A 4 legbizarrabb húsvéti reklám, amit valaha láttunk
Nézd meg te is!
Poénos reklámokból nincs hiány, mégis sokkal több az olyan hirdetés, amely garantáltan megbotránkoztat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy ünnepek tökéletes alkalmat szolgáltatnak arra, hogy a hirdetők látványosabbnál látványosabb reklámokkal álljanak elő.

Azonban sokszor a figyelemfelkeltés helyett bizarr végeredmények születnek, amelyektől valószínűleg te is fogod a fejed.

Ha kíváncsi vagy, melyek a nagyvilág legszokatlanabb reklámjai, olvasd el cikkünket. Megtudhatod, miért érdemelték ki a következő hirdetések ezt a megtisztelő címet.

Készülj fel, furcsaságokból nem lesz hiány, garantáltan a te szemöldököd is felszalad egészen a homlokod közepéig.

Egy csapásra lelomboz

A húsvéti nyuszin kívül a sárga pelyhekkel borított kiskacsák az ünnep kedvelt figurái. A csipogó apróságok még a leghidegebb páncélt is megolvasztják, hiszen ki tudna ellenállni a bájos kis szárnyasoknak? Bármilyen meglepő, a következő reklám alapján arra lehet következtetni, hogy nem mindenki szívleli őket.

A húsvéti cseh reklám 2007-ben készült, és valószínűleg nem nyerte el az állatvédők tetszését, még akkor sem, ha mindenki tisztában van vele, hogy a reklám alatt egyetlen állatnak sem esett baja. A humorosnak szánt, mégis inkább brutális rövidfilm nem finomkodik, szó szerint egy csapásra elmondja, hogy mi a véleménye az egész ünnepi mizériáról.

Nyulam mondja, kitrákoty

Nagyjából mióta beszélni tudsz, tisztában vagy azzal, hogy a nyúl hozza húsvétkor az édességet és az ajándékot, sőt, bármilyen megdöbbentő, a tojást is ő tojja. A banális tévedés nem az evolúció egyik óriási átverése, csak egy németországi félrehallásnak - a gyöngytyúk és a nyúl szavak összetévesztésének - köszönhető.

Azonban érdekes megfigyelni, hogy a tévedést egyesek hogyan forgatják ki, még akkor is, ha ennek köszönhetően egy mindenki számára megdöbbentő reklám születik. Mert egy dolog, hogy tojást tojik a négylábú, puha szőrű emlős, de hogy még kotkodácsol is, az már kicsit túlzás. Hiába, a világhírű és nagyon ízletes Cadburry csokoládé gyártóinak nem ártana néhány új embert felvenniük a reklámosztályára, ha továbbra is az édességgyártás élmezőnyében szeretnének maradni.

Egy újabb Cadbury-meglepetés

Nem ez azonban az egyetlen megbotránkoztató reklám a híres csokoládécég részéről. Az öngyilkos hajlamú csokoládétojásokból egy egész minisorozat készült, a kicsit megdöbbentőtől az egészen úgymond véres epizódokig. Tény, hogy a húsvét Jézus feltámadásának ünnepe, és így kötődik a halálhoz is, de a szuicid tojások már a túlzás kategóriába esnek. Ha nem hiszed, győződj meg róla magad is!

Tud beszélni

A beszélő állatok még mindig egyfajta közmegrökönyödés tárgyát képezik az emberek körében. Mesékben elmegy a jópofa, humoros beszólásokkal megjelenített állatszereplő, azonban a reklámok realitása miatt inkább bizarrnak hatnak a csacsogó és éneklő négylábúak, mintsem aranyosnak.

De nem csak az beszélő állatok válthatnak ki ellenérzéseket a közönségből. Hallottál már beszélő húsvéti tojásról? Amennyiben még nem volt szerencséd hozzájuk, akkor itt az idő, hogy pótold ezt a keserves veszteséget, és te magad is meggyőződj arról, hogy a bizarr húsvéti reklámokból soha nem volt és nem is lesz hiány.

Van olyan reklám, amit ki nem állhatsz?

Ezt is szeretjük