkítják a mindennapjaid. Olyan férfiakkal ismerkedhetsz meg, és olyan dolgokat élhetsz át, melyekről eddig még csak nem is álmodtál. Te pedig kapva kapsz a kínálkozó lehetőségeken.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegy szülötteként az április a te hónapod. Érzelmileg nagyon kiegyensúlyozott vagy, párkapcsolatod minden perce a harmóniáról szól. Szerelmed most a lehető legnagyobb lángon ég, úgy érzed, hogy a föld felett lebegsz jó pár méterrel. Még az egyedülállók táborát erősíted? Áprilisban végre rád mosolyog a szerencse a szerelem terén. A sok könnyed flört után több potenciális jelölt is nálad kopogtat, kedvedre válogatsz közöttük, ám egyikőjükben sem találod meg azt, amit kerestél. Végül rájössz, hogy a boldogság végig az orrod előtt volt, csak a szemellenződ miatt nem láttad meg.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként kiegyensúlyozott hónapnak nézel elébe. Az állandó veszekedéseket végre magad mögött hagyod, a felmerülő problémákra is sikerül megoldást találnotok a pároddal. Azonban ahhoz, hogy ez az összhang és megértés tartós maradjon, rengeteg türelemre van szükséged. Még nem talált rád a szerelem? Valószínűleg az a probléma, hogy görcsösen szeretnéd felhívni magadra az ellenkező nem figyelmét. Minden szembejövő férfiban a férjet és családapát látod, ezzel pedig elüldözöl magad mellől a lehetséges jelölteket. Erre olyasvalaki hívja fel a figyelmed, akinek adsz a szavára, ezáltal pedig végre észreveszed az ajtód előtt toporgó szerelmet.

Szerelmi számmisztika

Nem csupán a csillagok árulkodnak arról, hogy mi minden vár rád a szerelemben. A számmisztika segítségével is könnyedén bepillanthatsz a jövőbe.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a Rák jegyében születtél, már az elmúlt hónapok is kizárólag a szerelemről szóltak, azonban a boldogság áprilisban csak tovább fokozódik. A harmónia és egyetértés teljes a pároddal, mindketten ugyanarra vágytok, emiatt kapcsolatotok újabb mélységekbe ereszkedik le. Talán még a házasság gondolata is felmerül bennetek. Szingliként éled napjaid? Akkor az április nem a te hónapod lesz. Egy laza flört nem úgy sikerül, ahogy tervezted, ezért nagyon sebezhető, érzékeny vagy. Elmegy a kedved az új emberek megismerésétől, visszautasítod a kínálkozó lehetőségeket.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Eljött az idő, amikor kénytelen vagy szembenézni párkapcsolati problémáiddal. Végre ki mered mondani, ami már jó ideje nyomja a lelked, őszintén beszélsz partnereddel a felmerülő nehézségekről. Ettől újra visszazökken kapcsolatotok a rendes kerékvágásba, és olyan szenvedély lobban fel közöttetek, melyre még a kapcsolatotok kezdetén sem volt példa. Egyedülállóként tengeted mindennapjaid? A flörtpartnerek száma végtelen, azonban ezek az ismertségek felszínesek, nem tartanak sokáig. Viszont olyan magabiztossággal és merészséggel ruháznak fel, hogy, amikor a szőke herceg megérkezik, önbizalmaddal egy pillanat alatt leveszed a lábáról.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Korántsem vagy olyan szende, mint ahogyan azt gondolják rólad. Bár boldog párkapcsolatban élsz, mégis egy tiltott kaland felé kacsintgatsz. Ez azonban ahelyett, hogy kudarcra ítélné szerelmeteket, inkább még jobban felkorbácsolja a szenvedélyt partneredben, mert megijed, hogy elveszít. Még nem talált meg a szerelem? Már nem kell sokáig várnod, mert menthetetlenül utolér a nagy ő egy jóképű idegen formájában. Szinte fenekestül felforgatja az életed, romantikában és szenvedélyes flörtben nem lesz hiány. Nem bánod a kényeztetést, mert úgy érzed, ez már régen kijárt neked.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként párkapcsolatod szilárd alapokon áll, de úgy érzed, hogy a boldogság nem teljes. Emiatt sokkal több közös programot szervezel a pároddal, így a ki nem mondott problémák is felszínre kerülnek. Szerencsére a hosszú beszélgetések eredményesek, még közelebb kerültök egymáshoz a partnereddel. Egyedülálló vagy? Élvezed a szabadságot, a független flörtölést. Képtelen vagy lekötni magad, inkább sütkérezel a rajongóid elismerő tekinteteiben. A hónap végén egy olyan személy bukkan fel az életedben, aki elvárásaidnak pontosan megfelel, sok forró éjszakát töltesz vele együtt teljes kötetlenségben.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Már egy ideje azzal nyugtatod magad, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de a hónap közepére kiderül, már nem tudjátok helyrehozni az elkövetett hibákat. A fájdalmas kiábrándulás teljesen összetör, azonban barátaidnak hála hamar sikerül túltenned magad az elváláson. Szingliként habzsolod a férfiakat, amin környezeted csak csodálkozni tud. Szexuális energiáid az egekben vannak, vad és forró éjszakákra vágysz, melyekhez könnyedén megtalálod a partneredet. Azonban, amikor egy jóképű idegen kikosaraz, újraértékeled a hónap eseményeit. Lehet, hogy ő más, mint a többiek?

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként hajlamos vagy minden problémát a másikra hárítani, pláne akkor, ha a párkapcsolatodról van szó. Azonban áprilisban rájössz, hogy ez korántsem megoldás a jelen helyzetedben, így magadban keresed a hibát, nem pedig a partneredben. Ezzel sok eddigi nehézség okára fényt derítesz, és így pároddal még erősebbé válik egymás iránti elkötelezettségetek. Még a nagy őre vársz? Kezdetben úgy tűnik, hogy meg is találtad, a föld felett jársz méterekkel. Azonban a hirtelen öröm hamar elmúlik, de nem bánkódsz emiatt, mert a felkavart állóvízbe egy olyan személy ugrik be utánad, akire már régóta vártál.

Ez vár rád a párkapcsolatodban
Szeretnél hosszabb távú előrejelzést a párkapcsolatodat illetően? Kapcsolati számmisztika szolgáltatásunkkal mindenre fényt deríthetsz!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a lexikonban keresnénk a boldogság meghatározását, a te fényképed szerepelne benne. Csordultig vagy szerelemmel, nem hagyod, hogy ezt az idilli összképet bármi is elrontsa. Pedig lesznek irigyeid, akik megpróbálnak keresztbe tenni a kapcsolatodnak, de hősiesen állod a sarat, nem találnak fogást rajtad. A szinglik táborának oszlopos tagja vagy? Valószínűleg azért, mert túlzottan magasan hordod az orrod, és emiatt az erősebb nem képviselői nem mernek nálad kezdeményezni. Ez azonban csak álca a részedről, valójában csak olyasvalakire vágysz, aki van annyira férfi, hogy levegyen a lábadról.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Összhang és egyetértés. Áprilisban ez a mottód a szerelem terén. A problémák és viták messziről elkerülnek a pároddal, a mindennapok szinte már unalmas egyhangúságban telnek számotokra, egészen a hónap közepéig, amikor is a levegő felforrósodik közöttetek, és olyan szenvedély uralkodik el a kapcsolatotokban, amilyenre még nem volt példa. Magányos vagy? Nos, már nem sokáig, mert egy bizonyos személy olyan szexuális energiákat szabadít fel benned, amilyet még sosem éreztél. A nap minden percében érzékinek és vonzónak érzed magad tőle, még akkor is, ha kopott mackónadrágban és kinyúlt pólóban heverészel otthon.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Úgy úszol a boldogságban, mint hal a tengerben. Élvezed a közös programokat, melyeket a párod szervez. Minden a lehető legnagyobb rendben működik a kapcsolatodban, egyetlen apró szépséghiba sem üti fel a fejét. Egyedülállóként is a szórakozás mellett teszed le a voksod. Minden baráti buli középpontja te vagy, hihetetlenül jól szórakozol, azonban a flörtölés nem megy, mert, aki első látásra nem tökéletes, azt már rögtön várólistára küldöd. Pedig álmaid férfija csak egy karnyújtásnyira van, ha jobban kinyitod a szemed, rögtön meglátod őt.

Ezt is szeretjük