7 imádnivaló húsvéti képeslap a neten
Ha meglepnéd szeretteid, érdemes ezek közül választani.

Dia

A Régiképeslapok.hu oldalon olyan hagyományos, de elektronikus úton továbbítható képeslapokat találsz, melyek néhány évtizeddel ezelőtt nagy népszerűségnek örvendtek, manapság azonban nem kaphatók. A csiberuhába öltözött gyerekeket ábrázoló lap a kedvencünk - többek között ez is ingyen küldhető el az oldalról.A képeslapot itt találod. »
A Régiképeslapok.hu oldalon olyan hagyományos, de elektronikus úton továbbítható képeslapokat találsz, melyek néhány évtizeddel ezelőtt nagy népszerűségnek örvendtek, manapság azonban nem kaphatók. A csiberuhába öltözött gyerekeket ábrázoló lap a kedvencünk - többek között ez is ingyen küldhető el az oldalról.

A képeslapot itt találod. »

Dia

A Bluemountain.com képeslapküldő weboldalon színvonalas képeslapok között válogathatsz. Ez a színes, lágy gitárzenével kísért, gyönyörű, animált képeslap azonnal elnyerte a tetszésünket - és ez még csak egy a csodás lapok közül. Az oldal sajnos fizetős, jó hír viszont, hogy regisztráció után 14 napig ingyen küldhetsz képeslapokat, korlátlan mennyiségben.A képeslapot itt találod. »
A Bluemountain.com képeslapküldő weboldalon színvonalas képeslapok között válogathatsz. Ez a színes, lágy gitárzenével kísért, gyönyörű, animált képeslap azonnal elnyerte a tetszésünket - és ez még csak egy a csodás lapok közül. Az oldal sajnos fizetős, jó hír viszont, hogy regisztráció után 14 napig ingyen küldhetsz képeslapokat, korlátlan mennyiségben.

A képeslapot itt találod. »

Dia

Előfordul, hogy a húsvéti nyúl is elfárad, vagy éppen akkor tud szabadságot kivenni, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Szerencsére egy jó medvebocsra ilyenkor lehet számítani - a magyar nyelvű e-card.hu oldalán legalábbis. Az egyszerű, de annál megnyerőbb képeslapot - sok más lappal egyetemben - regisztráció nélkül, ingyen küldheted el.A képeslapot itt találod. »
Előfordul, hogy a húsvéti nyúl is elfárad, vagy éppen akkor tud szabadságot kivenni, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Szerencsére egy jó medvebocsra ilyenkor lehet számítani - a magyar nyelvű e-card.hu oldalán legalábbis. Az egyszerű, de annál megnyerőbb képeslapot - sok más lappal egyetemben - regisztráció nélkül, ingyen küldheted el.

A képeslapot itt találod. »

Dia

Kíváncsi vagy, hogyan érzi egy tojás magát, amikor megszabadítják a lelkétől, és tavaszi frissességgel töltik fel? Látogass el az ecardica.com képeslapküldő weboldalra, ott megtudhatod! E humoros húsvéti üdvözlet mellett további mókás lapokat találsz, melyekkel ingyen, regisztráció nélkül küldheted el jókívánságaidat.A képeslapot itt találod. »
Kíváncsi vagy, hogyan érzi egy tojás magát, amikor megszabadítják a lelkétől, és tavaszi frissességgel töltik fel? Látogass el az ecardica.com képeslapküldő weboldalra, ott megtudhatod! E humoros húsvéti üdvözlet mellett további mókás lapokat találsz, melyekkel ingyen, regisztráció nélkül küldheted el jókívánságaidat.

A képeslapot itt találod. »

Dia

Mindig is foglalkoztatott, hogy hogyan születik a hímes tojás? Látogass el a Funny-ecards.com-ra, válaszd ezt a képeslapot, és meglátod! Az oldalról ingyen küldhetsz humoros és igényes képeslapokat, ráadásul még regisztrálnod sem kell hozzá.A képeslapot itt találod. »
Mindig is foglalkoztatott, hogy hogyan születik a hímes tojás? Látogass el a Funny-ecards.com-ra, válaszd ezt a képeslapot, és meglátod! Az oldalról ingyen küldhetsz humoros és igényes képeslapokat, ráadásul még regisztrálnod sem kell hozzá.

A képeslapot itt találod. »

Dia

Apa, tudod, mi a legjobb a húsvéti fészekben? Hogy így nem kell lenyírnod a füvet - áll a Plaxo.com egyik ötletes húsvéti képeslapján. Ha a romantikus, kedves képeslapok helyett inkább a humoros üdvözleteket választanád, érdemes ellátogatnod az oldalra. A küldés regisztrációhoz kötött, az első 30 napban azonban ingyen küldhetsz képeslapokat, korlátlan mennyiségben.A képeslapot itt találod. »
Apa, tudod, mi a legjobb a húsvéti fészekben? Hogy így nem kell lenyírnod a füvet - áll a Plaxo.com egyik ötletes húsvéti képeslapján. Ha a romantikus, kedves képeslapok helyett inkább a humoros üdvözleteket választanád, érdemes ellátogatnod az oldalra. A küldés regisztrációhoz kötött, az első 30 napban azonban ingyen küldhetsz képeslapokat, korlátlan mennyiségben.

A képeslapot itt találod. »

Dia

Ha igazán igényes képeslapokkal lepnéd meg szeretteidet, és ezért hajlandó is vagy áldozni egy keveset, akkor látogass el a Katie's Cards weboldalra. Regisztráció után mindössze 1800 forintért egy éven keresztül korlátlan mennyiségben küldhetsz szebbnél szebb képeslapokat - közöttük ezt a kedves darabot is, mellyel kiscsibék által továbbíthatod jókívánságaidat.A képeslapot itt találod. »
Ha igazán igényes képeslapokkal lepnéd meg szeretteidet, és ezért hajlandó is vagy áldozni egy keveset, akkor látogass el a Katie's Cards weboldalra. Regisztráció után mindössze 1800 forintért egy éven keresztül korlátlan mennyiségben küldhetsz szebbnél szebb képeslapokat - közöttük ezt a kedves darabot is, mellyel kiscsibék által továbbíthatod jókívánságaidat.

A képeslapot itt találod. »
Ezt is szeretjük
Szerző: Mondovics Pálma
Fotó: