A 4 legbizarrabb húsvéti reklám, amit valaha láttunk

Nézd meg te is!

Poénos reklámokból nincs hiány, mégis sokkal több az olyan hirdetés, amely garantáltan megbotránkoztat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A nagy ünnepek tökéletes alkalmat szolgáltatnak arra, hogy a hirdetők látványosabbnál látványosabb reklámokkal álljanak elő.

Azonban sokszor a figyelemfelkeltés helyett bizarr végeredmények születnek, amelyektől valószínűleg te is fogod a fejed.

Ha kíváncsi vagy, melyek a nagyvilág legszokatlanabb reklámjai, olvasd el cikkünket. Megtudhatod, miért érdemelték ki a következő hirdetések ezt a megtisztelő címet.

Készülj fel, furcsaságokból nem lesz hiány, garantáltan a te szemöldököd is felszalad egészen a homlokod közepéig.

Egy csapásra lelomboz

A húsvéti nyuszin kívül a sárga pelyhekkel borított kiskacsák az ünnep kedvelt figurái. A csipogó apróságok még a leghidegebb páncélt is megolvasztják, hiszen ki tudna ellenállni a bájos kis szárnyasoknak? Bármilyen meglepő, a következő reklám alapján arra lehet következtetni, hogy nem mindenki szívleli őket.

A húsvéti cseh reklám 2007-ben készült, és valószínűleg nem nyerte el az állatvédők tetszését, még akkor sem, ha mindenki tisztában van vele, hogy a reklám alatt egyetlen állatnak sem esett baja. A humorosnak szánt, mégis inkább brutális rövidfilm nem finomkodik, szó szerint egy csapásra elmondja, hogy mi a véleménye az egész ünnepi mizériáról.

Nyulam mondja, kitrákoty

Nagyjából mióta beszélni tudsz, tisztában vagy azzal, hogy a nyúl hozza húsvétkor az édességet és az ajándékot, sőt, bármilyen megdöbbentő, a tojást is ő tojja. A banális tévedés nem az evolúció egyik óriási átverése, csak egy németországi félrehallásnak - a gyöngytyúk és a nyúl szavak összetévesztésének - köszönhető.

7 imádnivaló húsvéti képeslap a neten

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azonban érdekes megfigyelni, hogy a tévedést egyesek hogyan forgatják ki, még akkor is, ha ennek köszönhetően egy mindenki számára megdöbbentő reklám születik. Mert egy dolog, hogy tojást tojik a négylábú, puha szőrű emlős, de hogy még kotkodácsol is, az már kicsit túlzás. Hiába, a világhírű és nagyon ízletes Cadburry csokoládé gyártóinak nem ártana néhány új embert felvenniük a reklámosztályára, ha továbbra is az édességgyártás élmezőnyében szeretnének maradni.

Egy újabb Cadbury-meglepetés

Nem ez azonban az egyetlen megbotránkoztató reklám a híres csokoládécég részéről. Az öngyilkos hajlamú csokoládétojásokból egy egész minisorozat készült, a kicsit megdöbbentőtől az egészen úgymond véres epizódokig. Tény, hogy a húsvét Jézus feltámadásának ünnepe, és így kötődik a halálhoz is, de a szuicid tojások már a túlzás kategóriába esnek. Ha nem hiszed, győződj meg róla magad is!

Tud beszélni

A beszélő állatok még mindig egyfajta közmegrökönyödés tárgyát képezik az emberek körében. Mesékben elmegy a jópofa, humoros beszólásokkal megjelenített állatszereplő, azonban a reklámok realitása miatt inkább bizarrnak hatnak a csacsogó és éneklő négylábúak, mintsem aranyosnak.

De nem csak az beszélő állatok válthatnak ki ellenérzéseket a közönségből. Hallottál már beszélő húsvéti tojásról? Amennyiben még nem volt szerencséd hozzájuk, akkor itt az idő, hogy pótold ezt a keserves veszteséget, és te magad is meggyőződj arról, hogy a bizarr húsvéti reklámokból soha nem volt és nem is lesz hiány.

Van olyan reklám, amit ki nem állhatsz?

Ezt is szeretjük