Az 5 legédesebb állatvideó, amit valaha láttunk

Húsvéti cukiságok

Ha néhány perc élménydús kikapcsolódásra vágysz, nézd meg a legédesebb húsvéti videókat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány évvel ezelőtt még a tündéri kiskacsás, nyuszis, csibés, bárányos képeslapokban gyönyörködött mindenki, miután elolvasta az üdvözlőlap hátoldalán lévő jókívánságokat.

Azonban valószínűleg manapság a bájos húsvéti állatok képeit már nem a postás zöld táskájából várod, hanem a legnagyobb videomegosztó oldalakról, ahol csak begépeled, mit keresel, és rögtön nézheted is.

Az internet nem szűkölködik húsvéti képkockákban, így most kiválasztottuk az öt legjobbat, amelyeken kedvedre szórakozhatsz. Ha pedig tetszettek, mutasd meg barátaidnak is, és derítsd őket jó kedvre.

Energizer nyuszi

A reklámból jól ismert rózsaszín apróság most megelevenedik. Ez a nyúlifjú bebizonyítja, hogy feltöltött elem nélkül is remekül működhetnek az állati erőforrások.

A pattogatott kukoricához hasonlóan szökdécselő és észvesztő tempóban futkosó törpenyúl majd' kicsattan az energiától, garantáltan méltó vetélytársa lehetne bármelyik világbajnok futónak is. Ha kíváncsi lettél a hiperaktív tapsifülesre, akkor nézd meg videónkat.

Fáradhatatlan szaladgálásával biztosan a te szívedbe is belopja magát, csak győzd követni kitartó ugrabugrálását.

Kutya-kacsa barátság

A pitbullokról az a kép él a köztudatban, hogy vad állatok, akik nem jönnek ki sem kutyatársaikkal, sem a többi állattal. Ez az elmélet azonban valószínűleg halványodni látszik a tudatodban, amikor megnézed a következő videót. A kutya-macska barátságnak már valószínűleg számtalan példáját láttad, de ebben a videóban egy kutya és egy kiskacsa csipkelődő szeretetét követheted végig.

A pihe-puha, sárgálló apróság nem ijed meg a nála sokszorosan nagyobb ebtől, sőt, virgoncan csipkedi őt pici, rózsaszín csőrével. Láthatóan a pitbullt nem zavarja a kis csőrös piszkálódása, örömmel veszi, hogy méltó figyelemben részesül.

A dada

Azonban nem a fent említett videó az egyetlen, amely a szeretetről szól. Szintén egy pitbull az, aki gardedámot játszik az egészen aprócska kiscsibékkel, valamint egy nyuszival.

Ő több mint testőr, hiszen nemcsak a szemét tartja rajta a nála kisebbeken, hanem csúszdáztatja is őket, sőt, még fürdetést is vállal. A tollas és szőrös kisállatok pedig feltétel nélkül megbíznak dadusukban, erről árulkodnak a következő képkockák.

Luxuskényeztetés

Nem maradhat ki a húsvéti csokrunkból a bárány sem, hiszen ő is hozzátartozik az ünnepi forgataghoz.

Bunter hófehér, bársonyos bundájával még a legkeményebb szíveket is megolvasztja, te sem fogsz tudni ellenállni ennek a barátságos és mosolygós csöppségnek.

Az apró bárány - hasonlóan a kisbabákhoz - akkor érzi magát a legnagyobb biztonságban, ha ölben lehet, és kizárólag őt kényeztetik.

Van kedvenc állatos videód valamelyik videómegosztón? Akkor linkeld be!

Ezt is szeretjük