Tippek az ünnepi asztalra - spórolj az idővel!

Most bemutatunk néhány gyakorlati ötletet, mellyel lerövidítheted a konyhában sütés-főzéssel töltött időt! Próbáld ki te is! (x)

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb ünnepi ebéd vagy vacsora kötelező első fogása a húsleves! Semmiképpen se dobd ki a levesben finomra főtt húsfélét, kínáld Globus Ínyenc mártással! Ez a majonéz alapú, gazdag ízvilágú mártás krémessé teszi a kissé száraz főtt húst, az uborka és snidlingdarabok feledhetetlen, pikáns íze pedig kiváltja a savanyúságot.

Ezzel az egyszerű ötlettel újszerű ünnepi fogást varázsolhatsz az asztalra anélkül, hogy plusz fél órát kellene töltened egy megfelelő kísérő öntet előkészítésével.

Egyszerű ételek új köntösben

A hazai menükből ritkán hiányzik a rántott hús vagy a rántott sajt, rántott zöldség, hiszen ezek a rántott ételek a magyar gasztronómia alapját képezik. Legtöbbször csirkét, pulykát, disznókarajt tálalunk rántva, ehhez pedig köretként sült burgonyát, krumplipürét vagy rizst adunk.

Ha nem szeretnél hosszú perceket bíbelődni a szokásos tartármártás elkészítésével, ha a klasszikus szószok mellett pikánsabb ízekre vágysz, akkor próbáld ki a Globus Ínyenc mártást! Ez egy krémes, majonéz alapú mártás, a benne lévő snidling- és uborkadarabok kellemesen pikánssá varázsolják a megszokott ízeket.

A vegetáriánusok sokszor arról panaszkodnak, hogy a hagyományos ünnepi ebédeken kizárólag a rántott sajtot és a rántott zöldségeket kínálják a számukra. A rántott karfiolt, gombát vagy cukkinit készítheted chilis, fűszeres bundában, az ízeket pedig a megszokott tartármártás helyett megbolondíthatod Globus Ínyenc mártással, adhatsz rántott füstölt sajtot párolt zöldségekkel és Globus Ínyenc mártással. Így nem kell többféle fogást elkészíteni a vendégségre, mégis mindenki találhat majd kedvére való, újszerű finomságot.

Azt gondolhatnánk, hogy a kerti grillparti nem jelent komolyabb kihívást a háziasszonyoknak, hiszen a bepácolt húst legtöbbször a férfiak sütik meg a grillen. De egy gondos háziasszony soha nem kínálja önmagában a száraz grill húsokat, hanem számtalan köretet és salátát készít mellé, amelyek bizony időigényesek. Rengeteg időt és energiát megspórolhatsz, ha a pácolt grillhúsok mellé Globus Ínyenc mártást kínálsz, amit egyszerűen megveszel a parti előtt a boltban.

Ha pedig még egy gazdag salátával is szeretnéd meglepni a parti vendégeit, akkor ne vesződj a hagyma, uborka és egyéb zöldségek feldarabolásával, hanem az egyszerűen összetépkedett jégsalátára, fejes salátára vagy rukkolára borítsd rá a

Globus Ínyenc mártást, ami már eleve savanyú uborkával és snidlinggel készült. A parti kezdetén pedig kínálhatsz apró falatkákat, mini-szendvicseket egy kis füstölt lazaccal, füstölt sajttal és Globus Ínyenc mártással.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1956462&banner=1956472&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

rantott lead
  • húsvéti receptek
  • Húsvét

A rántott hús is lehet trendi

Ezt is szeretjük