Nem láttál még kiskacsát így sprintelni: a 4 legaranyosabb állatos videó
A következő kiskacsa nem kispályás, ha futásról van szó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szőrösek, bolyhosak és ölelnivalóan aranyosak. Tulajdonképpen ennyivel lehetne jellemezni a következő kisállatokat, akik az internet kedvencei lettek, nem meglepő módon.

Nézd meg, mennyire tud egy kiskacsa ragaszkodni az emberhez, vagy a bárányt, ahogy tánctehetségét bizonyítja.

Pelyhes idill

A kiskacsák ragaszkodó természetűek, még akkor is, ha a mamájuk nem a klasszikus értelemben vett kacsamama, hanem egy ember.

A következő hápogó csöppséget ez mit sem zavarja, amíg anya a közelben van, addig a világon semmi baj nem történhet vele.

Ám abban a pillanatban, amikor a mama távolodni kezd, a kiskacsa gepárdokat megszégyenítő sprinteléssel indul meg, nehogy magára maradjon.

A kimerítő futkosást aztán persze vizes pancsolás követi, majd pehelyszárítás, és végül alvás az embermama hasán. Hihetetlenül idilli videó, amit már közel négymillió ember látott. Most itt a lehetőség, hogy te is megnézd!

Balerina bárány

Az a gyanúnk, hogy a következő bárány egy prímabalerina reinkarnációja. Szökelléseit bármelyik tüllszoknyás táncos megirigyelné, olyan kecsességgel és ruganyossággal ugrik a levegőbe, ami csak keveseknek adatik meg. Viccet félretéve, tényleg érdekes megnézni, ahogyan a kicsike gazdáját végtelenül szórakoztatva produkálja magát, szinte olyan, mintha azt mondaná: - Ide süss, milyen ügyes vagyok!

Védelmező anya

A következő videó azt bizonyítja, hogy egy bulldog is lehet jó csibemama. A jószívű eb ugyanis olyan törődéssel fordul a szárnyas kis jószágok felé, amit még egy ember is megirigyelne. Azt sem bánja, ha a hasán vagy a hátán hancúroznak a kis betolakodók, ugyanakkor résen van, amikor a kicsik úgy döntenek, eltávolodnak tőle. Bájos videó, ami tökéletesen bemutatja, hogy a bulldogokról alkotott sztereotípia kicsit sem helytálló.

Álmos tapsifüles

Hát igen, aprócska törpenyúlnak lenni igazán kimerítő tevékenység, legalábbis az alábbi videó tanúsága alapján. A nyuszi békésen alszik egészen addig, míg háton, ám abban a pillanatban, ahogy talpra állítják, kipattannak a szemei. Nagyon édes, ahogy álomba szenderül, amikor ismét a hátára fektetik, szinte olyan, mintha egyszerűen kikapcsolnák. Nézd meg te is!

Ezt is szeretjük